Reacties op 20 x mooiste bezienswaardigheden in Reims: wat zeker zien en doen?"

24 ervaringen

- 2 september 2023 - Matthias Verstraeten

De reisgids was erg de moeite om aan te kopen. We hebben de stadswandelingen van Reims, Chalons-en-champagne en Troyes gedaan. Hierdoor zijn we op plekjes gekomen waar we anders niet zouden komen. Ook is de reisgids heel handig geweest voor het gemakkelijk vinden van goedkope/gratis parkingplaatsen - dus de 10€ bespaar je zeker op je ganse trip :)

- 19 juni 2023 - yves vetters

Motoreisje, gepland aan de hand van uw gids en tevreden. Ter info : in Reims is de poort van Mars volledig onzichtbaar vanwege restauratiewerken. Voor hoe lang ......????? Ook het Paleis van Tau is gesloten voor renovatie. Hadden we meer tijd voor Ernest Hemingway Café op de Pl. Drouet d'Erlon waar men 25 bieren van het vat heeft en een coupe champagne maar 7 euro kost. Allen daarheen.

- 12 april 2023 - Pieter de Nooijer

Nuttige, overzichtelijke gids. Jammer dat een gedrukte versie niet beschikbaar is. Handig en voorwaardelijk voor, met name ouderen, die zeker op reis niet zo vertrouwd zijn met digitale apparatuur. Hoop dat een boekje alsnog beschikbaar komt.

- 11 december 2022 - Jan Op de Beeck

Kathedraal, winkelstraat, Veuve Cliquot

- 7 september 2022 - Gilbert de Rijbel

Volledige informatie , en plekken en champagne boeren ontmoet die we voorheen nog nooit ontmoet hadden. er praktische gids bedankt voor de info. Doe zo verderven aanrader voor iedereen die de streek wil verkennen.

- 23 juni 2022 - Sandra

Een zeer complete gids waar je vanuit je luie stoel een mooie reis mee kunt samenstellen. Erg blij mee dus.

- 7 juni 2022 - Michiels

Top! Doen! Niet te vergeten weekendje!

- 25 mei 2022 - Mortler Georgette

Reims was de max. Kathedraal was zeker de moeite.

- 20 april 2022 - Petra Vancoillie

Na de gratis versie ook de betalende aangeschaft… moet er wel nog mee aan de slag. Eerst nog een andere reis verder afwerken, uiteraard ook met de reisroutes magazine (Marokko, echte aanrader ook).

- 1 december 2021 - Saskia De Smet

Wij hebben al een 10-tal reisgidsen gedownload en gebruiken deze systematisch als we ergens met de mobilhome naar toe gaan. Deze reisgids is net als alle andere reisgidsen heel goed geschreven en geeft op een summiere en overzichtelijke wijze alle belangrijke bekende en minder bekende toeristische plaatsen in een stad en omgeving weer. De wandelingen en fietstochten zijn altijd goed beschreven en voor iedereen goed te doen wat betreft afstand.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?