Waar overnachten in Boedapest? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

Volledige reisgids kopen voor € 10

Waar overnachten in Boedapest? 10 x van goedkoop tot luxe (update 2024) - Hotels + B&B's

22 april 2021 in Boedapest0 reacties

Tijdens je bezoek aan de charmante stad Boedapest heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast een overzicht gemaakt van de mooiste hotels en enkele leuke alternatieven in Boedapest!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Cortile Budapest

Het Cortile Budapest Hotel bevindt zich in het 6e district van Boedapest op 500 meter van het Liberty Square (Szabadság tér). Het Parlement, het Opera House en de Sint-Stefanusbasiliek liggen alle drie binnen een straal van 1 kilometer en kun je dus te voet bezoeken. Het viersterrenhotel heeft een eigen indoorzwembad waar gasten kunnen ontspannen na een dagje stappen in de stad.

Een kamer boek je hier vanaf €112/nacht inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Noble

Hotel Noble bevindt zich in de Belváros-wijk, in het centrum van de oude binnenstad. Het design viersterrenhotel heeft een moderne stijl en is ideaal voor wie houdt van luxe. De metrostations ‘Ferenciek tere’ en ‘Astoria’ brengen je naar alle hoeken van Boedapest en liggen op nog geen 5 minuten wandelen. Een kamer bij Hotel Noble boek je vanaf €95/nacht. Meer info en boeken.

  1. Corinthia Budapest

Het Corinthia hotel is een van de mooiste vijfsterrenhotels van Boedapest en bevindt zich in het centrum van de stad. Na een dagje stappen, kun je zalig genieten in de wellnesscentrum met prachtig zwembad. Het hotel biedt ook een gratis luchthavenshuttle aan voor iedereen die met het vliegtuig komt.

Een kamer boek je hier vanaf €144/nacht. Meer info en boeken.

  1. Avenue Hostel

Liever wat minder geld uitgeven? Neem dan zeker een kijkje bij Avenue Hostel. Het moderne hostel bevindt zich in het 6e district van Boedapest op het Oktogon square vlak bij een metrohalte. Gasten kunnen een privékamer of een bed in een slaapzaal boeken aan voordelige prijzen.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €23/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Bi&Bi

Bi&Bi bevindt zich tussen het Városmajor Park en Millenáris Park op 2,5 kilometer van de Burcht van Boedapest. Het Historisch Museum (Budapesti Történeti Múzeum) en de Sint-Stefanusbasiliek (Szent István Bazilika) liggen binnen een straal van 3 kilometer en zijn zeker een bezoekje waard.

Een kamer in deze bed and breakfast boek je vanaf €83/nacht inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Hotel Rum Budapest

Hotel Rum Budapest ligt in het centrum van Boedapest op 2,5 kilometer van de Burcht van Boeda. Het viersterrenhotel heeft 40 moderne luxekamers met op de bovenste verdieping een dakterras met aansluitende bar. Een kamer boek je hier vanaf €106/nacht. Meer info en boeken.

  1. Central Hotel 21

Central Hotel 21 is een driesterrenhotel in Palace district, in het centrum van Boedapest. Het Hongaars Nationaal Museum en het Museum voor Toegepaste Kunsten liggen beide op 10 minuten wandelen. Het hotel heeft 36 moderne kamers met eigen badkamer.

Hier overnacht ja vanaf €79/nacht. Meer info en boeken.

  1. Avantgarde Apartments

Huur je liever een appartementje voor je verblijf in de Hongaarse hoofdstad? Neem dan zeker een kijkje bij Avantgarde Apartments. De appartementen zijn ruim en bevinden zich in een hippe buurt waar er veel bars en restaurants te vinden zijn. Je boekt een appartement voor twee personen vanaf €72/nacht. Meer info en boeken.

  1. Aquincum Hotel Budapest

Het Aquincum Hotel ligt aan de oevers van de Donau in de wijk Óbuda. Het viersterrenhotel bevindt zich recht tegenover het Margaret Island en heeft drie zwembaden, ideaal om te ontspannen na een dagje in de stad. Wie met het vliegtuig naar Boedapest komt, kan rekenen op een gratis luchthaventaxi. Een kamer in dit luxehotel boek je vanaf €97/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hotel President

Het President Hotel ligt in de wijk Lipótváros waar ook het Hongaars parlement is gevestigd. Verder zijn er heel wat grote boulevards in de omgeving met art-nouveaugebouwen en pleinen. Het viersterrenhotel heeft ruime en modern ingerichte kamers. Voor wie wil ontspannen na een dagje in de stad, kan zich richten tot de wellnessruimte, het zwembad of de fitnesszaal.

Een kamer boek je hier vanaf €111/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Nog meer zien? Download je gratis stadswandeling Boedapest

Herkenbaar: Je wil er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je citytrip Boedapest? Geen zorgen! Wij deden alvast al het opzoekingswerk voor jou. Koop onze reisgids Hongarije met een stadswandeling in Boedapast + volledige uitgestippelde rondreis langs alle belangrijke bezienswaardigheden (+ GPS coördinaten). Eerst uitproberen? Download hier je gratis preview reisgids Hongarije.

Budapest stadswandeling

Gratis reisgids Boedapest downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?