Waar verblijven op Fuerteventura 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar verblijven op Fuerteventura 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

14 februari 2022 in Canarische Eilanden0 reacties

Tijdens je bezoek aan het zonnige Fuerteventura heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Fuerteventura.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.


Inhoud artikel

  1. H10 Tindaya

H10 Tindaya hotel ligt aan de prachtige witte zandstranden van de Costa Calma en is een ideale plek voor een zonnige vakantie in Fuerteventura. Dit nieuwe hotel is gebouwd in een moderne, Canarische stijl en bevindt zich rondom 3 buitenzwembaden. Je kan naast ontspannen in het zwembad ook terecht in de spa van het hotel voor een verwensessie. Geniet hier van belevenisdouches, een sauna en een scala aan massages en schoonheidsbehandelingen.

Buiten in de zon kan je veel plezier beleven met midgetgolf terwijl de kinderen zich vermaken in de miniclub. Daarna kan je de dag nog afronden met een heerlijke maaltijd in het buffetrestaurant en een drankje aan de bar. Meer info en boeken.

  1. Casa Alonso

Verblijf je liever in een eigen vakantiehuisje? Dan raden we je Casa Alonso aan in Pájara! Het vakantiehuisje is rustig gelegen en modern ingericht. Deze accommodatie beschikt over één ruime slaapkamer en is voorzien van alle moderne faciliteiten zoals een televisie, magnetron etc. Bij mooi weer kan je genieten van het zonnetje met een heerlijk glaasje wijn op het zonneterras. Meer info en boeken.

  1. Alma Calma Hotel Rural

Alma Calma Hotel Rural in Tindaya biedt accommodatie alleen voor volwassenen met een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een terras. De kamers van het hotel zijn modern ingericht en kregen een landelijke stijl. Daarnaast beschikken de kamers ook over een uitzicht op de tuin.

Je kan de auto achterlaten op de gratis privéparking of je kan zelf een auto huren bij de receptie van het hotel zodat je alsnog de omgeving kan verkennen. Vooraleer je de omgeving gaat verkennen, kan je genieten van een heerlijk continentaal ontbijt of ontbijtbuffet. Meer info en boeken.

  1. Surfescape Fuerteventura

In Lajares, op 7 km van Cotillo vind je de gezellige B&B Surfescape Fuerteventura. De kamers van deze bed and breakfast zijn modern en sfeervol ingericht en beschikken elk over een eigen patio. Hier kan je 's ochtends genieten van een lekker kopje koffie om de dag goed te starten. Nadien kan je nog wat energie opdoen aan het ontbijtbuffet. Kan je wel wat verfrissing gebruiken? Dan kan je een duik nemen in het buitenzwembad! Meer info en boeken.

  1. Esmeralda Maris

Het appartementencomplex Esmeralda Maris ligt op wandelafstand van het strand van Costa Calma en is gelegen in een rustige woonwijk. Naast de comfortkamers vind je hier prachtige tuinen met een buitenzwembad, een gezellige bar bij het zwembad en een zonneterras. Daarnaast biedt het hotel ook een panoramisch uitzicht op het strand Sotavento.

Wil je graag wat ontspannen of sporten? Dan kan je terecht over een spa en een fitnessruimte. Op het strand kan je dan weer duik- of surflessen nemen. Meer info en boeken.

  1. Pierre & Vacances Village Fuerteventura OrigoMare

Het Pierre & Vacances Village Fuerteventura OrigoMare ligt op het noordelijke puntje van het eiland Fuerteventura. Het viersterrenverblijf beschikt over een watersportgebied, meerdere restaurants, bars en sportfaciliteiten. Elke villa van dit resort is modern ingericht en voorzien van airconditioning, een eigen terras en een flatscreen-tv met satellietzenders. Meer info en boeken.


  1. Modern and New Beachfront Apartment

Modern and New Beachfront Apartment ligt in La Oliva, op 3 km van het strand van Los Mallorquines. De accommodatie is ideaal voor iedereen die wil genieten van de zee en de rust van Fuerteventura. Deze villa is recent gerenoveerd en heeft een prachtig uitzicht op de Playa del Cotillo. Verder heeft het ook nog een terras met barbecue, ideaal om van de sfeer te genieten. Meer info en boeken.

  1. Hotel THe Risco Del Gato Suites

Het elegante Hotel Risco Del Gato Suites ligt op een steenworp van het strand Sotavento in Costa Calma. Het hotel wordt omgeven door tuinen en verschillende zwembaden. De suites zijn voorzien van airconditioning, een ruime woonkamer en een eigen badkamer met een bubbelbad. Daarnaast is er ook een terras en een kleine privétuin.

Restaurant La Terraza del Gato biedt mediterrane à-la-cartegerechten en een ontbijtbuffet wordt geserveerd in restaurant El Despertar. Hotel Risco Del Gato Suites beschikt ook over een spa- en wellnesscentrum met een fitnessruimte, een sauna, een Turks bad en een hot tub. Hier is ook een verwarmd binnenzwembad en er zijn ook massages beschikbaar. Leuk weetje: bij een verblijf van 7 nachten of langer halfpension, krijg je een gratis fles wijn! Meer info en boeken.

  1. Arena Beach

Arena Beach ligt dicht bij het nationaal park Corralejo Sand Dunes, in een rustige buurt van Corralejo, op 10 minuutjes wandelen van de dichtstbijzijnde stranden. Dit appartementencomplex beschikt over een spa, een sauna en een fitnessruimte. Verder heb je ook een buitenbad, een kinderbad en een zonneterras. Vervelen zal je hier dus zeker niet!

Alle appartementen met airconditioning zijn voorzien van een balkon of terras met uitzicht op het zwembad. Arena Beach beschikt over een buffetrestaurant met een terras naast het zwembad en s'avonds kan je genieten van live-entertainment. Meer info en boeken.

  1. Elba Lucía Sport & Suite Hotel

Elba Lucía Sport & Suite Hotel biedt lichte, functionele appartementen en beschikken over een ruime woonkamer en een volledig uitgerust keuken. Daarnaast hebben ze ook nog een terrasje waarvan sommige uitzicht hebben op zee. Verder zijn er uitgebreide sportfaciliteiten en een gratis pendelbus naar Caleta de Fuste.

Het Elba Lucía Sport & Suite Hotel wordt omgeven door tropische tuinen en beschikt over 2 buitenzwembaden, een solarium en een fitnessruimte. Je zal je hier dus zeker kunnen bezighouden. Het restaurant van het hotel verzorgt een gevarieerd buffet voor het ontbijt en het diner. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Canarische eilanden

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Canarische Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Canarische Eilanden met meer dan 140 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Download je gratis preview reisgids Canarische Eilanden.

Canarische Eilanden

Gratis reisgids Canarische Eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?