Waar overnachten in Dubai? 15 x van goedkoop tot super deluxe

Waar overnachten in Dubai? 15 x van goedkoop tot super deluxe

Tijdens je bezoek aan Dubai heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels in Dubai!

Waar kan je best overnachten in Dubai? Van basic tot super de lux hotels. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Armani Hotel Dubai (Burj Khalifa)

Het Armani Hotel werd ontworpen door Giorgio Armani en heeft 11 verdiepingen in het bekendste gebouw van Dubai, de Burj Khalifa. Het vijfsterrenhotel heeft 304 prachtige luxekamers, 7 restaurants en een ongelofelijk mooi zwembad. Genieten van alle luxe en comfort in het mooiste hotel van de stad.

Een deluxe tweepersoonskamer boek je hier vanaf €316/nacht. Meer info en boeken.

  1. Burj Al Arab Jumeirah

Een ander iconisch hotel in een wereld beroemd gebouw is het Burj Al Arab hotel. Het luxehotel heeft 2 zwembaden, 32 cabana’s en 9 restaurants. De luxueuze kamers zijn ruim en gezellig ingericht in een typisch Arabische stijl. Vanuit het hotel heb je een prachtig uitzicht op de stad en op de Perzische Golf.

Je overnacht hier vanaf €1132/nacht. Meer info en boeken.

  1. Atlantis The Palm, Dubai

Het 5-sterrenhotel Atlantis The Palm, Dubai ligt op het eiland Palm Jumeirah en biedt een eigen zandstrand en een fantastisch uitzicht over de Arabische Golf. Het hotel heeft een onderwateraquarium. Je kan er zwemmen met dolfijnen en je hebt gratis toegang tot het waterpark Aquaventure en het Lost Chambers Aquarium. Hier overnacht je vanaf € 280

Alles is hier over de top. WoW gevoel!! Prima waterpark, enorme lounge met goed eten voor mensen die een excutive kamer hebben geboekt en mooi strand.
  1. C Central Resort The Palm

Het C Central Resort The Palm ligt op het kunstmatige eiland ‘The Palm Jumeirah’ en heeft een eigen buitenzwembad met een fantastisch uitzicht. Daarnaast heeft het vijfsterrenhotel nog een eigen strand, een restaurant en een wellnesscentrum. Een superiorkamer boek je hier vanaf €128/nacht. Meer info en boeken.

  1. Conrad Dubai

Het Conrad Hotel ligt in de financiële wijk ter hoogt van het World Trade Centre in het centrum van Dubai. Het vijfsterrenhotel heeft een buitenzwembad en een panoramisch uitzicht op de stad. Je overnacht hier vanaf €130/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Sofitel Dubai Jumeirah Beach

Het Sofitel Hotel ligt in het hartje van Dubai vlakbij Jumeirah Beach. Het vijfsterrenhotel heeft een fantastisch buitenzwembad en een eigen restaurant. De kamers zijn luxueus ingericht en hebben een uitzicht op het strand. Je overnacht er vanaf €157/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Rove City Centre

Het Rove City Centre Hotel is een driesterrenhotel in het centrum van Dubai en heeft een prachtig buitenzwembad. Het hotel heeft ook een eigen fitnessruimte en een restaurant waar je ’s avonds gezellig kunt dineren. De luchthaven van Dubai ligt op 10 minuten rijden. Je overnacht hier vanaf €33/nacht. Meer info en boeken.

  1. Grand Plaza Mövenpick

Hotel Grand Plaza Mövenpick ligt in het centrum van Dubai net voor ‘The Palm Jumeirah’. Dit vijfsterrenhotel is de ideale accommodatie voor gasten die op zoek zijn naar rust en luxe. Zo heeft het hotel een eigen restaurant, een bar en een prachtig buitenzwembad.

