Premium

Namen en het land van Namen autoroute

  • Startpunt: Domaine du Château de Jehay
  • Eindpunt: Namen, Place d'Armes
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 145 km
  • Duur: 4 dagen
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.
Ardennes-étape vakantiehuizen

Ardennes-étape vakantiehuizen

Voor je verblijf met z’n tweeën, met je familie of een grote groep vrienden in de Belgische Ardennen kies je voor een Ardennes-étape vakantiehuis. Met meer dan 1.800 vakantiehuizen in het aanbod, is er voor ieder wat wils.

Autoroute Namen met Annevoie, Floreffe, Crupet en Maredsous

Namen en zijn omgeving hebben heel wat te bieden. De zaterdag moet een bezoek aan Namen op het programma staan. Dan is het immers markt in de kilometers autovrije winkelstraten. Met onze stadswandeling kan je de andere aspecten van Namen verkennen zoals zijn musea en uiteraard de citadel.

Eén dag is duidelijk niet voldoende voor Namen maar ook niet om de omgeving te verkennen. Onze route brengt je langs de 5 'mooiste dorpjes van Wallonië' zoals het onvergetelijke Crupet.

Ga fietsen op het spoor

Met de railbikes kan je de abdij van Maredsous bezoeken of gewoon rustig in de tuinen van Annevoie wandelen. We komen ook nog langs een artisanale brouwerij (du Bocq) en in de abdij van Floreffe kan je allerlei streekspecialiteiten proeven.

Lees onze blogpost met nog meer bezienswaardigheden in Namen. Overnachten Namen? Bekijk hier onze favoriete hotels en bijzondere verblijven in de Ardennen.

Ardennengids

Gratis preview reisgids Ardennen

Nog meer in de volledige reisgids Belgische Ardennen

Ontdek de Belgische Ardenenn via volledig 7 autoroutes, 25 wandelingen, 4 fietsroutes en verkenning van zowel bekende maar ook minder bekende plekken. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Koop de volledige reisgids voor € 15

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Land van Namen: we hebben de GPS-tracks (GPX - ITN) van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

33 ervaringen

- 19 april 2022 - Guus Scholtens

Supper leuke route en zeker gemakkelijk om te doen

- 15 maart 2021 - M Vanaert

dames en heren voor zover ik de ardennen ken zijn de routes heel mooi maarik kan ze vanwege mijn leeftijd niet meer lopen hebben jullie ook routes voor de auto dat gaat nog wel bij voorbaat dank vr.gr. M Vanaert

- 20 oktober 2020 - marleen van ammelen

gewoon perfect

- 5 september 2020 - Ronny Callens

Top. Mooi exemplaar

- 24 augustus 2019 - cees

Leuke route, met duidelijke aanwijzingen en mooie uitstapjes. Ondanks het slechte weer wat wij troffen zeker de moeite waard.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?