Reacties op Bezienswaardigheden in Haspengouw 2024? Verken de Fruitstreek van België"

61 ervaringen

- 18 april 2024 - declerck

de wandeling vertrekkende vanuit station st-truiden kiest men best niet de parking station zelf want is een dure bedoening ...

- 15 april 2024 - Bart

Fietstocht van Alden Biesen was echt de moeite en we deden hem op het juiste moment, met de bloesems in bloei. De beschrijving was perfect en fietsen op knooppunten is super gemakkelijk.

- 4 april 2024 - T Geertzen

prima

- 1 april 2024 - Herman Geeurickx

Met de info in de gids is het pas echt verblijven tussen de bloesems in Haspengouw. Bedankt voor de info en gefeliciteerd voor de moeite en de opvolging.

- 12 januari 2024 - C

Superfijn, gaan er zeker gebruik van maken en genieten

- 20 mei 2023 - Eric

Wij zijn zeer blij met de gids in digitale vorm. Zo moesten er meer zijn over andere streken in ons land! Wij wilden een wandeling doen en de bloesems zien in Haspengouw. Via internet zijn we zo op de reisgids Haspengouw gekomen. We gingen er dieper op in wegens de korte inhoud die type wandelingen goed onderscheidde en door te zoeken op "bloesems" kwamen we o.m. op enkele luswandelingen, waaronder deze vertrekkend uit Groot-Loon. , En vooral ook, de digitale verwijzing in de gids, naar een site die de actuele stand van de bloesems geeft, duidde goed aan of en welke bloesems we mochten verwachten te zien. We hebben de luswandeling geprint (in zwart/wit). Dat was niet echt nodig als je een smartphone hebt, maar met twee zijnde, vonden wij het praktischer met papier te werken. We hebben die luswandeling gevolgd. De kaart was zeer bruikbaar (goede schaal). Onderweg gaven de foto's en de beschrijvingen voldoende praktische ankers om de weg te volgen. Als een beschrijving o.i. te gedetailleerd was, sloegen wij die gewoon over, en pikten ze verder weer op.

- 12 mei 2023 - BA Sijtsma

Ik vond het een geweldige gids. De gids kwam ook op het juiste moment. We hebben de Haspengouw inmiddels bezocht en vonden het nog mooier dan in de gids stond. De wandelingen en de fiettochten waren zeer informatief en we hebben inderdaad in de Haspengouw gewandeld en gefietst.

- 26 april 2023 - De Vleeschauwer

Heel nuttig om snel te genieten van de belangrijkste bezienswaardigheden in de streek.

- 25 april 2023 - wies jacobs

Uitgebreide info

- 23 april 2023 - Jan hopman

Een zeer uitnodigende reisgids vol variatie en landschappelijke schoonheid zoals je dat in Nederland nog zelden ziet. Dit voorjaar dus niet naar Spanje of Portugal maar naar het nog onbekende Haspengouw. Zoek je een slagzin? Welaan: HASPENGOUW IK HOUD VAN JOU.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?