Onze 5 mooiste agriturismo in Rome: Ga uniek overnachten

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Onze 5 mooiste agriturismo in Rome: Ga uniek overnachten

28 september 2021 in Rome0 reacties

Hoogtepunt van onze agriturismo vakantie in Rome was een verblijf in een masserie.
Wat is een masserie? Een masserie is een versterkte boerderij waar ruimte is voor gasten. Deze boerderijen produceren vaak zelf hun olijfolie, wijn, groenten of kaas, en bezoekers worden vergast op een heerlijke zelfgemaakte maaltijd bereid met producten van eigen kweek.

Accommodatie varieert van eenvoudige appartementen tot luxe suites. De meeste masseria bevinden op het platteland. Je hebt een auto nodig en sommige zijn moeilijk te vinden, maar het is een unieke ervaring, ervaar er de warme gastvrijheid van Rome. Hierbij onze 5 favoriete masseria in Rome. Dit moet je zeker eens doen! Klik hier voor een overzicht van alle verblijven in Rome!

Inhoud artikel

  1. Grappoli di Sole

Grappoli di Sole bevindt zich op 2 km van het treinstation Pomezia vanwaar u naar het treinstation Roma Termini kunt reizen en het waterpark Zoomarine ligt op 19 km afstand.
Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in een keuken met open haard of op de veranda met uitzicht op de wijngaarden.
Grappoli di Sole ligt op 22 km van het Colosseum en op 26 km van de Sint-Pieterskerk. Met de auto rijdt u in 30 minuten naar Torvaianica en de luchthaven Ciampino ligt op 14 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Borgo Pallavicini Mori

Borgo Pallavicini Mori biedt accommodatie met toegang tot een tuin in Rome, op 16 km van het Olympisch Stadion van Rome en op 18 km van Villa Ada.
Het wellnesscentrum van Borgo Pallavicini Mori beschikt over een sauna, een buitenzwembad en een terras.
Borgo Pallavicini Mori bevindt zich op 18 km van de Via Nomentana en op 20 km van Villa Torlonia. De luchthaven Rome Ciampino bevindt zich op 38 km afstand. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Agriturismo Tre Acque

Agriturismo Tre Acque biedt accommodatie in Rome, op 30 minuten rijden van het centrum van de stad.
Het treinstation Saxa Rubra ligt op 4 km van Agriturismo Tre Acque, met verbindingen naar de Piazza del Popolo en metrostation Flaminio. De dichtstbijzijnde luchthaven is Rome Ciampino, op 24 km van Agriturismo Tre Acque. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Agriturismo Lecanfore

Het rustieke Agriturismo Lecanfore ligt op het Romeinse platteland, op slechts 5 minuten rijden van de luchthaven Rome Ciampino. Praktisch!

Ontspan je bij de open haard en proef een lekker wijntje bij de wijnproeverijen. Om af te koelen, kan je nadien spetteren in het zwembad. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Agriturismo Marcosimone

Agriturismo Marcosimone ligt pal naast Golfclub Marco Simone, op slechts 5 minuten rijden van de snelweg Grande Raccordo Anulare van Rome.

De accommodatie is een boerderij waar tarwe en maïs geteeld wordt. Dierenliefhebbers zullen volledig op hun plaats zijn in het bijzijn van de konijnen en kippen op de boerderij. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Download ook je gratis stadswandeling Rome

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Rome. Ideaal om Rome volledig te verkennen op eigen tempo. Nog meer zien in Rome? Koop onze reisgids Rome met 3 stadswandelingen langs 81 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download onze gratis reisgids Rome en ga op pad!

Rome

Gratis reisgids Rome downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?