Rondreizen met de auto in de Benelux: hoe bereid je je voor?

Koop de volledige reisgids voor € 15

Rondreizen met de auto in de Benelux: hoe bereid je je voor?

18 maart 2019 in Reisinfo0 reacties

Toe aan avontuur? Geniet van een geweldig avontuur zonder ver op pad te hoeven en ga op rondreis door de Benelux. Dicht bij huis vind je genoeg leuke steden, natuurgebieden en uitjes voor een fantastische rondreis. Waar moet je precies naartoe en waar moet je aan denken voordat je op pad gaat? Je leest hier precies hoe je een rondreis door de Benelux moet aanpakken.

De steden die niet overgeslagen mogen worden

Op rondreis door de Benelux? Daar horen citytrips bij. Bezoek Amsterdam, Antwerpen en Luxemburg voor een geweldige ervaring. Geniet van de prachtige grachten in Amsterdam, pittoreske architectuur in Antwerpen en het heuvelachtige Luxemburg.
Deze drie steden bieden een fantastische afwisseling en genoeg cultuur. Bezoek bijvoorbeeld het oude stadsgedeelte van Luxemburg dat zich in een vallei bevind of het Rijksmuseum in Amsterdam voor culturele verrijking. Deze drie steden zijn echte toppers voor een rondreis door de Benelux. Wil je de minder bekende steden bezoeken? Bezoek dan Utrecht in Nederland, Brugge in België en Echternach in Luxemburg.

De binnenstad van Brugge staat op de lijst van Unesco Werelderfgoed en de grachten van Utrecht zijn wellicht nog mooier dan die in Amsterdam.

Natuur in de Benelux

De Benelux heeft erg veel te bieden op het gebied van natuur. Ga een dag hiken in Luxemburg, kamperen in de Ardennen of bezoek het strand in Nederland. Een dagje wadlopen in het hoge noorden van Nederland is een echte aanrader voor tijdens een rondreis door de Benelux. Op zoek naar een actief uitje? Wat dacht je dan van een dagje mountainbiken door de Ardennen of heuvelachtig gebied in Luxemburg?

Voordat je op reis gaat

Tref de juiste voorbereidingen voordat je de weg op gaat. Een goede autoverzekering is bijvoorbeeld cruciaal wanneer je op reis gaat. Gebeurt er iets onderweg? Dan ben je verzekerd en is jouw vakantie niet direct ten einde. Kies een autoverzekering die schade in het buitenland dekt voor wanneer je op reis bent. Vervangend vervoer kan jouw vakantie redden wanneer je met pech langs de weg staat. Je kunt autoverzekeringen online vergelijken. Kies zelf wat je gedekt wilt hebben en vervolgens kun je de beste opties voor jouw auto inzien. Zo vind je gemakkelijk een goedkope autoverzekering. Naast een autoverzekering is een reisverzekering ook aan te raden. Een reisverzekering dekt bijvoorbeeld diefstal of medische kosten op reis.

Wil je op vakantie, maar heb je geen behoefte aan veel planning en reizen? Kies dan voor een vakantie dicht bij huis en ga op rondreis met de auto door de Benelux. Dit gebied heeft veel te bieden en je hoeft er weinig voor te plannen. Zorg in ieder geval voor een goede autoverzekering en reisverzekering en geniet van een onbezorgde vakantie in de Benelux.

Ontdek al onze rondreizen met de auto door de Benelux en zie het mooiste wat de Lage Landen te bieden hebben, goedkoop, veilig en vlakbij !

Opgelet: geld lenen kost ook geld. Dit is een gesponsord artikel, aangeboden door Pricewise.nl

Ardennengids

Gratis reisgids Belgische Ardennen downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?