Le Touquet Paris-Plage stadswandeling

10 327 x gedownload108 ervaringen
  • Startpunt: Place de l'Hermitage, Le Touquet
  • Eindpunt: Place de l'Hermitage, Le Touquet
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 6,1 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Gedeeltelijk (zijpaden natuurgebied niet)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.
Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

Best Western L'Hermitage*** in Montreuil-sur-Mer is een mooi historisch hotelpand. Het ligt zeer rustig pal in het centrum. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner 4 gangen.

Wandelen in Le Touquet Paris-Plage met wandelroute Le Touquet

We stellen je een gezonde wandeling voor in Le Touquet. Het is een mondaine badplaats en met dat aspect zal je meteen kennismaken op de wandelroute. We wandelen eerst langs een paar villa's naar de jachthaven. Daar duiken we de duinen in wat eerst een natuurgebied is. Je kan verschillende malen wandelen in de zijpaden en zo mooie stukjes natuur ontdekken, maar ook afgelegen stranden.

Uiteindelijk kom je in het hartje van de kuststad met voor je het gedeeltelijk overdekte waterpretpark. We wandelen even langs de dijk om dan in het centrum terecht te komen via een paar 19de eeuwse villa's, een overdekte markthal, de kerk en het stadhuis van Le Touquet. We wandelen nog even door een park om dan aan ons vertrekpunt te komen.

Noord-Frankrijk

Gratis stadswandeling Le Touquet downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Noord-Frankrijk

Ontdek Noord-Frankrijk met onze complete reisgids: 7 autoroutes + 15 stadswandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids uniek.
Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Le Touquet: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Hotels boeken met hoge korting (beperkt aanbod)

Booking.com

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

108 ervaringen

- 29 juli 2021 - chris van den heuvel

Le Touquet was door de drukte wat overweldigend. Dankzij de reisgids konden we toch een gestructureerd bezoek brengen aan deze architectureel interessante stad. Je ziet met de wandelingen van reisroutes toch altijd dingen die anders aan je aandacht ontsnappen.

- 12 maart 2021 - Filip Waelkens

👍👍👍👍SUPER

- 29 november 2019 - Devrieze Bénédicte

Dit was een prachtige wandeling! Het was voor ons een daguitstap vanuit Brugge en aangezien wij er nog nooit geweest waren wilden wij er het maximum uithalen :) De wandeling was zeer gevarieerd, natuur, zee, ... Ze duurde ongeveern 1u1/2 dus zeker niet te lang maar voldoende om alles gezien te hebben. Een échte aanrader en voor herhaling vatbaar!

- 4 november 2019 - johan Dauwens

Dik in orde

- 23 oktober 2019 - De Grauwe lut

Zeer interessante gids rond opaalkust!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?