Dit is hoe je een vakantiegevoel krijgt in eigen land!

Koop de volledige reisgids voor € 15

Dit is hoe je een vakantiegevoel krijgt in eigen land!

27 januari 2021 in Reisinfo0 reacties

De feestdagen in de decembermaand zijn geweest en ook het nieuwe jaar is inmiddels aangebroken. Helaas hebben we het coronavirus niet in 2020 kunnen achterlaten, en zullen we ook in 2021 met de gevolgen ervan geconfronteerd worden. Aanpassen en leven met restricties is dus ook in 2021 voorlopig realiteit. Het overheidsadvies is zoveel mogelijk thuis blijven en social-distancing.

Vakantie vieren zoals je gewend bent is er nu dus even niet meer bij. Toch is het belangrijk dat je na een turbulent jaar zoals 2020, tot rust komt en ontstresst. Hoe je dat doet in dit nieuwe jaar? Met een vakantie natuurlijk, maar wel eentje die écht anders is dan je gewend bent!

Inhoud artikel

  1. Neem wat vrije dagen op dit voorjaar

Ben je aan het twijfelen of je in het voorjaar een aantal vakantiedagen gaat opnemen? Ga ervoor! Vooruit plannen kan in deze vreemde tijden natuurlijk niet, maar je verheugen op een paar dagen vrij van werk of andere verplichtingen kan je net wat extra energie geven om door te pakken tijdens moeizame werkdagen. Je hebt dan weer iets om naar uit te kijken.

  1. Een staycation in de natuur voor dat heerlijke vakantiegevoel

Niemand heeft een glazen bol en kans dus de toekomst voorspellen. Niemand weet dus of een vakantie een optie is dit voorjaar. Om het zekere voor het onzekere te nemen kun je het beste kijken naar mini-vakanties en staycation in eigen land. Tripjes naar natuurrijke gebieden geven je het gevoel dat je er echt even uit bent.

Ontspannen en de drukte van werk en het dagelijkse leven loslaten is een stuk makkelijker met frisse lucht en een prachtig uitzicht. Een trip naar de Ardennen of naar de kust kan in het vroege voorjaar ontzettend mooi zijn. Het is moeilijk te zeggen of activiteiten en bezienswaardigheden in deze gebieden tegen die tijd weer toegankelijk zijn voor publiek. Maar zelfs als dit helaas niet zo is, is het absoluut de moeite waard om de natuur in te trekken tijdens je mini-break.

  1. Ga op pad met de e-bike of verken de natuur wandelend

Een natuurrijke omgeving en actief bezig zijn gaan hand in hand. Wat dacht je namelijk van een lekker stuk wandelen door de duinen of op het strand? Of flink wat kilometers afleggen op elektrische fietsen van Stellabikes langs fietsroutes in het bos? Een actieve vakantie met fietsen en wandelen zorgt ervoor dat je lekker buiten bent en in beweging bent. Dé combinatie voor een écht vakantiegevoel!

  1. Ontdek onze 40 GRATIS fietsroutes!

Gemotiveerd om je fietsstoeltje eens uit te testen, maar ben je nog op zoek naar een leuke fietsroute? Reisroutes biedt heel wat GRATIS fietsroutes aan, meteen te downloaden! Download je gratis fietsroute en vertrek vandaag nog!

40 routes in 4 x fietsgidsen, gratis te downloaden !

Ardennengids

Gratis reisgids Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?