FB

Ervaringen "Zoutleeuw fietsroute"

21 ervaringen

- 10 september 2017 - colaers rik

alle routes die wij al gedaan hebben zijn prachtig

- 1 september 2017 - Marie-Claire, 29/8/2017

Fantastische route. We hebben nog nooit zoveel appels en peren gezien. De boomgaarden waren volop in de pluk. Mooi weer, mooie omgeving. Meteen ook de stadswandeling gedaan en de de beste entre cote ooit gegeten in "de lakenhalle" op de Grote Markt.10 op 10.

- 27 augustus 2017 - Janssens J

Uitstekende route! Aanduiding knooppunten in orde maar in de aangegeven richting-volgorde is het merendeel van de bewegwijzering aan de linkse kant opgesteld. Opvallend veel verkeersarme of verkeersvrije wegen! Voor ons een dikke 9 op 10!!!!! Deze route is volgens ons in elk seizoen even mooi.

- 7 juni 2017 - Chris Biermans

Mooie fietsroute in een mooie streek. Rustige paadjes en wegen. Prima bewegwijzerd via de knooppunten. Wij hadden schitterend weer, en hebben dan ook enorm genoten!

- 19 mei 2017 - Julia Van Goolen

Julia 16/05/2017: deze route is fantastisch, fietsen langs de talrijke fruitbomen netjes op een rij, door de velden geel gekleurd door boter- en paardenbloemen, de fietspaden met 50 tinten groen aan beiden kanten, de kleine dorpen met hun typisch kerkje, kortom een prachtig stuk natuur en samenleving heb ik ontdekt in het Hageland, deze route verdient een 10.

- 12 mei 2017 - Ivo

Mooie route maar wel gebrek aan stopplaatsjes om iets te drinken of te eten. Sommige wegen zijn ook aan een opknapbeurt toe.

- 26 september 2016 - Mertens Pascale

We hebben genoten van deze mooie fietstocht. Prima uitleg en mooie tocht!

- 12 september 2016 - Herman Steeno

Prachtige natuur. Goede banen. Rustig. Spijtig dat er weinig terrasjes zijn. De wegen in het vinne verdienen dringend een opknap beurt!!

- 22 juli 2016 - Marleen

In eigen streek nog mooie, onbekende plekjes leren kennen. Leuke fietstocht.

- 18 mei 2016 - Gerd Van Hoof

Zoutleeuw is sowieso een mooie omgeving. Krijg daar nog een mooie route bij en het plaatje is compleet. Wij hebben er van genoten, de natuur is prachtig , de wegen zijn goed berijdbaar en we hadden het weer nog mee ook .

Een tip van Reisroutes:

Een tip van Reisroutes:

Ontdek de 20 publieke geheimen van Hanzesteden in Nederland en win een weekendje weg. Steden zoals Hasselt (NL), Kampen, Deventer, Elburg, Harderwijk, Hattem en nog vele andere. Charme troef!

va.WIN
Ontdek en win

Gratis fietsroute Zoutleeuw downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?