Dé 11 mooiste Hotels en B&B's in Haspengouw? Verblijven & logeren in de bloesemstreek (2024)?

Dé 11 mooiste Hotels en B&B's in Haspengouw? Verblijven & logeren in de bloesemstreek (2024)?

2 maart 2023 in Haspengouw26 reacties

Onze favoriete verblijven om te overnachten in Haspengouw

De bloesems verkennen in Haspengouw? De fruitstreek verkennen met onze fietsroutes, wandelroutes of autoroute? Verleng je verblijf en maak er een mid-week of weekendje in Haspengouw van. Wij hebben voor jou alvast de leukste hotels en B&B's in in een overzicht gezet (zelf getest, opgelet, snel volzet).

Bekijk hieronder het overzicht of boek direct je verblijf online.

Inhoud artikel

  1. Café Coureur Borgloon

Een fietsliefhebber? Ga overnachten in het wielerhotel Café Coureur in Borgloon. Na je rit kan je in het wielercafé of op het panoramisch terras terecht voor een après-bike. Na een verfrissende douche in de enige echte replica douches van Roubaix, serveren wij krachtige, gezonde, maar vooral ook lekkere maaltijden. Meer info en boeken

  1. Villa Copis in Borgloon

Hotel Villa Copis ligt in Borgloon en beschikt over een prachtige tuin. Een gracieus historisch pand met adembenemende kamers. Gastvrouw Veerle helpt je graag met oog voor detail: van inrichting tot bediening, van het glaasje lokale appelcider als welkomstdrankje tot het heerlijke ontbijtbuffet, tot in de puntjes verzorgd.

Je ziet dat dit met liefde wordt gedaan! Als je staat op discretie en een zorgzaam onthaal zal je dit verblijf weten te waarderen. Meer info en prijzen.

  1. B&B De Bloesem in Hoeselt

Vanaf € 84 per nacht
B&B De Bloesem ligt in Hoeselt en biedt gratis WiFi, gratis fietsen en een tuin. Voor ons echt een toplocatie. Mooie ruime kamer met ruime en verzorgde badkamer. Alles was echt aanwezig. Ook het ontbijt was een voltreffer. Zeker een aanrader in de streek. Meer info en prijzen

  1. Twee broeders in Millen (Hotel)

Vanaf € 110 per nacht
Het 3-sterrenhotel Twee broeders ligt in Millen. Het eigen restaurant serveert Belgische en Franse gerechten. Hoogstaande service door bijzonder vriendelijke broers, zalig en bijzonder uitgebreid ontbijt met lokale, verse producten, prima bedden, grote badkamer, mooie inrichting, aan ieder detail is gedacht (bad-benodigdheden waaronder bodylotion en shower cap zijn aanwezig). Met lift, kamer gelijkvloers. Meer info en prijzen

  1. B&B Het Zoete Zijn in Borgloon - Hoepertingen

Vanaf € 116 per nacht
B&B Het Zoete Zijn is gevestigd in een gebouw uit 1856. Het ligt op het platteland van Borgloon en beschikt over kamers met gratis WiFi, een tuin met een terras en een kinderspeelplaats. Op verzoek kunt u fietsen huren om de omgeving te verkennen. Heerlijke open haard om bij te ontspannen na een wandeling, fijne gastheer en gastvrouw, ruime kamer, fijn bed, goed ontbijt. Meer info en prijzen

  1. B&B Horpala in Horpmaal

Vanaf € 97 per nacht
B&B Horpala in Horpmaal biedt een eigen restaurant, gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Je kan er fietsen huren om de prachtige omgeving verkennen.
De kamers van B&B Horpala zijn uitgerust met hardhouten vloeren, een bureau en een eigen badkamer met bad of douche, haardroger en gratis toiletartikelen. Lunchpakketten zijn op verzoek beschikbaar.

Je kan ontspannen met een drankje op het terras in de tuin. De warme atmosfeer, de aangename gastheer, prachtig startpunt voor fietstochten en wandeling. Meer info en prijzen

  1. Hotel Stayen in Sint-Truiden

Hotel Stayen ligt in Sint-Truiden en biedt ruime, moderne kamers en gratis toegang tot de fitness- en wellnessfaciliteiten, die in de buurt van het hotel liggen. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtje en bij mooi weer kan je buiten op het terras zitten, dat uitkijkt over het voetbalveld.

