Waar verblijven op La Gomera 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar verblijven op La Gomera 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

14 februari 2022 in Canarische Eilanden0 reacties

Tijdens je bezoek aan het zonnige La Gomera heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in La Gomera.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Casa Conchilla, La Casita

Verblijf in Casa Conchilla, La Casita in Valle Gran Rey. Dit vakantiehuisje is een oud katapulthuis, gerenoveerd en bewoond door de derde generatie. Vanop de ruime terrassen heb je prachtig uitzicht op Teguerguenche en de accommodatie ligt op twee minuten lopen van de stranden. Het is de ideale verblijfplaats als je op zoek bent naar rust. Het verblijf ligt ook op vijf minuten lopen van enkele gezellige restaurants, winkels en uitgaansgebieden. Meer info en boeken.

  1. Parador de La Gomera

Dit schitterende Parador-hotel ligt in een prachtige tropische tuin boven op een heuvel op het mooie La Gomera. Deze accommodatie biedt uitzicht op het stadje en het nabijgelegen eiland Tenerife. Het hotel is ingericht in een combinatie van Castiliaanse en Elizabethaanse stijlen.

Het hotel beschikt over een buitenzwembad met prachtig uitzicht op Tenerife en de Atlantische Oceaan. Op warme zomerdagen kan je gerust een duikje nemen in het zwembad of genieten van de zon op de ligstoelen naast het zwembad. Of je kan ook een wandeling maken door de tropische tuin om te genieten van de rust van de Parador de la Gomera, of maak een dagtocht naar het natuurreservaat in het centrum van het eiland. Meer info en boeken.

  1. Casa Estie

Dit gezellige vakantiehuisje Casa Estie biedt accommodatie met een aangename tuin en een terras waar je kan genieten van een goed boek, op ongeveer 1,8 km van Playa de Vueltas. Vanaf deze locatie heb je een prachtig uitzicht op de bergen en de omgeving. Verder beschikt deze accommodatie over een slaapkamer, woonkamer, een flatscreen-tv, een ingerichte keuken met een oven en een kookplaat, en 1 badkamer met een douche. Meer info en boeken.

  1. Apartamentos Los Telares

De appartementen van Aparthotel Los Telares in Canarische stijl bieden de mogelijkheid tot ontspanning in de natuur, waarbij je kan genieten van fantastische activiteiten in de buitenlucht. Kan je wat afkoeling gebruiken? Neem dan even een duik in het zwembad!

Het complex beschikt over prachtige tuinen met een schitterend uitzicht op de zonsondergang. 's Ochtends begin je de dag met een heerlijk ontbijtje met de bergen op de achtergrond en in de avond geniet je van heerlijke gerechten in het restaurant. Meer info en boeken.

  1. Las Casas del Chorro

Gelegen op een hoogte van 550 meter, verscholen in de natuur vind je dit sfeervolle landhuis Las Casas del Chorro. Het landhuis kijkt uit op de zee en beschikt over een barbecue zodat je op zonnige dagen kan genieten van een heerlijke barbecue. In de omgeving kan je lange wandelingen maken op het 60.000 m² terrein en 's avonds kan je genieten van een lucht die wordt beschouwd als een van de beste ter wereld voor sterrenkijken. Meer info en boeken.

  1. Hotel Jardín Tecina

Hotel Jardín Tecina bevindt zich te midden van 70.000 m² aan tuinen en kijkt uit op de Atlantische Oceaan en Tenerife. Hier kan je heerlijk genieten van de rust en de natuur! De kamers zijn ruim en voorzien van alle moderne faciliteiten die je maar kan wensen. Verder beschikt elke kamer over een eigen terras met uitzicht op de zee, het zwembad of de tuinen. Graag even heerlijk ontspannen? Dat kan onder meer in het buitenzwembad en de hot tub. Meer info en boeken.

  1. Apartamentos Punta Marina

Apartamentos Punta Marina ligt in Valle Gran Rey, op wandelafstand van het strand. De accommodatie biedt appartementen met een gemeenschappelijk zwembad en een privéterras waar je heerlijk kan vertoeven.
De zonnige appartementen van Punta Marina hebben een woonkamer met banken en een satelliettelevisie. En de keuken is uitgerust met een koelkast, een koffiezetapparaat en een broodrooster. Je kan ook gebruikmaken van de wasservice indien je dit wenst. Meer info en boeken.

  1. Calma Suite

De moderne appartementen van Suites & Villas Los Telares met uitzicht op de oceaan bieden je een onvergetelijk verblijf. De appartementen zijn met liefde en zorg ingericht om ze een huiselijke sfeer en alle comfort te geven. De kamers zijn ruim en voorzien van alle comfort.

De suites bevinden zich in een van de traditionele wijken van Agulo, bekend als de bonbon van La Gomera. De locatie is niet minder indrukwekkend, op een klif aan zee, met uitzicht op de Teide en omgeven door bergen die in het regenseizoen bezaaid zijn met watervallen die vanuit het midden van het eiland naar beneden stromen. En op slechts een paar minuten wandelen kan je terecht in het natuurlijke zwembad van Hermigua. Meer info en boeken.

  1. Casa Rural Los Helechos

Casa Rural Los Helechos ligt aan de bloemrijke binnenplaats van een 19e-eeuws huis en biedt studio's aan de prachtige noordkust van La Gomera. Het dakterras van deze gezellige accommodatie biedt uitzicht over de Atlantische Oceaan naar Tenerife.

Je kan tegen een kleine toeslag genieten van een heerlijk ontbijtje dat buiten geserveerd wordt op de charmante binnenplaats. Casa Rural Los Helechos biedt massages zodat je even kan ontspannen en ze helpen je met het organiseren van boottochten, fietstochten en autoverhuur. Meer info en boeken.

  1. Residencial El Llano

Residencial El Llano ligt in Valle Gran Rey, aan de voet van de indrukwekkende kliffen. Alle appartementen hebben een gemeubileerd terras of balkon waar je in de ochtend kan nagenieten van een goede nachtrust met een heerlijk kopje koffie. Verder zijn de appartementen gedecoreerd in neutrale kleuren en eenvoudig maar smaakvol ingericht. Graag even een verfrissende duik nemen in het buitenzwembad of liever een namiddagje vertoeven op de stranden? Het kan hier allemaal! Meer info en boeken.

  1. Download je gratis reisgids Canarische eilanden

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Canarische Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Canarische Eilanden met meer dan 140 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Download je gratis preview reisgids Canarische Eilanden.

Canarische Eilanden

Gratis reisgids Canarische Eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?