Waar overnachten op Gran Canaria 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten op Gran Canaria 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan het zonnige Gran Canaria heb je natuurlijk ook een aangenaam verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Gran Canaria.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. B&B Villa Santini

B&B Villa Santini is gelegen in Teror Barrio Del Pino, een van de mooiste schilderachtige plekjes op Gran Canaria, op zo’n 20 minuten van Las Palmas en het strand van Las Canteras.

Villa Santini is een intiem gastenverblijf met prachtige tuin waar je kan ontspannen tussen de sinaasappel- en avocadoboomgaarden. De kamers van deze gezellige B&B zijn ruim ingericht een voorzien van alle nodige comfort. Iedere dag voorzien de uitbaters je van een heerlijk ontbijtje met een versgebakken broodje! Meer info en boeken.

  1. BULL Dorado Beach & SPA

Graag een all-in vakantie? Dan moet je in het BULL Dorado Beach & Spa hotel zijn. Dit driesterrenhotel ligt aan de kust in Arguineguín en biedt een prachtig uitzicht.

Naast modern ingerichte kamers met balkon en uitzicht op zee, beschikt het hotel over een buitenzwembad waar je terecht kan voor wat afkoeling, een spa waar je kan ontspannen en een fitnesscentrum waar je je energie even kwijt kan. Meer info en boeken.

  1. Lopesan Baobab Resort

Mag het al eens wat luxueuzer zijn? Dan raden we je een verblijf in het Lopesan Baobab Resort aan. Een luxe resort gelegen te midden van tropische tuinen en ontworpen in Afrikaanse stijl. Het resort beschikt over een groot buitenzwembad en ligt op wandelafstand van het strand van Maspalomas.

De kamers van het hotel zijn elegant, ruim en voorzien van een balkon. Honger gekregen? Ga dan een lekker dineren bij Restaurant Pili Pili, gespecialiseerd in gegrild vlees en visgerechten of in Restaurant Akara waar ze Afrikaanse gerechten serveren. Meerinfo en boeken.

  1. B&B La Casona Roja

Deze gezellige B&B La Casona Roja ligt in het historische centrum van Santa Brigida, tegenover Iglesia Parroquial de Santa Brígida. Het huis dateert uit de 17e eeuw en betovert je met zijn dikke stenen muren, houten vloeren en de typische binnenplaats.

Na een goede nachtrust kan je terecht in de gemeenschappelijke keuken voor een ontbijtje, en op de binnenpatio en het dakterras voor te genieten van een goed boek. Meer info en boeken.

  1. Bungalows Cordial Green Golf

Bungalows Cordial Green Golf beschikt over licht, moderne ingerichte kamers met een eigen terras. Op warme dagen kan je een frisse duik nemen in een van de twee buitenzwembaden. Wil je graag een namiddagje doorbrengen op het strand? Dan kan je met de gratis pendeldiensten naar het strand van Maspalomas en Playa del Inglés. Meer info en boeken.

  1. Vakantiehuis Cueva de Sacromonte

Liever verblijven in een vakantiehuisje? Cueva de Sacromonte ligt in Teror en biedt prachtig uitzicht op de bergen. Een prachtige omgeving te midden van de natuur. Het vakantiehuis heeft 1 slaapkamer, een keuken, een wasmachine en een badkamer. Verder beschikt het vakantiehuisje over een zonneterras waar je kan genieten van een goed boek een kopje koffie. Meer info en boeken.

  1. Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Het Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa bevindt zich op wandelafstand van het strand van Maspalomas. Dit luxe complex beschikt over ruime, elegante kamers met marmeren vloeren en een balkon. Daarnaast is het resort voorzien van een wellnesscentrum, een casino en verwarmde zwembaden in lagunestijl, gelegen in tropische tuinen.

In het stijlvolle restaurant Ambassador van het Costa Meloneras Resort worden eigentijdse gerechten geserveerd. Het complex heeft ook buffetrestaurants, cafés en een cocktailbar. Meer info en boeken.

  1. Palm Oasis Maspalomas

Het rustig gelegen Palm Oasis Maspalomas wordt omgeven door tropische tuinen en biedt uitzicht op de duinen van Maspalomas en de Atlantische Oceaan. De buitenbaden worden in de winter verwarmd en beschikken over watervallen, hot tubs en een glijbaan!

Palm Oasis Maspalomas biedt ruime studio’s en appartementen met een terras en een hydromassagebad. In het restaurant van het Palm Oasis kan je genieten van een à-la-cartemenu en buffetmaaltijden. Er worden ook barbecue vonden georganiseerd. Meer info en boeken.

  1. Labranda Costa Mogan

Labranda Costa Mogan biedt directe toegang tot het strand Playa del Cura. Dit moderne hotel biedt kamers met een stijlvolle moderne inrichting met balkon en uitzicht op zee of zwembad. Breng een hele dag door in de twee zwembaden en geniet ’s avonds in het restaurant van de internationale en regionale gerechten gevolgd door een avondje live-entertainment. Meer info en boeken.

  1. Landhuis Lujosa Casa Típica Canaria

Verblijf in dit authentieke landhuis Lujosa Casa Tipica Canaria. Een typische Canarische Cottage in de buurt van Teror, in Parque Rural de Doramas, op een paar meter van Finca de Osorio. Dit huisje is perfect voor het verkennen van het ongerepte wilde noorden van Gran Canaria.

Graag even ontspannen? Kruip dan gezellig samen in de hot tub, geniet van een heerlijke barbecue en het gezang van de kanarie op de binnenplaats. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in de Canarische Eilanden?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Canarische Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Canarische Eilanden met meer dan 140 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Canarische Eilanden.

Canarische Eilanden

Gratis reisgids Canarische Eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?