Onze 5 mooiste agriturismo Sardinië: Ga uniek overnachten

Volledige reisgids kopen voor € 10

Onze 5 mooiste agriturismo Sardinië: Ga uniek overnachten

26 maart 2021 in Sardinië2 reacties

Hoogtepunt van onze agriturismo vakantie in Sardinië was een verblijf in een masseria. Deze boerderijen produceren vaak zelf hun olijfolie, wijn, groenten of kaas, en bezoekers worden vergast op een heerlijke zelfgemaakte maaltijd bereid met producten van eigen kweek.
Accommodatie varieert van eenvoudige appartementen tot luxe suites. De meeste agriturismo bevinden zich op het platteland. Je hebt een auto nodig en sommige zijn moeilijk te vinden, maar het is een unieke ervaring, ervaar er de warme gastvrijheid van Sardinië. Hierbij onze 5 favoriete masseria in Sardinië. Dit moet je zeker eens doen! Klik hier voor een overzicht van alle verblijven in Sardinië!

Inhoud artikel

  1. Agriturismo Saltara (Santa Teresa Gallura)

Het Agriturismo Saltara ligt op het platteland van Sardinië, op slechts 3 km van het strand van Rena Majore.
Deze agriturismo heeft een verwarmd buitenzwembad met zout water dat in de zomer geopend is, en een tuin met een speelplaats voor de kinderen.
Het Agriturismo Saltara bevindt zich op 10 km van Santa Teresa Gallura, aan de noordkust van Sardinië. Hier vindt u tal van winkels, restaurants en stranden. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Turismo Rurale Filieri (Dorgali)

Turismo Rurale Filieri in Dorgali biedt accommodatie met uitzicht op de bergen, een tuin en een terras.
Nuoro ligt op 36 km van de vakantieboerderij, en Cala Gonone bevindt zich op 10 km afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is Olbia Costa Smeralda, op 101 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.


  1. Agriturismo Sa Mendhula (Cugnana)

Agriturismo Sa Mendhula ligt in Cugnana, op 30 km van Palau en beschikt over een terras.
Olbia ligt op 11 km van Agriturismo Sa Mendhula. De dichtstbijzijnde luchthaven is Olbia Costa Smeralda, op 16 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Agriturismo Guthiddai (Oliena)

Agriturismo Guthiddai ligt in het rustige platteland van Sardinië, aan de voet van het nationale park Gennargentu.
De boerderij ligt op 10 minuten rijden van Oliena en 15 km van Nuoro. De stranden van Gala Gonone bereikt u in 30 minuten met de auto en busverbindingen zijn ook beschikbaar. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Agriturismo Graziano e Barbara (Porto Conte)

Agriturismo Graziano e Barbara ligt op 1 km afstand van het maritiem reservaat Capo Caccia en het zandstrand van Porticciolo.
Parkeren is gratis bij deze accommodatie. Bovendien bevindt u zich hier op een uitstekende locatie om de grot, genaamd Grotte di Nettuno, te bezoeken. Op 15 km afstand van Agriturismo Graziano e Barbara is het vliegveld Fertillia van Alghero gevestigd. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je verblijf in Sardinië?

Herkenbaar: je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je verblijf in Sardinië? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou! Koop onze reisgids Sardinië met uitgewerkte rondreis die je meer dan 75 beschreven bezienswaardigheden laat ontdekken met bovendien een volledige autoroute (+ GPS coördinaten en wegbeschrijving)! Ideaal om de omgeving volledig te verkennen op eigen tempo. Eerst uittesten? Download dan je gratis preview reisgids.

Sardinië

Gratis reisgids Sardinië downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 5 februari 2022 - Charlotte Samsom

Prachtige inspirerende reisgids. We hebben de overtocht al geboekt naar Sardinië.

- 14 september 2021 - Catherine Dujardin

Vind de site uitstekend !

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?