Waar verblijven op Tenerife 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar verblijven op Tenerife 2024? 10 x van goedkoop tot luxe

Tijdens je bezoek aan het zonnige Tenerife heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Tenerife.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Marte

Dit charmante, traditionele hotel ligt in het centrum van Puerto de la Cruz, vlakbij het busstation. Neem een duik in het zwembad op het dak van het hotel met zicht op de Teide.

Hotel Marte de ideale plek voor sportievelingen en fietsers, alle accommodatie is voorzien voor het stallen en herstellen van fietsen. Of wat dacht je van een sauna of ontspannen massage na het fietsen? 's Avonds schuif je aan in het buffetrestaurant met lekkere Canarische gerechten. Meer info en boeken.

  1. Hotel Laguna Nivaria Hotel & Spa

Hotel Laguna Nivaria Hotel & Spa is gevestigd in een charmant 16e-eeuws herenhuis in het historische centrum van San Cristóbal de la Laguna. Dit is in het minder toeristische noorden van Tenerife. Ga er genieten in het à la carte restaurant zowel voor voor lunch als diner en overnacht er in de stijlvolle kamers, hier geen eenheidsworst maar pure luxe en verwennerij. 's Morgens kan je genieten van je ontbijt op het terras. Meer info en boeken.

  1. Villa Jardín de Buda

Op zoek naar een prachtige villa? Wat dacht je van de Villa Jardín de Buda in Arona. Deze villa in Aziatische stijl met zwembad en privéparking heeft 4 slaapkamers, een keuken met een vaatwasser en een magnetron, een flatscreen-tv, een zithoek en 3 badkamers. Je kan er relaxen in de hot tub en 's avonds lekker de barbecue aansteken. Meer info en online boeken.

  1. Hotel La Quinta Roja The Senses Collection

Ooit al eens in een voormalige woning van een Markies willen overnachten? In het Hotel La Quinta Roja in Garachico, in het noordwesten van Tenerife kan het. Geniet er van het ontbijt op het terras en ontspan in de hot tub of sauna. Op slechts 50 meter van het hotel kan je een duik nemen in een van de natuurlijke zwembaden van Garachico. Meer info en boeken.

  1. Santa Barbara Golf and Ocean Club By Diamond Resorts

Het Tenerife Santa Barbara Golf & Ocean Club ligt aan de Golf del Sur, op wandelafstand van het strand, beschikt over een aangenaam buitenzwembad, een spa met een hot tub en een sauna. Tal van mogelijkheden om te ontspannen dus!

Je overnacht in een van de modern ingerichte appartementen met een eigen balkon en uitzicht op zee. Graag even genieten van de rust? Ga dan even wandelen in de aangelegde tuinen, een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan. Nadien kan je heerlijk dineren in het Melrose restaurant dat een scala aan lokale en internationale gerechten serveert. Meer info en boeken.

  1. Hacienda La Dehesa

Hacienda La Dehesa is biedt enkel accommodatie voor volwassenen en ligt in Buenavista del Norte, in het noorden van Tenerife. Hacienda La Dehesa ligt middenin een bananenplantage en biedt gezellige en eenvoudige accommodatie in een dromerige en rustige omgeving.

Geniet van de rust en stilte die deze prachtige locatie te bieden heeft, neem een verfrissende duik in het buitenzwembad, ontspan in met een glaasje wijn in de hot tub en sluit je dag af in de sauna. 's Ochtends kan je genieten van heerlijk ontbijtje op het verhoogd terras terwijl je geniet van het uitzicht. Nadien kan je de omgeving verkennen: de Hacienda grenst aan stranden en zeer nabije kliffen, er is ook de vuurtoren van Punta Teno op ongeveer 10 km afstand en aan de rechterkant met een kustlandschap waar je kan baden in een veelvoud aan natuurlijke zwembaden. Meer info en boeken.

  1. Aparthotel Palm Beach

Dit aantrekkelijke appartementencomplex Palm Beach ligt op een steenworp van het Troya-strand en biedt een prachtig uitzicht op de Canarische Eilanden! Liever een namiddagje doorbrengen aan het buitenzwembad? Dat kan ook! Verder kan je ook wat tijd doorbrengen in de fitnessruimte, hot tub en de sauna.

De appartementen en studio's van Palm Beach Club bieden een elegante inrichting en uitzicht op het zwembad of de zee. Elke accommodatie is voorzien van een lounge met een slaapbank en een plasma-tv met een dvd-speler en een moderne keuken met een magnetron, een koelkast en een broodrooster. Meer info en online boeken.

  1. Ohasis Boutique Suites

Ook dit verblijf is een absolute aanrader! Ohasis Boutique Suites ligt op een halfuurtje wandelen van de aangename stranden. Dit aparthotel biedt moderne accommodatie in boetiekstijl, een restaurant waar je terecht kan voor een heerlijk continentaal ontbijt en een heerlijk diner, een buitenzwembad voor wat afkoeling, een fitnesscentrum voor wat energie kwijt te kunnen en een gezellige bar waar je de dag goed kan afsluiten met een heerlijk degustiefje. Meer info en boeken.

  1. Labranda Suites Costa Adeje

Labranda Suites Costa Adeje ligt aan de kust van Adeje, op vijf minuutjes lopen van Playa Fañabe. Dit viersterrenhotel biedt ruime, moderne kamers voorzien van een balkonnetje met uitzicht over de omgeving. Verder biedt het hotel twee zwembaden voor volwassenen en twee voor kinderen, gezellige zonneterrassen, een tennisbaan en een sporthal.

Lekker eten? Ook daar kan je zeker van zijn! Labranda Suites Costa Adeje beschikt over een buffetrestaurant waar je terecht kan voor Canarische en internationale gerechten. Er zijn ook gezellige bars waar je kan genieten van livemuziek. Kan je haast niet wachten? Boek je verblijf snel online.

  1. Green Garden Eco Resort & Villas

Het Green Garden Eco Resort & Villas heeft een koloniale stijl en beschikt maar liefst over 3 buitenzwembaden! Zwemplezier en waterpret gegarandeerd! Het viersterrenhotel ligt te midden van prachtige tropische tuinen.

Overnachten doe je in een van de gezellige, ruime appartementen of suites voorzien van al het comfort dat je maar kan wensen! Na een heerlijke nachtrust wacht je een hemels ontbijtbuffet op met live cooking. Nadien kan je een duikje nemen in het zwembad, een namiddagje doorbrengen in de spa of het schoonheidscentrum of de omgeving verkennen. De accommodatie biedt een gratis pendelbus naar het strand aan. Meer info en boeken.

  1. Wil jij ook niets missen tijdens je vakantie in de Canarische Eilanden?

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je vakantie op de Canarische Eilanden? Dan is er goed nieuws, want wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Canarische Eilanden met meer dan 140 beschreven bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download je gratis preview reisgids Canarische Eilanden.

Canarische Eilanden

Gratis reisgids Canarische Eilanden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?