Waar overnachten in Kent? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

Rondreis Zuidwest-Engeland

Waar overnachten in Kent? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024)

12 juni 2020 in Kent0 reacties

Tijdens je bezoek aan Kent heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Kent.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Cave Hotel near Canterbury (Canterbury)

In de buurt van Canterbury, in Faversham, bevindt zich het elegante Cave Hotel. De kamers en suites van Cave zijn sfeervol en uitnodigend. Denk maar aan de donkere, warme tinten - uitgebreide lambrisering van Amerikaans notenhout, gestructureerde wandbekleding inclusief stenen muren en weelderige, op maat gemaakte meubels. Elk detail is toegepast volgens de hoogste normen om de gasten tijdens hun verblijf in totale luxe onder te dompelen. Alle kamers zijn uitgerust met een super kingsize bed, verlichting met scèneselectie, een regendouche en een eigen terras of balkon.

Geniet in restaurant De Firepit, van gerechten waarbij alle smaken van de wereldkeuken samenkomen. De rokerige, barbecue-aroma's van het Amerikaanse westen gecombineerd met de gekruide smaken van het verre oosten om de smaakpapillen te prikkelen en het beste van de wereldkeuken laten zien. Daarna kan je even ontspannen en tot rust te komen aan het zwembad dat een panoramische uitzicht biedt op de golfbaan, aan het warmwaterzwembad, in het bubbelbad of in de sauna. Een hemelse ervaring! Meer info en boeken.

  1. The Hugo - Hotel Concept Canterbury (Canterbury)

Het Hugo Hotel Canterbury biedt moderne, luxueuze accommodatie aan in de stad Canterbury. De kamers zijn dan ook ingericht in een eigentijdse stijl met meubels van BoConcept. Dankzij de centrale locatie, ben je omgeven door tal van gezellige cocktail- en champagnebars, gastronomische restaurants en werelderfgoedsites, waaronder de kathedraal van Canterbury. De stad verkennen begint hier! Meer info en boeken.

  1. View Hotel Folkestone (Folkstone)

View Hotel Folkestone is een 4-sterrenboetiekhotel genesteld in het hart van Folkestone Kent, perfect gelegen aan de beroemde promenade The Leas. Je wordt wakker in een van de moderne, stijlvolle comfortkamers met een verbluffend uitzicht op zee. In de boetiekbar kan je genieten van een breed scala aan drankjes, waaronder ambachtelijke bieren en Ales, een uitgebreid assortiment sterke dranken en een speciaal ontworpen cocktailmenu. Meer info en boeken.

  1. Pension Rocksalt Rooms (Folkstone)

Het Rocksalt Rooms biedt boetiekkamers in een onlangs gerenoveerd huis. De kamers zijn voorzien van rode bakstenen muren en originele antieke bedden. Sommige kamers bieden ook een prachtig uitzicht op zee. In het restaurant van het Rocksalt Rooms kan je genieten van heerlijke gerechten met op de achtergrond een prachtig uitzicht over de haven van Folkestone. Meer info en boeken.

  1. Albion House (Ramsgate)

Uitkijkend over Albion Gardens en de zee, heeft u een prachtig uitzicht op de Royal Harbor vanuit het Albion House hotel in Ramsgate. De kamers hebben een gezellige interieur en zijn voorzien van alles wat je maar kan wensen. Sommige kamers bieden ook een uitzicht over de zee. Je geniet hier van seizoensgebonden gerechten met een uitzicht over de haven of het strand. Bij de accommodatie en in de omgeving kan je allerlei activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld golfen. Meer info en boeken.

  1. The Royal Albion (Broadstairs)

Verblijf in een van de hotels waar schrijver Charles Dickens vaak te gast was! The Royal Albion heeft een schitterende locatie aan de kust, vlak bij het stadscentrum en met uitzicht op de zee van Viking Bay in Broadstairs. De elegante, ruime, weelderige slaapkamers maken The Royal Albion tot een van de beste hotels in Broadstairs. De achtertuin komt uit op de boulevard van de stad, zodat je directe toegang hebt tot het zandstrand. En het beroemde Bleak House, het huis van Charles Dickens, is vanuit dit hotel te zien! Geniet hier van een onvergetelijke vakantie aan zee met een prachtig uitzicht over de baai of de prachtige, historische stad. Meer info en boeken.

  1. Stone Lodge (Broadstairs)

Stone Lodge is een luxe toevluchtsoord dat veel te bieden heeft, waaronder; 3 slaapkamers met 3 en-suite, een grote woonruimte en een volledig ingerichte keuken met openslaande deuren naar een eetgedeelte in de buitenlucht met beschutte tuin. Het is de ideale vakantiewoning op slechts een steenworp afstand van het stadscentrum en de zandstranden. Het pension is gevestigd in een monumentaal koetshuis. Van zonsopgang tot zonsondergang is het uitzicht adembenemend met een panoramisch uitzicht vanuit onze slaapkamer. Meer info en boeken.

  1. Village Hotel (Maidstone)

Het Village Maidstone hotel heeft alles wat je nodig hebt op één locatie. Het hotel ligt op slechts 100 meter van de rivier de Medway en op 5 minuten rijden van het centrum van Maidstone. Tijdens je verblijf kan je de hele dag dineren in de Village Pub & Grill, waar een verscheidenheid aan gerechten wordt geserveerd, waaronder het ontbijt, een grote selectie van vis en steaks. Tegen een kleine toeslag kan je ook gebruikmaken van de Village Gym, met een zwembad, sauna en stoombad. Meer info en boeken.

  1. Leaf Hotel Dover (Dover)

Het Leaf Hotel Dover bevindt zich te midden van rustige landschapstuinen, op slechts 10 minuten van de bruisende veerhaven van Dover en de beroemde krijtrotsen. Het 4-sterrenhotel biedt elegante kamers met een eigen badkamer en een krachtige douche. Elke kamer beschikt tevens over gratis WiFi en een interactieve tv met games. Het restaurant Olive Tree is gezellig ingericht en biedt een uitstekend à-la-cartemenu. De mediterrane Octagon Bar serveert tal van cocktails en exclusieve wijnen waarvan je kan genieten op het terras. Meer info en boeken.

  1. Rowhill Grange Hotel & Utopia Spa (Dartford)

Ontsnap naar het platteland van Kent en ontspan in Rowhill Grange & Utopia Spa. Het 19e-eeuwse Rowhill Grange is een hotel met 4 zilveren sterren en ligt in 6 hectare aan prachtige tuinen. Aandacht voor detail staat centraal in dit hotel. Ontdek een van de luxe kamers of suites en laat alles achter. Je overnacht in ruime, individueel ingerichte kamers met Victoriaanse badkuipen en toegang tot de faciliteiten in onze bekroonde Utopia Spa.

Romeins geïnspireerde interieurs, therapieën op waterbasis en een intieme spa-reis wachten je op in het bekroond Utopia Spa. Ontdek de betoverende ontspanningslounge, twee verdiepingen met zwembaden, moessondouches en zoveel meer in dit luxe spahotel. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in Kent met onze reisgids

We hebben onze route door Kent volledig uitgeschreven in een overzichtelijke reisgids zodat je zorgeloos op reis kan gaan. Download je gratis reisgids met rondreis door Kent hier.

Kent rondreis

Gratis reisgids Kent downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?