15 x jeugdherbergen in Amsterdam + hostels: Prijzen, info & foto's

Volledige reisgids kopen voor € 7,5

15 x jeugdherbergen in Amsterdam + hostels: Prijzen, info & foto's

3 juni 2021 in Amsterdam0 reacties

Graag wat minder geld uitgeven voor je overnachting in het bruisende Amsterdam? Wij maakten alvast een lijstje van 15 jeugdherbergen, hostels en hotels waar het prijskaartje wat lager ligt.

Online boeken, met mogelijkheid om te annuleren tot 1 dag voor aankomst.

Inhoud artikel

  1. Stayokay Amsterdam Oost

Het Stayokay Hostel bevindt zich in Amsterdam Oost op 3 km van het stadscentrum. Naast de slaapzalen zijn er ook enkele privékamers in het hostel voor koppels of gezinnen van 2 tot 6 personen. De tramhalte ‘Zeeburgerdijk’ is je rechtstreekse verbinding met de stad.

Je overnacht hier al vanaf €36/nacht. Meer info en boeken.

  1. Amsterdam Hostel Orfeo

Hostel Orfeo bevindt zich in het hartje van Amsterdam op 2 minuten wandelen van het Leidseplein. In deze gezellige buurt zijn er heel wat restaurants en bars waar je tot in de late uurtjes iets kunt drinken. Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €20/nacht. Meer info en boeken.

  1. a&o Amsterdam Zuidoost

Dit a&o hostel bevindt zich in de Bullewijk van Amsterdam op 1 kilometer van het Nelson Mandelapark. Via het metrostation ‘Bullewijk’ (op 150 meter) geraak je tot in alle hoeken van Amsterdam. Het moderne hostel heeft naast de slaapzalen ook privékamers voor koppels en gezinnen.

Je overnacht hier al vanaf €25/nacht. Meer info en boeken.

  1. ClinkNOORD Hostel

Het ClinkNOORD Hostel bevindt zich in Amsterdam Noord, vlakbij het Oeverpark. Je hebt er een prachtig uitzicht op het water en de moderne gebouwen eromheen. Dit moderne hostel is ideaal voor backpackers en alleenreizigers, maar ook voor koppels en gezinnen. Er is een bar en een gezellig restaurant om uit te rusten na een dagje stappen in de stad.

Je overnacht hier al vanaf €38/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hostel Annemarie

Hostel Annemarie bevindt zich in het Museumkwartier van Amsterdam op 5 minuten wandelen van het bekende Vondelpark. Bezienswaardigheden als het Stedelijk Museum, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum liggen op wandelafstand en zijn zeker een bezoekje waard.

Je overnacht hier vanaf €20/nacht. Meer info en boeken.

  1. Bunk Hostel Amsterdam

Het Bunk Hostel bevindt zich in Amsterdam Noord, je kunt er overnachten in een ‘Bunk Pod’ of in een ‘Bunk Kamer’. Het concept is simpel en ideaal voor backpackers of alleenreizigers. Het metrostation 'Noorderpark' is je verbinding met het centrum van de stad.

Gasten kunnen in dit hostel overnachten vanaf €45/nacht. Meer info en boeken.

  1. Via Amsterdam

Via Amsterdam is een modern hostel in Bijlmermeer, Amsterdam vlakbij de autostrade. Deze accommodatie is ideaal voor backpackers en reizigers in groep. Via de metrohalte ‘Venserpolder’ geraak je in 22 minuten tot aan het centraal station van Amsterdam.

Een bed in een slaapzaal boek je hier al vanaf €34/nacht. Meer info en boeken.

  1. The Flying Pig Uptown

The Flying Pig Uptown bevindt zich in het centrum van de stad, vlakbij het Vondelpark. Het Leidseplein ligt op 700 meter wandelen en wordt ook wel de gezelligste buurt van Amsterdam genoemd. Je vindt er heel wat bars en restaurants die open blijven tot in de late uurtjes.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €50/nacht. Meer info en boeken.

  1. Budget Hostel Heart of Amsterdam

Het Budget Hostel Heart of Amsterdam ligt zoals de naam het zegt in het centrum van de stad. Wanneer je uit het hostel stapt, snuif je meteen de typische sfeer op van de stad. Smalle straatjes, brugjes en heel wat fietsers zul je vast en zeker tegenkomen. Je overnacht in dit budget hostel vanaf €48/nacht, inclusief ontbijt. Meer info en boeken.

  1. Durty Nelly’s Inn

Het hostel Durty Nelly’s Inn bevindt zich op 7 minuten wandelen van het centraal station en is volledig ingericht in een Ierse sfeer. Bezienswaardigheden als het Koninklijk Paleis en het Rembrandthuis liggen op wandelafstand. Je overnacht hier vanaf €50/nacht. Meer info en boeken.

  1. Train Lodge Amsterdam

Dit unieke hostel biedt overnachtingen aan in een oude trein! Train Lodge Amsterdam bevindt zich in de wijk Westpoort vlak naast het station van Amsterdam Sloterdijk. Gasten overnachten er in een ingerichte wagon vanaf €34/nacht.

Er zijn ook enkele familie compartimenten tot 6 personen. Meer info en boeken.

  1. Amigo Budget Hostel

Het Amigo Budget Hostel bevindt zich in Oostpoort Amsterdam. Het budget hostel biedt slaapzalen en privékamers aan, ideaal voor backpackers en alleenreizigers. De tramhalte ‘Oostpoort’ is je verbinding met het centrum van de stad, je staat er al in 20 minuten.

Hier overnacht je al vanaf €32/nacht. Meer info en boeken.

  1. Hans Brinker Hostel

Het Hans Brinker Hostel bevindt zich in het centrum van de stad en is modern ingericht. Het hostel heeft enkele kleurrijke kamers en gemeenschappelijke ruimtes waar ook een bar aanwezig is. Het Leidseplein ligt op 2 minuten wandelen. Je overnacht hier vanaf €32/nacht. Meer info en boeken.

  1. Stayokay Amsterdam Stadsdoelen

Het Stayokay Hostel Amsterdam Stadsdoelen is gevestigd in een historisch gebouw in het centrum van de stad. Dit moderne hostel biedt je alles wat je nodig hebt voor je verblijf in de Nederlandse hoofdstad, zo kun je overnachten in een slaapzaal en gebruikmaken van de gemeenschappelijke lounge, de gedeelde badkamers en de bar.

Je overnacht er al vanaf €41/nacht. Meer info en boeken.

  1. Princess Hostel

Het Princess Hostel bevindt zich op 500 meter wandelen van het Leidseplein in Amsterdam. Het hostel is basic ingericht en heeft slaapzalen voor 4,6 of 12 personen. Populaire bezienswaardigheden als het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Vondelpark liggen binnen een straal van 1 kilometer en zijn zeker een bezoekje waard.

Een bed in een slaapzaal boek je hier vanaf €25/nacht. Meer info en boeken.

  1. Download je gratis stadswandeling Amsterdam

Ontdek de stad met onze gratis stadswandeling Amsterdam. Ideaal om Amsterdam volledig te verkennen op eigen tempo. Nog meer zien in Amsterdam? Koop dan onze reisgids Amsterdam met 3 themawandelingen en meer dan 87 highlights. Eerst uitproberen? Download alvast onze gratis stadswandeling Amsterdam en ga op pad!

Amsterdam

Gratis reisgids Amsterdam downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?