FB

Namen - Namur, wandelen langs Maas en Samber

Download reisgids Ardennen

Namen - Namur, wandelen langs Maas en Samber

1 093 x gedownload308 ervaringen
  • Startpunt: Rue du Pont, Namen
  • Eindpunt: Rue du Pont, Namen
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 4,0 km
  • Duur: 2 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

 

Wandeling Namen, wandelen langs bezienswaardigheden Namur met wandelroute

Namen is een prachtige stad en tevens de hoofdstad van de Waalse Gemeenschap. Het telt een tiental musea en talrijke andere bezienswaardigheden. De ligging aan de Maas verhoogd de aantrekkingskracht van Namen en niet in het minst door de combinatie met de citadel. Dit laatste is een prachtig wandelpark geworden waar je tot rust kan komen en genieten van mooie panorama's. Namen is ook een winkelstad met kilometers autovrije straten.

Een eerste tip: kom op zaterdagvoormiddag dan is het marktdag. De marktkramers staan verdeeld over de centrumstraten en deze stadswandeling laat je er in alle geuren en kleuren van genieten. Onderweg kan je nog een brokje cultuur en gastronomie meepikken.

Namen stadswandeling

Gratis stadswandeling Namen downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Namen-stad: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

308 ervaringen

- 14 augustus 2018 - Tanja Achten

Een aangename wandeling die we gecombineerd hebben met onze hobby Geocaching . Mss nog een tip voor jullie site! Grt tanja

- 6 augustus 2018 - Corné

Prima stadswandeling, maar ik zou het heel fijn vinden als deze ook in een formaat wordt aangeboden dat geschikt is voor de telefoon.

- 20 juli 2018 - Lieve Verreycken

Samen met vrienden hebben we super genoten van de wandeling in Namen . We vonden niet alleen de mooiste monumenten op onze weg maar ook nog een prima aanwijzing voor het leukste terrasje. Dank!

- 19 juli 2018 - Hilde Rombouts

Een mooi stadje voor een daguitstap. Een toffe winkelstraat en de wandeling naar de Citadel is tof. Volgende keer moet ik me wel beter voorbereiden om een leuk restaurantje te vinden. Ik dacht dat er vele zouden zijn langs het water maar dat is niet zo.

- 10 juli 2018 - geuns danny

Mooie stad Namen. Routebeschrijving niet altijd even duidelijk in de praktijk. Hierdoor wat moeten zoeken (straat in, straat uit) wat dan leidt tot meer ontdekkingen.

Gratis stadswandeling Namen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?