Premium

Valle di Rio Molino natuurwandeling bij het dorpje Gais

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Valle di Rio Molino natuurwandeling bij het dorpje Gais

  • Startpunt: Via dei Molini, 39030 Gais
  • Eindpunt: Via dei Molini, 39030 Gais
  • Type: Wandelroute
  • Afstand: 7,6 km
  • Duur: 3 uur
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Alle info voor je Valle di Rio Molino (Gais) wandeling

Het natuurpad Valle di Rio Molino, boven het idyllische dorpje Gais, neemt je mee op reis door de tijd. Parkeer je auto langs de Via dei Molini, 39030 Gais BZ (bekijk ligging).

Het interpretatieve natuurpad, Mühlbacher Talele / Valle di Rio Mollino in het natuurpark Rieserferner-Ahrn / Vedrette di Ries-Aurina (ongeveer 1.700 meter boven de zeespiegel) is nauw verbonden met de geschiedenis van het dorp Mühlbach / Rio Mollino, boven Gais. Het wandelpad roept het verleden terug op met het doel de overgebleven elementen te helpen bewaren. Je ziet langs de wandeling bijvoorbeeld de ruïnes van het kasteel Kehlburg. Het vrijstaande kasteelcomplex is bijna helemaal overwoekerd door planten en je kan het vanuit de vallei nog nauwelijks zien.

VERBLIJFTIP: Geen zin om na je wandeling nog uren naar je volgende bestemming te rijden? Aparthotel Panorama is gelegen in het dorpje Gais en wordt omringd door de Dolomieten. Na je wandeling kan je ontspannen in de wellnessruimte met sauna en Turks bad. Na een heerlijke nachtrust kan je genieten van een zoet en hartig ontbijt met typische Tiroolse specialiteiten, vooraleer je de reis verder zet. Meer info en boeken.

Dolomieten & Zuid-Tirol

Gratis preview reisgids Dolomieten downloaden

Nog meer in de volledige reisgids Dolomieten & Zuid-Tirol

Ontdek de Dolomieten & Zuid-Tirol via 18 uitgewerkte wandelingen en hikes die je langs adembenemende bergtop en bekende meren leiden, maar ook minder bekende plekken laten zien. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

Route op de kaartGratis preview reisgids Dolomieten downloaden

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?