Waar overnachten in Tsjechië? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Tsjechië? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

26 januari 2023 in Tsjechië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Tsjechië heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Tsjechië .

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Aparthotel Malostranská Residence

Aparthotel Malostranská Residence is een aangename accommodatie aan het prestigieuze plein Malostranské náměstí, op wandelafstand van de Karelsbrug. De appartementen hebben een unieke inrichting met antiek meubilair en sommigen bieden uitzicht op de bezienswaardigheden, zoals de Praagse Burcht. Wil je graag een daguitstap maken? Dan kan je eventueel een auto huren bij de accommodatie. Meer info en boeken.

  1. Hotel U Zlateho Jelena

Hotel U Zlateho Jelena ligt in het historisch stadscentrum van Praag in de buurt van heel wat bezienswaardigheden. Zo liggen het Wax Museum, het oude stadsplein en de Týnkerk op 5 minuten wandelen. Het viersterrenhotel is prachtig ingericht en heeft een gezellig binnenplein waar je kunt uitrusten na een dagje stappen in de stad. Een kamer boek je hier vanaf €112/nacht. Meer info en boeken.

  1. Horský Hotel Lorkova

Horský hotel Lorkova ligt in Čeladnáen en biedt 4-sterrenaccommodatie. Je kan ervoor kiezen om te overnachten in de appartementen of een van de berghuizen. Deze berghuizen zijn vernoemd naar de hoogste en bekendste bergen van de Beskydy. De inrichting van het hotel in aangename kleuren en de houten meubels laten een harmonieuze indruk achter. Ook het uitzicht op de omgeving is het vernoemen zeker waard! 's Ochtends geniet je nog even van een heerlijk ontbijtbuffet voor je de omgeving gaat verkennen. Meer info en boeken.

  1. Orea Resort Devět Skal Vysočina

Orea Resort Devět Skal Vysočina is een absolute topper! Het hotel biedt uitzicht op het pittoreske meer Milovsky en beschikt over ruime, modern ingerichte kamers. Iedere ochtend geniet je van een stevig ontbijtbuffet. Verder kan je in het restaurant met zonneterras aan het meer proeven van een verscheidenheid aan regionale gerechten.

Vervelen zal je hier ook zeker niet. In de recreatieruimte van het hotel kan je namelijk darten, biljarten en tafeltennissen, minigolven, volleyballen, badmintonnen en minivoetballen! Meer info en boeken.

  1. Chateau Třebešice

Het Chateau Třebešice in renaissancestijl is rustig gelegen in het dorpje Třebešice. Het hotel biedt een verzameling van moderne kunst en stijlvolle kamers met gratis WiFi. Iedere suite is een soort eigen kunstgalerie en biedt uitzicht op de tuin, wat zorgt voor een unieke ervaring. Bovendien geniet je hier ook van gratis parkeergelegenheid! Ideaal voor als je op rondreis bent. Meer info en boeken.

  1. Sono Hotel

Sono Hotel ligt in Brno en beschikt over een eigen muziekclub. Dit architectonisch unieke gebouw biedt modern ingericht kamers die de wereld vertegenwoordigen van muzikale sterren zoals The Beatles, Tina Turner, Pink, Red Hot Chili Peppers, Metallica, AC DC, Nirvana enzoverder!

Later op de dag kan je genieten van moderne Tsjechische en internationale gerechten in het restaurant van het hotel. Nadien kan je bij de bar nog nagenieten met een heerlijk drankje. Meer info en boeken.

  1. Pension U Hada

Pension U Hada is gevestigd in een historisch gebouw dat dateert uit 1520, op de linkeroever van de rivier de Moldau. Het pension ligt op wandelafstand van het centrum van Český Krumlov, aan de overkant van de brug. Vanuit de kamers, die voorzien zijn van alle luxe en comfort, kan je genieten van uitzicht op de rivier de Moldau, de tuin of het centrum van de stad. Meer info en boeken.

  1. Hotel Štekl - Hrubá Skála

Het door een familie beheerde Hotel Štekl - Hrubá Skála, ligt middenin het Boheems Paradijs op een rotsformatie. Het driesterrenhotel biedt ruime kamers in een gebouw met kasteelstijl. Het hotel is dan ook gelegen naast het kasteel van Hrubá Skála. Sommige kamers bieden uitzicht op het Trosky-kasteel, en sommige kamers kijken uit op het Žlutá Skála-kasteel.

Verder kan je ontspannen op het gezellige terras omringd door een bos, dat ook beschikt over een speeltuin. Graag lekker dineren? Dat kan in het restaurant van het Štekl Hotel met moderne Tsjechische gerechten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Pilgrim

Hotel Pilgrim is een moderne bed & breakfast in hartje Karlsbad. Je verblijft hier in een van de ruime kamers die modern ingericht zijn en voorzien zijn van bedden met kwaliteitsmatrassen. Je geniet hier bovendien van een ongedwongen sfeer. Een wandeling door het voetgangersgebied brengt je in zo'n 5 minuutjes naar de eerste zuilengalerij met geneeskrachtige bronnen Sadová. Meer info en boeken.

  1. Hotel Trinity

Hotel Trinity is gevestigd in een gerenoveerd 13e-eeuws burgerpand in het historisch centrum van Olomouc (op een uurtje rijden van Brno). Het hotel biedt stijlvolle nieuwe kamers en een restaurant met een gastronomische keuken waar je kan genieten van verfijnde Tsjechische en internationale gerechten in combinatie met speciaal geselecteerde wijnen. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis reisgids Tsjechië

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie naar Slowakije? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Tsjechië-Slowakije 2 stadswandelingen, toeristische info, praktische info + alle daguitstappen. Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Tsjechië-Slowakije en ga op pad!

Tsjechië & Slowakije

Gratis reisgids Tsjechië & Slowakije downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?