Je overnacht hier vanaf €147/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Ghaya Grand Hotel & Apartments

Het Ghaya Grand Hotel & Apartments verhuurt kamers en appartementen in het centrum van Dubai, net naast het ‘Dubai Sports City’. In dit district zijn er heel wat golfvelden waar je tussen de hoge gebouwen een balletje kunt slaan. Het vijfsterrenhotel heeft twee zwembaden en een fitnessruimte om nog meer aan sport te kunnen doen!

Je overnacht hier vanaf €72/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Al Bandar Rotana

Het Al Bandar Rotana Hotel ligt in het district ‘Riggat Al Buteen’ aan de haven van Dubai. De kamers in dit luxueuze vijfsterrenhotel hebben een prachtig uitzicht op de stad en zijn voorzien van heel wat luxe. Het hotel heeft een eigen bar en restaurant waar je kunt genieten van streekgebonden gerechten.

Je overnacht hier vanaf €134/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Premier Inn Dubai Al Jaddaf

Het Premier Inn Hotel ligt in de wijk Al Jaddaf en is een gezellig driesterrenhotel. Het hotel is iets budgetvriendelijker maar heeft daarom niet minder luxe. Er ligt een prachtig zwembad aanwezig op de bovenste verdieping en het hotel heeft een eigen restaurant.

Je overnacht hier in een standaard tweepersoonskamer vanaf €33/nacht. Meer info en boeken.

  1. Marriott Hotel Al Jaddaf Dubai

Het Marriott Hotel Al Jaddaf ligt zoals de naam het doet vermoeden in de wijk ‘Al Jaddaf’. Dit vijfsterrenhotel heeft een eigen restaurant, een buitenzwembad, een fitnessruimte en een wellnesscentrum. Je overnacht hier vanaf €70/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hilton Dubai Al Habtoor City

Het Hilton Dubai Al Habtoor Hotel ligt in het centrum van Dubai en heeft 3 buitenzwembaden en een eigen bar. Bezienswaardigheden als de moskee ‘Al Faroow Omar Bin Al Khattaben het winkelcentrum Galleria liggen op amper 5 minuten rijden.

Je overnacht in dit prachtig vijfsterrenhotel vanaf €145/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Atana Hotel

Het Atana Hotel is een viersterrenhotel in het centrum van Dubai en ligt op 10 minuten rijden van de Mall of the Emerates (shoppingcenter). Het hotel zelf, is een indrukwekkend gebouw en ligt tussen heel wat andere wolkenkrabbers. Er is een zwembad, een fitnesscenter en een wellnessruimte aanwezig voor alle gasten. Het hotel heeft ook een eigen restaurant en enkele familiekamers tot 4 personen.

Je overnacht hier vanaf €65/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hyatt Place Dubai

Het Hyatt Place Hotel ligt in het Wasl District in het centrum van Dubai. Het viersterrenhotel heeft een buitenzwembad, een fitnessruimte en een wellnesscenter. De kamers beschikken over voldoende luxe en hebben een panoramisch uitzicht op de stad.

Je overnacht hier vanaf €56/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Arabian Park Hotel

Het Arabian Park Hotel is een driesterrenhotel, in het hartje van Dubai. Dit driesterrenhotel is ook iets budgetvriendelijker en heeft ook een eigen zwembad. Het hotel heeft een eigen bar en restaurant waar je ’s avonds zalig kunt dineren. Een kamer boek je hier vanaf €49/nacht. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je bezoek aan Dubai met onze reisgids

Herkenbaar: Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan Dubai? In de gratis reisgids Dubai kan je een rondreis vinden, met tal daguitstappen en inspiratie voor excursies in Dubai en Abu Dhabi.

Dubai

Gratis reisgids Dubai downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 13 december 2022 - Goetstouwers JKos

Beste , Ik haalde al wel wat info uit jullie brochure. Maar aangezien we pas in maart naar Dubai gaan zal ik dit nog wel meer raadplegen . Alvast bedankt .

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?