Reacties op Bezienswaardigheden Haspengouw 2023? Bloesems + verblijftips"

56 ervaringen

- 20 mei 2023 - Eric

Wij zijn zeer blij met de gids in digitale vorm. Zo moesten er meer zijn over andere streken in ons land! Wij wilden een wandeling doen en de bloesems zien in Haspengouw. Via internet zijn we zo op de reisgids Haspengouw gekomen. We gingen er dieper op in wegens de korte inhoud die type wandelingen goed onderscheidde en door te zoeken op "bloesems" kwamen we o.m. op enkele luswandelingen, waaronder deze vertrekkend uit Groot-Loon. , En vooral ook, de digitale verwijzing in de gids, naar een site die de actuele stand van de bloesems geeft, duidde goed aan of en welke bloesems we mochten verwachten te zien. We hebben de luswandeling geprint (in zwart/wit). Dat was niet echt nodig als je een smartphone hebt, maar met twee zijnde, vonden wij het praktischer met papier te werken. We hebben die luswandeling gevolgd. De kaart was zeer bruikbaar (goede schaal). Onderweg gaven de foto's en de beschrijvingen voldoende praktische ankers om de weg te volgen. Als een beschrijving o.i. te gedetailleerd was, sloegen wij die gewoon over, en pikten ze verder weer op.

- 12 mei 2023 - BA Sijtsma

Ik vond het een geweldige gids. De gids kwam ook op het juiste moment. We hebben de Haspengouw inmiddels bezocht en vonden het nog mooier dan in de gids stond. De wandelingen en de fiettochten waren zeer informatief en we hebben inderdaad in de Haspengouw gewandeld en gefietst.

- 26 april 2023 - De Vleeschauwer

Heel nuttig om snel te genieten van de belangrijkste bezienswaardigheden in de streek.

- 25 april 2023 - wies jacobs

Uitgebreide info

- 23 april 2023 - Jan hopman

Een zeer uitnodigende reisgids vol variatie en landschappelijke schoonheid zoals je dat in Nederland nog zelden ziet. Dit voorjaar dus niet naar Spanje of Portugal maar naar het nog onbekende Haspengouw. Zoek je een slagzin? Welaan: HASPENGOUW IK HOUD VAN JOU.

- 17 april 2023 - letty De Wilde

Gaan binnenkort op verkenning van de bloesemroute. Hebben dank zij jullie gegevens heel wat ideetjes gebundeld, ons rugzakje zullen we daarmee vullen en dan ...op stap. Kijken er al naar uit.

- 15 april 2023 - Marianne

Mooie reisgids! Ik heb de wandeling van Borgloon geprint. Ga daar vast en zeker naar toe als het weer wat beter wordt en de bomen hun bloesems tonen. Dat wordt GENIETEN!

- 12 april 2023 - Marleen

Zelfs dichtbij nog veel mooie dingen ontdekt drankzij jullie tips/routes.

- 7 april 2023 - Marc Lambrechts

De leukste streek van het land voor een fietstoertje in de lente!

- 31 maart 2023 - Linda Beck

Super

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?