Premium

Bad Griesbach panoramawandeling: langs de mooiste uitzichtpunten

Koop de volledige reisgids voor € 10

Onderdeel van de betalende reisgids

Bad Griesbach panoramawandeling: langs de mooiste uitzichtpunten

 • Startpunt: Parking
 • Eindpunt: Parking
 • Type: Wandelroute
 • Afstand: 4,0 km
 • Duur: 1,5 uur
 • Bewegwijzering: Volg de pijltjes Panoramawegle

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.
Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Alle promoties Zwarte Woud 3 tot 8 dagen

Onze promoties in het Zwarte Woud staan in het teken van genieten: lekker eten, wandelen in de natuur, wellness, massage ... Promoties in half- of vol pension in 3* tot 4* hotels. Zowel in het midden als in het zuiden.

Met deze prachtige panoramawandeling ontdek je Bad Griesbach

Bad Griesbach is een échte wandelgemeente. In de omgeving van Bad Griesbach, en de hoofdgemeente Bad Peterstal, vind je uitstekende bewegwijzerde wandelpaden. De Panoramawegle die je nu gaat volgen is een goede kennismaking met de regio en het Zwarte Woud.

Je wandelt rond Bad Griesbach en passeert heel wat uitzichtpunten (zo heb je een prachtig panoramisch zicht over het dorp). Het zal je ook wel opvallen dat er hier nogal wat bronnen moeten zijn. Deze gemeente telt immers twee bedrijven die het bronwater op flessen trekken. Daarnaast kom je langs verschillende kapellen en schansen. Sla ook zeker de Kneippkur op het einde van de wandeling niet over. Deze wandelroute bevat goed begaanbare wandelpaden, gewone wandelschoenen volstaan dus. Wandelstokken zijn aanbevolen. Er zijn onderweg heel veel zitbanken waar je even kan pauzeren en genieten van het uitzicht. Wie wil kan ook nog de wandeling van de Bad Griesbach Teufelskanzelsteig maken.

Praktische info voor je wandeling

 • Hoogtemeters: 220 meter
 • Moeilijkheidsgraad: licht tot middelmatig
 • Bewegwijzering: volg de pijltjes ‘Panoramawegle’
 • Er is ook een picknickplek langs de wandelroute
 • Meer info op de website.

VERBLIJFTIP: In de populaire wandelstad Bad Peterstal-Griesbach kan je het 3* familiehotel Flair Hotel Adlerbad vinden. Het biedt een heerlijke spa en een dagelijks ontbijtbuffet. De kamers ademen traditionele Baden-stijl en hebben modern comfort. Het is een ideale uitvalsbasis voor te wandelen, mountainbiken of langlaufen. Meer info en boeken.

Zwarte Woud

Gratis preview reisgids Zwarte Woud downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Zwarte Woud

Ontdek Kreta via een complete rondreis en 13 uitgewerkte wandelingen die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Een compleet uitgewerkte autorondreis, uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Koop de volledige reisgids voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

Gratis preview reisgids Zwarte Woud downloaden

Koop de volledige reisgids voor € 10

Onderdeel van de betalende reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?