FB

Ervaringen "Le Touquet Paris-Plage stadswandeling "

103 ervaringen

- 23 augustus 2019 - Hubert Loosveldt

ok

- 22 juni 2019 - Joël Desplenter

Dit is inderdaad een heel mooie wandeling waar zowel de natuur als de vele mooie gebouwen een plaats krijgen. Het bijhorend plannetje was zeer welkom vooral om de startplaats te vinden, want momenteel is de "Place de l'Hermitage" en de omgeving ervan één grote bouwwerf van wegenwerken en de daaruit volgende omleidingen.

- 21 mei 2019 - Jan Yperman

Een mooie en zeer afwisselende wandeling. Opmerking: als je de Zeedijk verlaat (5) sla je linksaf in de rue Jean Monnet. Het oranje appartementsgebouw is niet meer oranje! TIP: een ommetje (eigenlijk niet echt) brengt ons via de rue de Phares naar de boulevard Daloz. In die avenue des Phares zie je het prestigieuze Westminster hotel, de 'village Suisse' en de woning van de Franse president en zijn eega! In de boulevard Daloz staan enkele van de mooiste villa's. Dat is een beter alternatief dan de avenue John Whitley enz … (richting 'Le Phare').

- 16 december 2018 - Erik Smet

Heel mooie wandeling in het natuurpark en het chique Le Touquet

- 24 november 2018 - Carlos Van Vynckt

Zeer mooie wandeling alles goed te vinden Prachtig!

- 5 oktober 2018 - Hugo L.G. Peeters

Goede wandeling die een idee geeft van deze badplaats

- 30 september 2018 - SOETAERT

Zeer leuk! We hebben de stadswandeling helemaal gedaan ; zowel impressies van de mooie stad als genieten van de paden langs de zee en duinen. TOP !

- 11 augustus 2018 - Maria

Heel ontgoocheld over Le Touquet: jachthaven is niets en aan de promenade nemen de auto's de overhand...overal parking ipv gezellige barrekes. Niet voor herhaling vatbaar . Geen enkele opmerking over de wandeling, alles goed uitgelegd.

- 17 mei 2018 - MAHIEU

Dankzij de duidelijke gids, hebben we Le Touquet Paris-Plage van een andere kant gezien dan enkel het stadscentrum, mooi !!! De moeite waard om te doen, een aanrader dus !

- 15 mei 2018 - Marc Vermandere

Mooie wandeling

Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

Montreuil-sur-Mer 3 dagen in hotel***

Best Western L'Hermitage*** in Montreuil-sur-Mer is een mooi historisch hotelpand. Het ligt zeer rustig pal in het centrum. Verblijf inclusief ontbijtbuffet en 1x diner 4 gangen.

Gratis stadswandeling Le Touquet downloaden

Download reisgids Côte d'Opale

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?