Waar overnachten aan de Costa Brava 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

Koop de volledige reisgids voor € 10

Waar overnachten aan de Costa Brava 2024? 10 x hotels van goedkoop tot luxe

26 april 2022 in Spanje0 reacties

Tijdens je bezoek aan de Costa Brava heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven aan de Costa Brava. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. El Petit Convent

El Petit Convent is een charmant hotel met prachtige stenen muren en gewelven. Je kan er kamers met eigen badkamer boeken in het historisch centrum van het charmante stadje Begur, op een steenworp van verschillende stranden en baaien. Het hotel heeft een prachtig zuiders interieur en veel lichtinval waardoor je er direct een vakantiegevoel krijgt! Je kan er tot rust komen in de gezellige lounge of op het overdekte terras. Meer info en boeken.

  1. Arkhé Hotel Boutique Pals

In het oude centrum van Pals vind je Arkhé Hotel Boutique Pals. Al van bij het binnenwandelen van dit kleinschalige hotel wordt direct duidelijk dat er enorm veel aandacht werd besteed aan detail en inrichting. De sympathieke gastheren hebben er verschillende gezellige hoekjes gecreëerd en ook de kamers hebben een warme uitstraling dankzij de zachte kleuren en de houten plafonds.

Je kan er elke ochtend smullen van een heerlijk ecologisch en veganistisch ontbijt. Daarna kan je te voet het middeleeuws dorp gaan verkennen, gaan golfen in een van de nabijgelegen golfclubs of gaan zonnen aan het strand. Meer info en boeken.

  1. Apartaments Sant Rafael Cap Sa Sal

Wil je graag ontwaken met uitzicht op zee? Bij Apartaments Sant Rafael Cap Sa Sal kan je niet enkel vanuit het appartement maar ook vanop het terras, vanuit de tuin en vanuit het indrukwekkende buitenzwembad genieten van een prachtig zicht op de Balearische zee. Je kan er appartementen boeken voor 3 tot 14 personen.

Elk appartement is stijlvol ingericht en uitgerust met een eigen zithoek, goed uitgeruste keuken, eethoek en eigen badkamer. Voor wie de buurt wilt verkennen valt een bezoek aan het nabijgelegen strand Cala d'Aiguafreda, Platja sa Tuna en Platjia de Sa Riera zeker aan te raden! Meer info en boeken.

  1. Hotel Mas Tapiolas

Mas Tapiolas is een kleinschalig hotel gevestigd in een traditionele Catalaanse boerderij uit de 13de eeuw. Het hotel beschikt over meerdere lichtrijke kamers met elegant en uniek interieur, ontworpen door een bekende designer. Sommige kamers zijn uitgerust met een ruim balkon terwijl andere kamers beschikken over een stukje tuin.

Het hotel biedt ook heel wat ontspanningsmogelijkheden. Zo kan je rustgevende wandelingen maken in de prachtige tuinen rondom de boerderij, sporten op de tennisbaan of gebruik maken van de spa met zwembad en uitzicht op de vallei. Wie er liever op uittrekt in de omgeving kan de auto nemen om de stad Solius te gaan bezoeken of een ritje maken naar het strand. Meer info en boeken.

  1. Casa Lou

Ben je op zoek naar een luxueuze villa voor een grote groep? Casa Lou is een hypermoderne villa die plaats biedt aan maximaal 10 gasten. De villa heeft met zijn buitenzwembad, tuin, terras, hot tub en speelruimte heel wat te bieden. Verder vind je er ook 5 slaapkamers met badkamer, een eethoek en perfect uitgeruste keuken. In de omgeving kan je proeven van de hengelsport, prachtige wandelingen maken of gaan golfen op de nabijgelegen golfbaan. Meer info en boeken.

  1. Can Barnosell

Wie de Spaanse landelijk sfeer wilt opsnuiven is bij Can Barnosell aan het juiste adres! Can Barnosell is gevestigd in een traditionele Catalaanse hoeve op het platteland net buiten Llabià. Je overnacht er in rustieke kamers met eigen badkamer waar veel authentieke houten en stenen elementen in terug te vinden zijn.

In het hotel kan je een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad, tot rust komen in de ecologische tuin met speeltuin of de dieren van de boerderij ontmoeten. Vlakbij het hotel vind je tevens de Empordá Golfclub en verschillende stranden en baaien. Meer info en boeken.

  1. Suites Natura Mas Tapiolas

Om volledig tot rust te komen kan je een verblijf boeken bij Suites Natura Mas Tapiolas. In dat hotel kan je namelijk volledig ontspannen in luxueuze designsuites die zijn uitgerust met eigen zwembad of jacuzzi in de kamer en eigen tuin.

Daarnaast kan je ook verfrissing opzoeken in het gemeenschappelijk buitenzwembad, zonnen op het terras, sporten in de fitness of op de padelbaan of genieten in de spa met ijsgrot, zoutcabine en talloze behandelingen. Tenslotte kan je ook terecht in het restaurant voor ontbijt en heerlijke maaltijden die bereid worden met lokale producten. Meer info en boeken.

  1. Camping 3 Estrellas Costa Brava

Ben je op zoek naar een low-budget-overnachting? Bij Camping 3 Estrellas kan je goed uitgeruste kamers en bungalows boeken tegen een betaalbare prijs. Als gast kan je er ter ontspanning gebruik maken van het buitenzwembad, het zonneterras en de tuin.

De camping beschikt ook over een restaurant en een bar, ideaal dus voor wie zich graag laat bedienen. Je overnacht er in ligt in Vall-Llobrega, op enkele kilometers van het strand Cala S'Alguer en Platja de Castell. Meer info en boeken.

  1. Hotel Mas Lazuli

Aan de rand van Pau vind je het indrukwekkende Hotel Mas Lazuli. Je kan er mooie lichtrijke kamers boeken met ruime badkamer en zeer modern en stijlvol interieur. Voor verfrissing kunnen gasten terecht in het schitterende zwembad van waaruit je geniet van een prachtig uitzicht op de bergen.

Tevens kan je er ook volledig tot rust komen in de mooie tuin of op het zonnige terras. Wie wil kan bovendien gebruik maken van het bubbelbad of zich laten verwennen met een massagebehandeling. In de omgeving kan je heerlijk wandelen, fietsen of kanoën in het natuurreservaat Aiguamolls de l'Alt Empordà. Meer info en boeken.

  1. Villa Anna

Villa Anna is een prachtige villa dat uitzicht biedt op de Pyreneeën. Je beschikt er over 6 slaapkamers, 2 keukens en badkamer en kan er zo overnachten met maximum 14 personen. De villa zorgt dankzij zijn warme interieur met stenen muren en traditionele elementen voor een huiselijke sfeer.

Tussen de verschillende planten in de tuin, tref je een elegant buitenzwembad en een rustgevend terras met barbecue faciliteiten aan. Het strand van Sa Riera ligt op loopafstand en Sa Tuna, Aiguafreda en Aiguablava zijn allemaal slechts een klein eindje rijden met de auto of de lokale pendelbus. Meer info en boeken.

  1. Mis niets: download onze gratis reisgids Catalonië

Wil je niets missen tijdens je vakantie in Catalonië? Goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Catalonië met meer dan 70 bezienswaardigheden, 3 wandelingen + volledig uitgewerkte autoroute. Eerst uitproberen? Download alvast je gratis preview reisgids Catalonië en ga op pad!

Catalonië

Gratis reisgids Catalonië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?