Waar overnachten in Frankfurt? Van goedkoop tot luxe (2024) - Hotels + B&B's

Waar overnachten in Frankfurt? Van goedkoop tot luxe (2024) - Hotels + B&B's

11 oktober 2022 in Frankfurt0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Frankfurt heb je natuurlijk ook een aangenaam hotel, hostel of verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels, hostels en enkele leuke alternatieven in Frankfurt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. The niu Charly

The niu Charly, een mix van stijlvol, casual en urban. Dit driesterrenhotel is gelegen in de stationsbuurt van Frankfurt wat het de ideale uitvalsbasis maakt om de stad te voet of met het openbaar vervoer te verkennen.

Het niu Charly Hotel is voorzien van een wolkenkrabber inrichting, zoals staal, spiegelglas en metaal. Alle kamers hebben geluiddichte ramen, een onzichtbaar geluidssysteem, een flatscreen-tv, en een eigen badkamer. Voor je de stad gaat ontdekken, kan je genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. En daarna kan je dan even vertoeven op de gezellige, hippe rooftopbar met de skyline van Frankfurt op de achtergrond. Meer info en boeken.

  1. SAKS Urban Design Hotel Frankfurt

Het SAKS Urban Design Hotel Frankfurt ligt in de wijk Westend in Frankfurt am Main, op 800 meter van het beursterrein van Frankfurt. De inrichting van het hotel is comfortabel, individueel en met de hand uitgekozen. Het ontwerp en de sfeer zijn royaal en tijdloos up-to-date. De designkamers van het hotel zijn ruim en hebben alles wat je maar kan wensen. De badkamers hebben een heerlijke regendouche of ligbad en vloerverwarming! In de ochtend geniet je van een heerlijk ontbijt.

Wil je graag even wat ontspannen? Dan kan je altijd terecht in de SAKS Spa die zich op de 6e verdieping bevindt en een fantastisch uitzicht biedt op de skyline van Frankfurt. De spa bestaat uit een sauna en een stoombad waar je kan vertoeven met een heerlijk kopje thee. Meer info en boeken.

  1. Motel One Frankfurt-Römer

Motel One Frankfurt-Römer bevindt zich net om de hoek van de oude stad, de Dom van Frankfurt en het museum voor moderne kunst. De ideale uitvalbasis!

Het stijlvolle hotel biedt modern ingerichte kamers met airconditioning, een flatscreen-tv en een eigen badkamer met een douche en een haardroger. De accommodatie serveert ook dagelijks een continentaal ontbijt of een ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. THE FLAG West M.

THE FLAG West M. is te vinden in het bankendistrict en het levendige stadscentrum van de metropool aan de Main. Het hotel biedt stijlvolle kamers aan die voorzien zijn van alle comfort. Je kan hier ook iedere ochtend genieten van een à-la-carte-ontbijt.

Op het riante dakterras kun je je comfortabel voelen, waar je kan genieten van het indrukwekkende uitzicht op de skyline. Ook in het stadscentrum hoef je de natuur niet te missen - de binnentuin biedt een groene oase van welzijn. En als je graag wat aan lichaamsbeweging doet, staat de fitnessruimte altijd ter beschikking. Meer info en boeken.

  1. Moxy Frankfurt City Center

Dit stijlvolle Moxy Frankfurt City Center Hotel ligt in het hart van Frankfurt am Main, tussen de winkelstraat Zeil en het financiële district. Dit hotel biedt niet alleen ruime, moderne kamers maar ook eenneon-speelruimte met tafelvoetbal, een moderne lounge met een open haard en levendige muurschilderingen.

Je kan hier genieten van een vluchtig ontbijt of van een uitgebreid continentaal ontbijt in de stijlvolle lobby van het hotel. Daarnaast kan je heerlijke cocktails, wijnen en lokale bieren verkrijgen aan de bar. Liever uit eten of een gezellig cafeetje bezoeken? Geen zorgen, er zijn tal van cafés en restaurants te vinden in de buurt! Meer info en boeken.

  1. Lindley Lindenberg

Lindley Lindenberg bevindt zich op enkele meters van de rivier de Main, op ongeveer 30 minuten wandelen van het centrum van Frankfurt. Het viersterrenhotel biedt ruime kamers en suites die voorzien zijn van alle comfort. Elke accommodatie is simpel, eenvoudig en heeft een eigen unieke charme. Zo verwijst de gestuukte suite op de begane grond naar elementen van het erfgoed van de historische stadsvilla en omarmt het hier en nu.

