De 10 x mooiste Hotels en B&B's in Barcelona? Waar verblijven?

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

De 10 x mooiste Hotels en B&B's in Barcelona? Waar verblijven?

27 juli 2020 in Barcelona0 reacties

Tijdens je bezichtiging van het populaire Barcelona heb je natuurlijk ook een goed verblijf nodig. Wij hebben voor jou alvast de mooiste hotels en b&b's in Barcelona in een overzicht gezet!

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Hotel Casa Bonay

Hotel Casa Bonay is een boetiekhotel in het centrum van Barcelona, op 200 meter van het metrostation Tetuanmet en op 10 minuten lopen van het plein Plaça Catalunya.
Kom genieten van een dynamische en unieke culinaire ervaring! Casa Bonay biedt namelijk een Satan's Coffee Corner café en cuisine van Estanislao Carenzo.

L'Eixample is een geweldige keuze voor reizigers die geïnteresseerd zijn in architectuur, eten en cultuur. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel 54 Barceloneta

Een warme ontvangst wacht jou op in Hotel 54 Barceloneta! Het vriendelijke personeel geeft je graag tips over de omgeving, waar je bijvoorbeeld een strandwandeling kunt maken of de mooie wijk Born bezoeken.

Je hebt ook de kans om verse vis te proeven in één van de vele visrestaurants in de buurt. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel The Serras

Het prachtige Hotel The Serras ligt in de wijk Barrio Gótico en op een ideale locatie tegenover de zee.

Wat maakt deze accommodatie zo speciaal? Het hotel is gevestigd in een historisch gebouw met originele gevel, de plek waar de beroemde schilder Pablo Picasso zijn carrière begon in 1896. Meer info en prijzen via deze link.

  1. The Conica Deluxe Bed&Breakfast

The Conica Deluxe Bed&Breakfast is de perfecte uitvalsbasis om Barcelona te verkennen. Het centrum ligt op loopafstand, zeer praktisch! De Sagrada Familia ligt op minder dan 2 km.

De dichtstbijzijnde luchthaven is El Prat, op 13 km van de accommodatie. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Arts Barcelona

Ga voor een sterrenbehandeling en geniet van service van wereldklasse in Hotel Arts Barcelona. Het biedt 2 buitenbaden, een luxe spa met een panoramisch uitzicht over de stad en een restaurant met 2 Michelin-sterren.

Kunstliefhebber? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Bewonder de collectie hedendaagse kunst die Hotel Arts tentoonstelt. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Oasis

Het centraal gelegen Hotel Oasis ligt op slechts 250 meter van het treinstation França.

In de omgeving is er heel wat te doen: je kan ontspannen op het strand of in de bars van Barceloneta, een bezoek brengen aan de kerk Santa Maria del Mar, wandelen in het Ciutadella Park en nog veel meer. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Ca La Maria Boutique B&B

Ca La Maria Barcelona ligt vlakbij de Rambla Catalunya. 's Ochtends wordt er een smakelijk ontbijtbuffet verzorgd en er is een bar waar je drankjes en snacks kunt krijgen. De opbrengst van de bar gaat deels naar een lokale liefdadigheidsinstelling.

Bovendien bevind je je hier op een toplocatie. Zo ligt La Pedrera van Gaudi op slechts 5 minuten lopen van de B&B. Meer info en prijzen via deze link.

  1. Hotel Barcelona 1882

Ben je op zoek naar een verblijfplaats die luxe en ontspanning combineert én milieuvriendelijk is? Dan raden wij jou Barcelona 1882 aan! Je verblijft hier in ruime, comfortabele kamers die voorzien zijn van allerlei moderne faciliteiten. In dit hotel zal je niet mankeren aan goede service, je kan gebruik maken van het: zwembad op het dak, fitness- en fitnessroutines, rondleidingen, gratis yogalessen, massages en lichaamsbehandeling. En wil je graag de omgeving verkennen met de fiets? Dan kan je altijd eentje huren bij de receptie.

De naam van het hotel is een eerbetoon aan het modernisme: 1882 is het jaar waarin de bouw van de Sagrada Familia begon, een klein gebaar om Gaudí en zijn meesterwerk te herkennen! Meer info en boeken.

  1. Oriente Atiram

Het Atiram Oriente ligt aan de Ramblas, tussen het Liceu en het Columbus-monument. Het hotel is gevestigd in een gebouw uit de 19e eeuw en biedt aangename accommodatie! Alle kamers hebben een eenvoudige, moderne inrichting en beschikken over verwarming en airconditioning. In het gezellige restaurant van het hotel wordt er dagelijks een continentaal ontbijt verzorgd zodat je de dag goed kan beginnen. Dit hotel is de ideale uitvalbasis om het centrum van Barcelona te ontdekken. Meer info en boeken.

  1. SB Glow **** Sup

Dit viersterrenhotel is een echte aanrader als je houdt van luxe. Het SB Glow **** Sup Hotel is gelegen op enkele minuten van het stadscentrum, zeer dicht bij de Agbar-toren, L'Auditori, het Nationaal Theater van Catalonië en de nieuwe vlooienmarkt Els Encants. Altijd met het aroma van de zee. Je overnacht in stijlvolle, elegante kamers die voorzien zijn van alle comfort. Sommige kamers beschikken over een balkon waarbij je een prachtig uitzicht hebt over de omgeving. Ook het zwembad op het dakterras geeft je een onvergetelijk zicht over de stad.

Graag lekker dineren? In het restaurant kan je genieten en proeven van gerechten met een eigen persoonlijkheid, gezond karakter en unieke smaken. Texturen, kleuren en aroma's van de Middellandse Zee, in een onvergetelijke gastronomische ervaring! Meer info en boeken.

  1. Niets missen tijdens je bezoek aan Barcelona?

Wil je er zeker van zijn dat je niets mist tijdens je bezoek aan Barcelona? Ontdek dan de stad met onze gratis stadswandeling Barcelona. Ideaal om Barcelona volledig te verkennen op eigen tempo. In de gratis stadsgids Barcelona kan je 1 stadswandeling vinden. Nog meer goesting in Barcelona? Koop onze volledige reisgids Barcelona en ontdek alles over deze prachtige stad.

Barcelona

Gratis reisgids Barcelona downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?