De omgeving is ideaal voor wandel- of fietstochten. Het treinstation van Sint-Truiden ligt op 10 minuten lopen van het hotel en de stad Hasselt ligt op 15 minuten rijden. Meer info en boeken.

  1. Boutique Hotel Caelus VII in Tongeren

Boetiekhotel Caelus VII is een echte aanrader in Tongeren. Het is een klassevolle ingericht charmehotel dat vroeger dienst deed als hoedenwinkel, je vindt er dan ook nog enkele details in de decoratie terug. Voor een meerdaags verblijf is Tongeren perfect gelegen om Haspengouw en omstreken te verkennen!

Het personeel staat ook altijd klaar om je extra informatie over de streek te geven! 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt en voor de lunch of voor een diner kan je terecht in Restobar BarVenu waar 'sharing plates' centraal staan! Heerlijk... Meer info en boeken.


  1. Martin's Rentmeesterij in Bilzen

Op een steenworp van Landcommanderij van Alden Biesen ligt het Martin's Rentmeesterij. Een exclusieve onderdompeling in cultuur en gastronomie die in combinatie met ontspanning je verblijf onvergetelijk maakt. Het hotel - gecreëerd in het 13e-eeuwse makelaarshuis van de Commanderij - wordt aangevuld met een eigentijdse vleugel die inspeelt op de contrasten tussen de kracht van het verleden en de puurheid van recentere ontwikkelingen.

Je overnacht in een van de moderne, karakteristieke gastenkamers en je kan terecht voor een heerlijke dinertje in restaurant AKKO met een gezellig terras en bar. Verder heeft het hotel heeft ook een wellnessruimte met zwembad en uitzicht op een gezellige binnenplaats en uitgestrekte beboste tuinen. Meer info en boeken.

  1. Bed & Breakfast 4 Seasons in Riemst

Op enkele kilometers van Maastricht gaat bevindt zich de stijlvolle B&B 4 Seasons. In de buurt kan je heerlijk uitslapen, uitrusten, wandelen, fietsen, shoppen, musea bezoeken of een wijn kasteel bezoeken. Zelfs lekker bourgondisch eten, allemaal binnen handbereik. In de charmante mergelschuur uit 1791 zijn er enkele kamers beschikbaar om je verblijf in Haspengouw volledig te maken.

Het is heerlijk genieten van een dagelijks wisselend ontbijt en lekker vertoeven in een van de luxe kamers, ontspannen op zijn Limburgs! 's Middags of ’s avonds nog even nagenieten van het mooie weer? Maak dan zeker gebruik maken van het terras op de binnenkoer of speel een potje Jeu de Boules. Meer info en boeken.

  1. Hotel Beila in Bilzen

Beila is het enige hotel in het centrum van Bilzen. Dat alleen al maakt het uniek. Het hotel is zodanig ingericht om jouw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Heerlijk om te overnachten in elegant ingerichte kamers die voorzien zijn van alle comfort. Het interieur is modern, trendy en hip: open ruimtes, grote ramen, sfeervolle lichtinval... Kortom een pareltje! 's Ochtends geniet je van een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Mis niets tijdens je verblijf in de fruitstreek

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan de fruitstreek? Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Download onze volledige uitgestippelde autorondreis + wandelingen en fietsroutes langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Download de volledige reisgids in Haspengouw

Haspengouw

Gratis rondreis Haspengouw downloaden


Geschreven door

Wouter Coppens

- 30 september 2023 - Alexander Muriel

Alles was fantastisch, behalve de aanwijzingen voor de zwevende kappel en de doorkijkkappel!!' U moet er bijna zijn en dan pas zie je een peiltje! Wij komen zeker terug in die prachtige omgeving!!!! Dan u wel

- 4 mei 2023 - Lucien Strypens

Hebben gebruik gemaakt van jullie gids om de autoroute te doen. Was uitstekend.

- 27 april 2023 - Kellens Luc

Zoals steeds TOP !

- 6 april 2023 - Wilhelmina vd Kaay

Mooi uiteengezet

- 3 april 2023 - rik vervalle

als kortrijkzaan een mooie route beschrijving voor het voor ons onbekende st truiden en omgeving mvg

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?