Reacties op 26 x mooiste bezienswaardigheden van Keulen: wat zeker zien & doen? + foto's"

29 ervaringen

- 27 december 2023 - Verhasselt Marina

handige gids, maar helaas hebben we weinig kunnen doen van de wandeling door de vele regen. Maar zeker voor herhaling vatbaar in de zomer

- 20 december 2023 - Marcel Dirkx

Keulen is een verrassend gezellige stad, met supervriendelijke mensen. Chocolademuseum is echt een aanrader. En vergeet niet de verschillende Brauhauser.

- 23 november 2023 - Carla De Block

Prachtige omschrijving van bekende en minder bekende bezienswaardigheden. Kort maar krachtig.

- 30 augustus 2023 - Kaat Louwagie

Heel leuke en een gevarieerde wandeling in de stad!!

- 5 juni 2023 - Georges Delien

Mosterdmuseum ( recht tegenover chocolademuseum) is totaal anders opgezet dan chocolademuseum. Hier primeert ambachtelijkheid ( en dus ook ver doorgedreven productkennis op het commerciële). Ook de nadruk leggen op het feit dat ernaast 4711 ook het Farinahuis is.

- 25 mei 2023 - Christel

De wandeling gestart van jullie gids ! Perfect aangeduid , er zijn vele bordjes zodat je nooit verloren loopt mocht je niet zo goed kunnen planlezen . Dom gratis te bezichtigen . Veel goede resto’s in de buurt . Met tgv vlot thuisgeraakt ,treinstation ligt naast Dom dus niet moeilijk te vinden . Mijn hotel bevond zich aan overzijde van het water op klein uurtje wandelen van Dom . Je kan mooi alles te voet doen , in ander geval vlotte trein en bus en tramverbindingen . Aanrader als citytrip 😅

- 11 mei 2023 - Filip Depestel

Het was een hele leuke wandeling waardoor je zeker weet dat je alle bezienswaardigheden gezien hebt. Altijd leuk en interessant om te doen.

- 12 maart 2023 - Johan Dewaele

Heel goede brochure. Prima wandeling in en rond Keulen

- 7 maart 2023 - Jan

Mooie tips, heb je wat aan.

- 19 januari 2023 - Anne

Zeer goed megevallen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?