FB

Zoutleeuw fietsroute

Zoutleeuw fietsroute

686 x gedownload21 ervaringen
  • Startpunt: Ossenwegstraat 70, Zoutleeuw
  • Eindpunt: Ossenwegstraat 70, Zoutleeuw
  • Type: Fietsroute
  • Afstand: 40,0 km
  • Duur: 3,5 uur
  • Wegdek: Voornamelijk verhard (bereidbare aardeweg)
  • Bewegwijzering: Fietsknooppunten
  • Toeristische dienst Zoutleeuw

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Fietsen rond Zoutleeuw en via fietsknooppunten Vlaams-Brabant

Deze fietsroute in en rond Zoutleeuw start je aan het Provinciaal domein Het Vinne. Een prachtig stukje natuur én een gratis parking. Er is een wandeling door het domein toegevoegd bij de download. Daarna fiets je door het centrum van het prachtige Zoutleeuw, ook van deze stad is er een wandeling bijgevoegd. Even de terrasjes vergeten om dan te fietsen langs idyllische plekjes die wij vonden en graag met jou delen.

Drieslinter, Ransberg, Geetbets, Budingen, Kortenaken, Vroente, ...

Dorpjes en gehuchten als Drieslinter, Ransberg, Geetbets, Budingen, Kortenaken, Vroente … ze zullen je na het rijden van deze lusfietstocht niet langer onbekend in de oren klinken. Tussendoor zie je vooral veel fruitbomen: appels, peren rijpen hier in alle rust. Een écht heerlijke en leerrijke fietsuitstap in het mooie Hageland, dat staat je te wachten.

Zoutleeuw fietsroute

Gratis fietsroute Zoutleeuw downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Zoutleeuw: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde
Patrick Vanrysselberghe

21 ervaringen

- 10 september 2017 - colaers rik

alle routes die wij al gedaan hebben zijn prachtig

- 1 september 2017 - Marie-Claire, 29/8/2017

Fantastische route. We hebben nog nooit zoveel appels en peren gezien. De boomgaarden waren volop in de pluk. Mooi weer, mooie omgeving. Meteen ook de stadswandeling gedaan en de de beste entre cote ooit gegeten in "de lakenhalle" op de Grote Markt.10 op 10.

- 27 augustus 2017 - Janssens J

Uitstekende route! Aanduiding knooppunten in orde maar in de aangegeven richting-volgorde is het merendeel van de bewegwijzering aan de linkse kant opgesteld. Opvallend veel verkeersarme of verkeersvrije wegen! Voor ons een dikke 9 op 10!!!!! Deze route is volgens ons in elk seizoen even mooi.

- 7 juni 2017 - Chris Biermans

Mooie fietsroute in een mooie streek. Rustige paadjes en wegen. Prima bewegwijzerd via de knooppunten. Wij hadden schitterend weer, en hebben dan ook enorm genoten!

- 19 mei 2017 - Julia Van Goolen

Julia 16/05/2017: deze route is fantastisch, fietsen langs de talrijke fruitbomen netjes op een rij, door de velden geel gekleurd door boter- en paardenbloemen, de fietspaden met 50 tinten groen aan beiden kanten, de kleine dorpen met hun typisch kerkje, kortom een prachtig stuk natuur en samenleving heb ik ontdekt in het Hageland, deze route verdient een 10.

Gratis fietsroute Zoutleeuw downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?