Waar overnachten in Bath? 10 unieke hotels (update 2024)

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Bath? 10 unieke hotels (update 2024)

Bath is een prachtige stad die bekend staat om haar natuurlijke warmwaterbronnen en elegante woningen uit de 18de eeuw. Ben je van plan om te overnachten in Bath? Dan kan je in dit overzicht de meest unieke hotels in Bath en omgeving vinden.

Bekijk hier het overzicht van onze favoriete hotels in Bath.

Inhoud artikel

  1. Timbrell's Yard

Timbrell's Yard is gelegen in Bradford-on-Avon op een 15-tal minuten rijden van het centrum van Bath. In dit 17de eeuws gebouw kan je ruime kamers die heel gezellig zijn ingericht en elk hun unieke eigenschappen hebben. Aan het hotel is er ook een restaurant waar je allemaal specialiteiten kan proeven uit de regio. Vergeet zeker ook niet rond te kijken in de prachtige tuinen van het domein. In Timbrell's Yard zit je dicht bij het centrum van Bath, maar heb je toch nog heel wat rust. Meer info en prijzen

  1. No.15 Great Pulteney

No.15 Great Pulteney is gelegen in het hart van Bath en is nog heel recent. Dit boutique hotel werd maar geopend in december 2016. Het prachtige gebouw werd binnenin helemaal gerenoveerd waar je in het interieur een mix kan vinden van traditionele elementen met moderne kunst. De ruime kamers zijn heel net en voorzien van alle comfort. No.15 Great Pulteney is de ideale uitvalsbasis als je het centrum van Bath beter wilt gaan verkennen. Als je na het verkennen van Bath tot ontspanning wilt komen dan kan je terecht in de spa faciliteiten van het hotel. Meer info en prijzen.

  1. Lucknam Park Hotel & Spa

Het Lucknam Park Hotel & Spa is gelegen in Chippenham aan de rand van Bath. Het hotel is gelegen op een heel ruim domein met prachtige tuinen dat over heel wat faciliteiten beschikt. Kom helemaal tot rust in het grote spa en wellness centrum van het hotel of laat je helemaal gaan in de fitnesszaal of op het tennisveld. Het restaurant van het hotel heeft een Michelinster en staat garant voor heerlijk eten. Het Lucknam Park is ideaal voor iedereen die de drukte van de stad wilt ontsnappen en helemaal tot rust wilt komen. Meer info en prijzen.

  1. The Queensberry Hotel

The Queensberry Hotel is een boutique hotel dat gelegen is in het centrum van Bath. The Queensberry Hotel combineert een moderne inrichting met de historische architectuur van het gebouw. De kamers zijn heel net en voorzien van alle comfort. Bij het hotel hoort ook het Olive Tree restaurant. Hier worden er typische Britse gerechten geserveerd op basis van lokale en seizoensgebonden producten. The Queensberry Hotel is perfect om Bath grondig te gaan verkennen. Meer info en prijzen

  1. The Gainsborough Bath Spa

The Gainsborough Bath Spa biedt een unieke accommodatie in het hart van Bath. Dit hotel is het enigste hotel in het Verenigd Koninkrijk met toegang tot thermen voor hun spa faciliteiten. Naast de ruime spa faciliteiten zijn ook de kamers heel verzorgd. De nette en ruime kamers beschikken over alle voorzieningen en comfort. Enkele kamers beschikken zelfs over een balkon. 's Ochtends kan je genieten van een heerlijk en uitgebreid ontbijt. 's Avonds kan je dan weer terecht in het restaurant voor een heerlijke maaltijd of in de bar voor een drankje. Meer info en prijzen

  1. Bathen House Boutique Hotel

Strak, traditioneel en weelderig, dat is wat het Bathen House uitstraalt. Dit viersterrenhotel in een Edwardiaanse pand heeft onlangs een uitgebreide renovatie ondergaan en biedt dan ook alle comfort en luxe aan.. Het hotel biedt 13 kamers en suites die een combinatie van zowel traditionele als eigentijdse kenmerken weerspiegelen. Je geniet hier ook van een aantrekkelijk aanbod van uitstekend eten en drinken. Meer info en boeken.

  1. The Royal Hotel

The Royal is gevestigd in een monumentaal pand en werd voor het eerst geopend als hotel in 1846! Het mooie driesterrenhotel heeft een renovatie ondergaan om de faciliteiten te verbeteren met behoud van de klassieke architectonische stijl van het pand, ontworpen door de bekende ingenieur en architect Brunel. Al de kamers zijn individueel gedecoreerd en zeer goed onderhouden en het restaurant - Brasserie Brunel - is ontworpen om de sfeer van een Parijse brasserie weer te geven. Meer info en boeken.

  1. Abbey Hotel

Abbey Hotel bestaat uit drie Georgische herenhuizen aan de westkant van John Wood's North Parade - een brede promenade in de oudere wijken van Bath met uitzicht op Parade Gardens en op een steenworp afstand van de spectaculaire Pulteney Bridge. Tegenwoordig is Abbey Hotel genoemd als een van de meest geliefde boetiekhotels van Bath. Alle slaapkamers zijn voorzien van heerlijk comfortabele bedden, luxe toiletartikelen en elke kamer aan de voorzijde biedt een adembenemend uitzicht over de stad. Meer info en boeken.

  1. B&B Oldfields House

Oldfields House is een elegant Victoriaans huis met prijswinnende tuinen waar je ten volle kan ontspannen met een glaasje wijn in de zon. Bij slecht weer is de prachtig ingerichte lounge warm en gezellig met een uitnodigende open haard. De kamers zijn ruim en modern en je hebt een ontbijtruimte met uitzicht op de stad waar je 's morgens rustig kan wakker worden. Meer info en boeken.

  1. The Bath Priory - A Relais & Chateaux Hotel

Mag het al eens wat luxueus zijn? The Bath Priory Hotel and Spa is een vijfsterrenhotel gevestigd in een luxe landhuis op een prachtig terrein van 1,5 hectare. Elke kamer is uniek en vernoemd naar een bloem. De kamers Heather en Lilac bieden 'Romeo en Julia'-balkons met uitzicht op de geknipte tuinen, terwijl andere, zoals Carnation en Bluebell, beschikken over hemelbedden. In het beroemde restaurant dat onder leiding staat van chef-kok Michael Nizzero kan je tot in de late uurtjes terecht voor creatieve Franse gerechten met seizoensgebonden ingrediënten.

In de Garden Spa by L'Occitane van The Bath Priory Hotel and Spa waant u zich in de Provence. De spa ligt aan de groene tuinen en heeft een verwarmd binnenzwembad, een sauna en een modern stoombad. Daarnaast wordt het hotel omgeven door het glooiende landschap van Avon en ligt het op 20 minuten wandelen van het Jane Austen Centre. Meer info en boeken.

  1. Download onze reisgids Zuidwest-Engeland en mis niets!

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie in Zuidwest-Engeland? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Zuidwest-Engeland met 128 bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten) en een uitgestippelde rondreis. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Zuidwest-Engeland.

Zuidwest-Engeland

Gratis reisgids Zuidwest-Engeland downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 14 maart 2022 - Marca Koole

Ik vond de reisgids (het deel dat ik gratis kon downloaden in ieder geval) erg leuk om te lezen. Mijn man en ik denken erover om de hele gids aan te schaffen. Het is helder geschreven met veel tips en overnachtingsmogelijkheden. Ik de gids ook als een echt boek te koop misschien? Het is de moeite waard. Door de twijfel van onze bestemming hebben we even gewacht op de aanschaf van de gehele gids.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?