Reacties op Wandelen in het Müllerthal + bezoek de bezienswaardigheden van Klein-Zwiterserland"

14 ervaringen

- 11 mei 2023 - Anita

Erg leuk! Veel aan gehad, we waren zes dagen in Luxemburg, vooral Mullerthal en dat was echt genieten met een grote G! In de gids veel tips die we anders niet hadden gezien denk ik zomaar.

- 8 mei 2023 - Lenssen Jean

Vertrekken tweede helft mei naar Berdorf. Vroeg info omdat jullie uitleg altijd zo gedetailleerd en goed is, geen betere voorbereiding dan jullie reisgids.

- 28 april 2023 - Abieda

Mooie gids dat zorgt voor geweldige momenten en foto's.

- 14 maart 2023 - Greet

Een stukje paradijs dat zo dicht bij ligt onthuld met duidelijk beschreven wandel activiteiten en super overnachtingen beschreven in groep of individueel, zalig wegdromen naar de reis die nog gaat komen

- 6 maart 2023 - Fabienne De Vos

Echt de moeite waard voor wie houdt van een mix van natuur en cultuur.

- 28 februari 2023 - GUY DEVREESE

Bedankt voor deze zeer complete, duidelijke en zeer handige brochure. Ik ga hem in de toekomst zeker nog gebruiken. Bedankt.

- 13 november 2022 - John Smekens

mooie wandelroute

- 2 november 2022 - Wendy Van Dyck

Luxemburg was zooooo de moeite ! Met de reisgids hebben we vele leuke plaatsjes bezocht. Het was een mooie leidraad met als hoogtepunt onze wandelingen in het Müllerthal. Prachtig gewoon in de herfst !

- 20 september 2022 - Linda De Bie

Top gids! Leuke plaatsen ontdekt!

- 10 september 2022 - Lidy

Wat een schitterende omgeving met mooie duidelijke paden. Elke seconde genoten en heel wat foto's gemaakt. Geniet je zoals ik van het maken van mooie foto's, tja, dan hoef ik niet te zeggen om extra tijd in te calculeren. Luxemburg! We komen terug!!!!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?