FB

Gratis wandeling Londen Westminster + kaart

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Gratis wandeling Londen Westminster + kaart

1 024 x gedownload85 ervaringen
  • Startpunt: Parliament Square, Londen
  • Eindpunt: metro Marble Arch, Londen
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 17,0 km
  • Duur: 8 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Londen

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Koop je tickets Londen vooraf! Geen lange wachtrijen

Koop je tickets Londen vooraf! Geen lange wachtrijen

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.23
Boek nu

Wandelroute Londen downloaden: Ontdek de Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey en zoveel meer ...

Met deze wandelroute brengen we je in Londen Westminster, het deel van Londen dat het meest tot de verbeelding spreekt. Hier bevinden zich de topattracties van de Britse hoofdstad zodat je van het ene hoogtepunt naar het andere stapt. Big Ben, Buckingham Palace, Westminster Abbey, de populairste pleinen, de overbekende winkelstraten en grote warenhuizen, de grootste musea… We komen er overal langs.

Toch zal je dikwijls eventjes weggeleid worden van de mensenstroom omdat we je ook laten wandelen door het groene Londen met zijn vele parken. In Londen-Westminster vormen de parken een zeer belangrijke groene long doorheen dit stadsdeel. Af en toe komen we door straatjes om dan plots oog in oog te staan met verborgen plekjes waar je nauwelijks een toerist zal tegenkomen. Ooit al gehoord van Pickering Place, de mews?

Wil je de meest stille plek van Londen ontdekken? Kortom, dit is een mix van de meeste toeristische trekpleisters, het chique Londen, het groene Londen, de koninklijke kwartieren en hier en daar een onbekend stukje Londen.

Londen

Gratis stadswandeling Londen downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Londen

Ontdek Londen via 3 uitgewerkte stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 7,5

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Londen: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

85 ervaringen

- 26 juli 2018 - Olaf Brueren

Fijne, handige, compacte reisgids met goede tips van bezienswaardigheden. Iedereen kan hier een keuze uit maken wat hij of zij wilt zien.

- 12 juli 2018 - Desiree van Ee

goede tips!!

- 21 mei 2018 - Frieda Jans

Samen met mijn vriendin heb ik de volledige wandeling afgemaakt. Zeer veel gezien dankzij die wandeling. Wij hebben al de bijzondere gebouwen, straten en zoveel meer gezien van het deel van Westminster. Ik ga zeker nog eens terug om een ander deel van Londen te bezoeken. Hopelijk kunnen we die wandelingen ook gratis afprinten, wat nu niet het geval is. Echt van genoten.

- 14 mei 2018 - Magda de Proft

heel nuttig, praktisch, altijd ok die routes

- 21 februari 2018 - Nancy

Leuke route, waarbij heel veel te zien is. Niet geheel afgelopen omdat een flinke bui ons naar binnen dreef. Echt de moeite waard.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?