FB

Ervaringen "Namen - Namur, wandelen langs Maas en Samber"

305 ervaringen

- 19 juli 2018 - Hilde Rombouts

Een mooi stadje voor een daguitstap. Een toffe winkelstraat en de wandeling naar de Citadel is tof. Volgende keer moet ik me wel beter voorbereiden om een leuk restaurantje te vinden. Ik dacht dat er vele zouden zijn langs het water maar dat is niet zo.

- 10 juli 2018 - geuns danny

Mooie stad Namen. Routebeschrijving niet altijd even duidelijk in de praktijk. Hierdoor wat moeten zoeken (straat in, straat uit) wat dan leidt tot meer ontdekkingen.

- 6 juli 2018 - Jos

Verrassend mooie en gezellige stad met leuke terrasjes en eetgelegenheden. Mooi cultureel erfgoed.

- 25 juni 2018 - oswald arickx

Wij vinden Namen een mooie en moderne winkelstad,met nog heel wat gebouwen en bezienswaardigheden uit zijn historisch verleden. Zeker een prachtig stadsbezoek.

- 6 juni 2018 - De Waele

De adressen, toegangsmodaliteiten & uren van musea en kerken zijn bij te werken, ook de duidelijkheid van de bezoeken aan de citadel kunnen uitgebreid worden en er is mogelijkheid aan de capitainerie (drijvend clublokaal van botenclub te Jambes rechtover de citadel) om zonder vergunning een motorboot te huren voor 80 € voor 1 1/2u, super zichten op Samber en Maas!!

- 2 juni 2018 - John

Zeer degelijke en verzorgde uitleg over de verschillende bezienswaardigheden tijdens de wandeling.

- 1 juni 2018 - catherine

Leuke stadswandeling!

- 28 mei 2018 - Ludo Verhegghe

Heel goede stadswandeling. Gevolgd van, begin tot einde.

- 25 mei 2018 - Marleen

Met de trein op een mooie lentedag. Eerst de Citadel rondgewandeld met mooie uitzichten. Namen is vrij compact en dus alles gemakkelijk te vinden. Aangenaam verrast - werden dikwijls spontaan in het Nederlands aangesproken. Mooie stad, natuurlijk niet te vergelijken met Gent of Brugge. Natuurschoon in overvloed dat wel. Zoals steeds dank u voor de begeleiding.

- 18 april 2018 - Jozef

Makkelijk bereikbaar met de trein, mooie wandeling en een aangename stad. Een aanrader.

 

Gratis stadswandeling Namen downloaden

Download reisgids Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?