Reacties op 20 x mooiste bezienswaardigheden in Reims: wat zeker zien en doen?"

21 ervaringen

- 11 december 2022 - Jan Op de Beeck

Kathedraal, winkelstraat, Veuve Cliquot

- 7 september 2022 - Gilbert de Rijbel

Volledige informatie , en plekken en champagne boeren ontmoet die we voorheen nog nooit ontmoet hadden. er praktische gids bedankt voor de info. Doe zo verderven aanrader voor iedereen die de streek wil verkennen.

- 23 juni 2022 - Sandra

Een zeer complete gids waar je vanuit je luie stoel een mooie reis mee kunt samenstellen. Erg blij mee dus.

- 7 juni 2022 - Michiels

Top! Doen! Niet te vergeten weekendje!

- 25 mei 2022 - Mortler Georgette

Reims was de max. Kathedraal was zeker de moeite.

- 20 april 2022 - Petra Vancoillie

Na de gratis versie ook de betalende aangeschaft… moet er wel nog mee aan de slag. Eerst nog een andere reis verder afwerken, uiteraard ook met de reisroutes magazine (Marokko, echte aanrader ook).

- 1 december 2021 - Saskia De Smet

Wij hebben al een 10-tal reisgidsen gedownload en gebruiken deze systematisch als we ergens met de mobilhome naar toe gaan. Deze reisgids is net als alle andere reisgidsen heel goed geschreven en geeft op een summiere en overzichtelijke wijze alle belangrijke bekende en minder bekende toeristische plaatsen in een stad en omgeving weer. De wandelingen en fietstochten zijn altijd goed beschreven en voor iedereen goed te doen wat betreft afstand.

- 28 november 2021 - Nicole Van den Mooter

Ik vond het jammer dat je maar een stuk kon downloaden van de gids en het deel dat ik nodig had daarvoor moest je hem aankopen. Jammer

- 8 mei 2021 - vanassche

gaan zeker de champagne huizen die je vermeld bezoeken ( De Castalane en Milan ) en een wandeling maken langs de grote champagnehuizen de Epernay. Graag ook in dien mogelijk restaurantjes aanduiden rond Oger , na bezoek Milan.

- 6 oktober 2020 - luc warnier

De reisgids is een zeer goede begeleider om de streek te verkennen. Goede compacte uitleg over de bezienswaardigheden, goede wegbeschrijving en goede adressen. TOP!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?