Waar overnachten in Lanzarote? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Lanzarote? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

28 februari 2022 in Canarische Eilanden0 reacties

Tijdens je bezoek aan het zonnige Lanzarote heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Lanzarote.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Boutique Palacio Ico

De historische villa van Hotel Boutique Palacio Ico in Teguise wordt omringd door de geplaveide straten en biedt viersterren-accommodatie! Het hotel is zorgvuldig gerestaureerd om alle elementen van de traditionele Canarische architectuur te laten schitteren en te behouden! Hier verblijf je in een van de unieke kamers die zorgvuldig zijn ingericht en voorzien zijn van alle luxe. 's Ochtends verzorgt het hotel je van een continentaal of à-la-carteontbijt. Meer info en boeken.

  1. Pension El Hotelito Del Golfo

Pension El Hotelito Del Golfo ligt aan de rand van het Nationaal Park Timanfaya en biedt lichte kamers met uitzicht op de vulkanen en de zee. Verder beschikken de kamers ook over een terras of een balkon. Na een vermoeiende dag kan je nog even een duik nemen in het zoutwaterzwembad van het hotel en kan je nog even genieten van het spectaculair panoramisch uitzicht vanop het terras met bar. Meer info en boeken.

  1. Finca Las Laderas

Het Finca Las Laderas biedt rustieke accommodatie in een 300-jaar oud gebouw, dat gevestigd is rondom een aangenaam buitenzwembad. Het mooie complex ligt op een landgoed en biedt uitzicht op de Atlantische Oceaan. Alle ruime appartementen van het landhuis zijn volledig uitgerust en bieden toegang tot het gezellige terras en kijken uit op het omliggende platteland. Meer info en boeken.

  1. Los Lirios Hotel Rural - Adults Only

Wil je graag in alle rust genieten van je vakantie met je partner? Dan raden we je een overnachting in Los Lirios Hotel Rural aan. Dit hotel is 'adults only' en beschikt over ruime, moderne kamers met eigen patio. 's Ochtends een koffietje met uitzicht op de omgeving vooraleer je kan genieten van een à-la-carteontbijt in de ontbijtzaal. Meer info en boeken.

  1. Casa Emblemática Villa Delmás

Casa Emblemática Villa Delmás is een vrijstaande villa in het centrum van de kleurrijke stad Haría. De accommodatie heeft een huiselijke sfeer en biedt uitzicht op de bergen. Bij mooi weer kan je even een frisse duik nemen in het zwembad. Verder beschikt het hotel ook nog over een jacuzzi en kan je er tegen een kleine toeslag genieten van een massage. En de omgeving is uitstekend om een namiddagje paard te rijden, fietsen of wandelen. Meer info en boeken.

  1. La Casa del Medianero

Liever overnachten in een appartement? Dan is La Casa del Medianero een absolute aanrader. La Casa del Medianero is gevestigd in oud huis dat dateert uit 1900. Tegenwoordig is het een landelijke accommodatie met appartementen, allemaal met een modern tintje en een comfortabele stijl. Het landhuis beschikt ook over een zoutwaterzwembad dat verwarmd is tot 27 graden. Zeer aangenaam voor je huid. Meer info en boeken.

  1. Caserio de Mozaga

Het Caserio de Mozaga is gevestigd in een landelijk 18de-eeuws huis. Het is prachtig ingericht met antiek meubilair en er is gratis WiFi in het hele gebouw. De elegante kamers zijn voorzien van satelliettelevisie en een eigen badkamer. Na een dagje verkennen van de omgeving kan je even vertoeven in de gezellige tuinen en terrassen met inheemse planten, zoals cactussen. Het hotel biedt bovendien ook een prachtig uitzicht op het omringende vulkanische landschap.

Danzij zijn ligging in Mozaga, is het Caserio de Mozaga een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan het prachtige strand van Famara en het prachtige landschap van het Timanfaya National Park. Meer info en boeken.

  1. THB Tropical Island

THB Tropical Island ligt op wandelafstand van het strand Playa Dorada en biedt lichte, comfortabele appartementen die voorzien zijn van een balkonnetje. Heerlijk om 's ochtends op te staan en te genieten van de eerste zonnestralen vanop je eigen balkon. Verder zijn er binnen- en buitenzwembaden, een hot tub en sauna, een fitnesscentrum, een tennisbaan en een voetbalveld aanwezig! Vervelen zal je hier dus zeker niet. Meer info en boeken.

  1. Cuarto Botánico

Of toch liever je eigen vakantiehuis? Cuarto Botánico is een erg knus vakantiehuisje gelegen in Muñique. Het vakantiehuis is voorzien van alle comfort en luxe dat je maar kan wensen. Bovendien is het uitgerust met een zonneterras waar je kan genieten van een goed boek en op een warme zomerdag kan je even verfrissen in het buitenzwembad. Arrecife is op een kleine 20 minuten rijden van het huisje. Meer info en boeken.

  1. Hotel Oasis Lanz Beach Mate

Hotel Oasis Lanz Beach Mate ligt in hartje Costa Teguise. De kamers met uitzicht op het zwembad zijn recent gerenoveerd en kregen een moderne inrichting. In de mooi aangelegde tuin met palmbomen vind je twee grote zwembaden waar je een namiddagje heerlijk kan vertoeven. En sportievelingen kunnen terecht in de fitnessruimte. Of je kan ook altijd eens een fiets huren en de omgeving op een actieve manier verkennen. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Canarische eilanden

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Canarische Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Canarische Eilanden met meer dan 140 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Download je gratis preview reisgids Canarische Eilanden.

Canarische Eilanden

Gratis reisgids Canarische eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?