Voetbaltrip geboekt? Vergeet niet om airport parking te regelen

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Voetbaltrip geboekt? Vergeet niet om airport parking te regelen

25 mei 2022 in Reisinfo0 reacties

Ben jij een groot voetballiefhebber? Dan kun je dit jaar jouw hart ophalen. Niet alleen worden er dit seizoen een aantal fantastische wedstrijden gespeeld, maar eind dit jaar zal ook het WK plaatsvinden. Deze editie zal het WK in Qatar plaatsvinden. De eerste wedstrijd zal op 21 november worden gespeeld en de grote finale vindt plaats op 18 december. Maar ook de rest van het jaar worden er fantastische wedstrijden gespeeld, zowel in eigen land als in het buitenland.

Heb jij jouw ticketes al gekocht voor jouw favoriete match in Barcelona, Rome of Qatar? Vergeet dan niet om jouw vlucht, verblijf én de airport parking op tijd te boeken. In dit artikel geven wij je graag enkele tips voor voordelige airport parking zodat je flink kunt besparen op jouw reis.

Inhoud artikel

  1. Airport parking

Bij elke luchthaven in ons land, en ook in het buitenland, vind je volop parkeerplaatsen voor bezoekers. Veel mensen komen tenslotte met het eigen vervoer naar de luchthaven. Ze zijn daar om iemand op te halen of af te zetten of de auto wordt geparkeerd tijdens de reis. Het is fijn dat luchthavens hierin accommoderen, maar de prijzen reizen vaak de pan uit

Even kort parkeren om iemand op te halen of weg te brengen kan al flink in de kosten lopen en voor langdurig parkeren tijdens jouw afwezigheid zijn de kosten niet mis. Zelfs op de verste parking bij de luchthaven betaal je nog fikse tarieven. Gelukkig zijn er ook andere opties voor airport parking waar je flink kunt besparen op deze kosten.

  1. Voordelig parkeren bij de luchthaven

Als je met het eigen vervoer naar de luchthaven gaat en jouw auto daar tijdens jouw verblijf wilt laten staan, betaal je liever niet teveel. Laat de parkeerplaatsen bij de luchthaven maar links liggen. Wij geven enkele tips voor parkings waar je snel bij de luchthaven bent zonder hoge kosten.

  1. Shuttle parking

De meest voordelige optie voor parkeren nabij de luchthaven is shuttle parking. Rondom de luchthaven vind je diverse parkings. Deze zijn niet direct op het terrein van de luchthaven, maar zijn wel uitstekend te bereiken én goed beveiligd. Deze parkings zijn bij alle luchthavens te vinden, zo kun je kiezen voor een parking bij luchthaven Eindhoven of een parking bij luchthaven Zaventem. Een parkeerplek op deze parking boek je eenvoudig online via Parkos.

Op de dag van vertrek rijd je naar de parking van jouw keuze en parkeer je zelf jouw auto. Met een shuttlebus word je vervolgens naar de terminal gebracht. Kom je terug van jouw reis? Dan brengt deze shuttlebus je ook weer terug naar de parking.

  1. Valet parking

Vind je het geen prettig idee om ver van de luchthaven te moeten parkeren? Dan kun je bij het boeken van jouw parkeerplek ook kiezen voor valet parking. Met deze reservering kun je op de dag van vertrek eenvoudig naar de terminal rijden. Een medewerker van de parking neemt bij de terminal de auto van jou over en parkeert deze veilig op één van de parkings. Bij terugkomst staat jouw auto op jou te wachten bij de terminal. Je hoeft dus niet te sjouwen met bagage, te wachten op de shuttlebus of ver te lopen.

  1. Sleep and fly

Optimaal comfort ervaar je met sleep and fly. Voor deze optie betaal je iets meer, maar geniet je direct van een hotelovernachting bij de luchthaven. Ideaal als je een erg vroege vlucht hebt of als je graag ontspannen vertrekt. De auto kun je op het terrein van het hotel parkeren en een shuttlebus brengt je naar de terminal.

Bij terugkomst kun je jouw auto weer oppikken bij het hotel. Zo ga je ontspannen en goed voorbereid op reis.

  1. Combineer met een gratis stadswandeling door Barcelona

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Barcelona. Ideaal om Parijs volledig te verkennen op eigen tempo. In de gratis stadsgids Barcelona kan je 1 stadswandeling vinden. Nog meer goesting in Barcelona? Koop onze volledige reisgids Barcelona en ontdek alles over deze prachtige stad.

Barcelona

Gratis reisgids Barcelona downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?