The Lindley Lindenberg heeft enkele gemeenschappelijke ruimtes, waaronder twee gastenkeukens en een gezellige stadstuin. Het heeft ook een muziek- en leeszaal en een evenementenruimte met co-working ruimtes. En er is ook een binnentuin waar je jouw eigen kruiden kan oogsten! Leuk als je zo'n paar dagen vertoeft in het hotel. Meer info en boeken.

  1. Radisson Blu Hotel Frankfurt

De opvallende ronde gevel van het Radisson Blu Hotel zal je al van ver opmerken! Het Radisson Blu is op slechts 10 minuutjes van het centrum gelegen en ligt aan de snelweg. Het hotel biedt moderne en elegante kamers en suites met onder meer een badkamer met vloerverwarming. Ook hebben alle accommodaties kamerhoge ramen zodat er voldoende licht binnenkomt en sommige bieden een fantastisch uitzicht over de stad.

Het spagedeelte van het Radisson Blu bevindt zich op de 18e verdieping. Hier kan je ontspannen in het binnenzwembad en de sauna of gebruikmaken van de moderne fitnessapparaten. In restaurant Gaía en op het zomerterras wordt een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd. Daarnaast kan je ook genieten van drankjes en diverse snacks in de Circle Bar & Lounge of de lobbybar. Meer info en boeken.

  1. Grand Hotel Downtown

Op zoek naar een uniek viersterrenhotel middenin het centrum van Frankfurt? Dan is het Grand Hotel Downtown wel iets voor jou! Het Grand Hotel Downtown heeft een interieur dat wereldwijd uniek is en dat maakt het hotel net heel bijzonders. Het ontwerp van het interieur is afkomstig van de Oostenrijkse kunstenaar Friedensreich Hundertwasser die zijn inspiratie haalde uit zijn reizen naar Marokko, Tunesië, Nepal, Tokio en Siberië. Alle kamers van het hotel zijn daarnaast ruim en designvol ingericht en hebben alles wat je maar kan wensen.

In het Sushideo kan je terecht voor een ontbijtbuffet en internationale gerechten als lunch of diner. Meer info en boeken.

  1. Rocco Forte Villa Kennedy

Rocco Forte Villa Kennedy, een 5-sterrenhotel dat zich bevindt in een historische villa met een prachtige binnenplaats, op 500 meter van de rivier de Main. De villa is een statig familiehuis dat zich heeft omgetoverd tot een charmant, intiem hotel.

Rondom de luxueuze Villa Garden, bevinden zich de kamers en luxe suites van Villa Kennedy, elk individueel ontworpen door Olga Polizzi en Martin Brudnizki. Elke kamer heeft een elegante marmeren mozaïeken badkamer met vloerverwarming.

Als gast van het Rocco Forte kan je gratis gebruikmaken van de sauna, de stoomcabine en de ultramoderne fitnessruimte in de Villa Spa. Daarnaast worden er ook luxe spa- en schoonheidsbehandelingen aangeboden in behandelkamers, die uitzicht bieden op de prachtige tuin. Kortom, verken de kasteelachtige omgeving tijdens je verblijf, kalmeer je zintuigen in de rustige spa, geniet van cocktails in de vredige Villa Garden of luister naar livemuziek in de verfijnde JFK Bar. Meer info en boeken.

  1. AMERON Frankfurt Neckarvillen Boutique

AMERON Frankfurt Neckarvillen Boutique, een buitengewoon designconcept dat spannende contrasten verenigt: klassieke elegantie ontmoet moderne lichtheid. Het interieur van de kamers in dit boetiekhotel combineert moderne stijl met de look van de jaren 50. Na een heerlijke nachtrust, staat je een ontbijt op te wachten in het restaurant.

Als gast van kan je genieten van de Boutique Sauna Retreat & Private Gym. Ontspan in een exclusieve omgeving, liefdevol ontworpen door de Italiaanse binnenhuisarchitect Luigi Fragola.

AMERON Frankfurt Neckarvillen Boutique is gevestigd in een historisch, monumentaal gebouwencomplex nabij het treinstation van Frankfurt en ligt dicht bij populaire bezienswaardigheden zoals Römerberg, de kathedraal van Sint-Bartholomeus en Hauptwache. Meer info en boeken.

  1. Download onze gratis stadswandeling Frankfurt

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Frankfurt. Die hebben we voor jou uitgestippeld zodat je zeker niets mist van de stad. De wandeling brengt je langs alle belangrijke bezienswaardigheden en verborgen highlights + leuke weetjes en uitleg.

Frankfurt

Gratis reisgids Frankfurt downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?