Waar overnachten in Cagliari 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Cagliari 2024? 10 x hotels en B&B's van goedkoop tot luxe

18 mei 2022 in Sardinië0 reacties

Tijdens je bezoek aan Cagliari heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Cagliari. Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Birkin Marina

Birkin Marina is een luxe pension gevestigd in het hart van de levendige, historische wijk Marina. Het verfijnde eigentijdse ontwerp en het indrukwekkende uitzicht op zee en de haven maken dit verblijf een absolute aanrader. De kamers zijn ruim en hebben een elegante inrichting. Na een heerlijke nachtrust kan je nog genieten van een continentaal ontbijt vooraleer je de stad induikt. Meer info en boeken.

  1. Pension Palazzo Dessy

Een ander pension dat we kunnen aanraden is het Pension Palazzo Dessy. Deze accommodatie biedt elegante suites in het hart van Cagliari op een steenworp afstand van de haven. De suites zijn ruim en hebben een huiselijke sfeer. In het 'La Locanda Italiana' restaurant kan je genieten van heerlijke, traditionele Sardijnse gerechten en 's ochtends begin je de dag met een à la carte ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Carlo Felice

Verblijf in het moderne Boutique Hotel Carlo Felice op wandelafstand van enkele topbezienswaardigheden als Torre dell'Elefante en Palazzo Civico di Cagliari. De kamers hebben een elegante inrichting en zijn voorzien van een eigen badkamer en een televisie. Vanuit je kamer heb je ook zicht op de stad en 's ochtends geniet je er van een lekker ontbijtje. Meer info en boeken.

  1. B&B Antico Corso Charme

B&B Antico Corso Charme is gevestigd in een historisch 18e-eeuws gebouw. De gezellige bed en breakfast biedt moderne kamers met een eigen balkon en parketvloer. 's Ochtends kan je dus genieten van een uitgebreid continentaal ontbijt met zicht op de omgeving. In de buurt van hotel vind je ook diverse restaurants, cafés en winkels. Meer info en boeken.

  1. Hotel Aristeo

Hotel Aristeo ligt bij de haven van Cagliari en biedt moderne kamers voorzien van alle luxe en comfort. Geniet 's ochtends van een lekker continentaal ontbijtje, trek de stad in en ga op verkenning. Na een vermoeiende dag kan je nog even nagenieten in de bar of de gemeenschappelijke lounge van dit 3-sterrenhotel. Meer info en boeken.

  1. B&B Bellezza Suites

B&B Bellezza Suites is een designpension gelegen op wandelafstand van topbezienswaardigheden in het historische Cagliari. Het pension biedt elegante kamers en suites met antieke meubels en kleurrijke betegelde vloeren en een flatscreen-tv. Wil je graag een dagje doorbrengen op het strand? Op zo'n 15 minuten rijden van het Bellezza Suites vind je enkele witte zandstranden. Meer info en boeken.

  1. Hotel Flora

Het 4* Hotel Flora ligt in het centrum van Cagliari, op een steenworp afstand van de haven. De hotelkamers hebben een klassieke inrichting en zijn voorzien van airconditioning en een flatscreen-tv. Sommige kamers beschikken ook over een eigen terrasje of balkon.

Iedere ochtend wordt er een ontbijtbuffet met zoete en hartige producten geserveerd en in het à-la-carterestaurant kan je genieten van een lunch en diner met typische Sardijnse gerechten, zoals visgerechten. Meer info en boeken.

  1. Pension Vela Rooms

Pension Vela Rooms is gelegen aan de hoofdstraat van Cagliari, de Via Roma. De ideale uitvalbasis dus! Het pension wordt namelijk omgeven door tal van gezellige restaurantjes en winkelgelegenheden. Het pension biedt ruime kamers voorzien van alle moderne faciliteiten en een gemeenschappelijke loungeruimte. Meer info en boeken.

  1. Hotel Villa Fanny

Mag het al wat luxueuzer zijn? Dan is Hotel Villa Fanny een absolute aanrader. Hotel Villa Fanny is een boetiekhotel en ligt op een steenworp afstand van het centrum van Cagliari. Je verblijft in een van de moderne kamers die omringd worden door een prachtige tuin. Je kan er ook voor kiezen om te overnachten in een kamer mét bubbelbad zodat je kan genieten van een totale zenvakantie. Meer info en boeken.

  1. Appartement Archi di Castello

Verblijf je liever in een appartement tijdens je bezoek aan Cagliari? Dan raden we het Appartement Archi di Castello aan. Het appartement biedt accommodatie voor 6 personen en beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers. Verder beschikt het appartement ook nog over huishoudelijke voorzieningen en een volledig uitgeruste keuken.

De originele bogen en gewelven in het appartement en de typische handbeschilderde Castello cementtegels maken het een charmant verblijf middenin de stad. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Cagliari?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Cagliari? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou! Koop onze reisgids Sardinië met uitgewerkte rondreis die je meer dan 75 beschreven bezienswaardigheden laat ontdekken met bovendien een volledige autoroute (+ GPS coördinaten en wegbeschrijving)! Ideaal om de omgeving volledig te verkennen op eigen tempo. Eerst even uitproberen? Download dan je gratis preview reisgids.

Sardinië

Gratis reisgids Sardinië downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?