Rondreis Zuidwest-Engeland, autoroute langs alle highlights + kaart

1 x gedownload0 ervaringen
  • Startpunt: Dover
  • Eindpunt: Oxford
  • Type: Rondreis
  • Afstand: 2186 km
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Visit Engeland

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Koop je tickets Rome vooraf! Geen lange wachtrijen.

Koop je tickets Rome vooraf! Geen lange wachtrijen.

Dus geen verloren tijd = geen stress en je haalt meer uit je vakantie. Bovendien is de prijs veelal voordeliger en krijg je gegarandeerd toegang. Keuze uit: citypas, openbaar vervoer, kortingskaarten, museatickets, excursies, geleide bezoeken, transfers, rondvaarten, rondritten ...

va.11
Boek nu

Op roadtrip door Zuidwest-Engeland? Download de route voor een rondreis met de auto of camper. Ontdek alle highlights van Zuidwest-Engeland.

Met deze auto rondreis kom je langs de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van Zuidwest-Engeland of West Country, bij de Britten de populairste bestemming. De natuur aan en rondom de kusten is er waanzinnig mooi, nu eens lieflijk en dan weer wat ruiger. Als je nog niet hoorde van de Cheddar Gorge, de Durdle Door en Lulworth Cove is het hoog tijd om die natuurfenomenen te gaan ontdekken. Steden als Bath, Wells bieden verrassende cultuur tijdens deze rondreis.

Op je roadtrip doe je ontdekkingen van legendes, mythes en tradities in het overbekende Stonehenge met de mysterieuze steencirkels. Onderweg nog meer neolitische monumenten in Avebury. Waar je tijdens deze rondreis ook zal rijden in Zuidwest-Engeland, de rode draad is het zalig gevoel van onthaasten.

Zuidwest-Engeland

Rondreis Zuidwest-Engeland downloaden

Ontdek nog meer in de volledige reisgids Zuidwest-Engeland

Een volledig uitgewerkte rondreis in Zuidwest-Engeland die je langs bijzondere plekjes brengt zoals Stonehenge en Avebury. Spot palmbomen, bezoek Cornwall, Devon en de Cotswolds. maar ook Dartmoor en de World Heritage Jurassic Coast. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Koop de volledige reisgids voor € 10

GPS-tracks rondreis Zuidwest-Engeland: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart

Reisroutes

Geschreven door

Wouter Coppens

Rondreis Zuidwest-Engeland downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Onderdeel van de volledige reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?