FB

Ervaringen "Stadswandeling Oudenaarde, parel van de Vlaamse Ardennen"

150 ervaringen

- 27 juli 2018 - NAERT, LUC

Helder, handig, gevat en verzorgde lay-out. Vriendelijke groet, Luck Naert

- 10 juni 2018 - Mieke

Leuk, je bekijkt je bestemming op een andere manier. Je komt er heel wat over te weten!

- 16 mei 2018 - Jan De Donder

Heel duidelijke reisroute zoals trouwens alle reisroutes

- 8 mei 2018 - Aad Arkenbout

Niet alleen was de stadswandeling aangenaam, de beschreven route was niet te missen, zo duidelijk. Chapeau voor onze zuiderburen!

- 28 februari 2018 - Guido

Rustige en mooie stadswandeling langs de belangrijkste gebouwen. De vernieuwde markt met centraal het schitterende stadhuis deed ons verbazen. Het Liedtspark met prachtig zicht op vijver en kasteel was rustgevend. Ondanks het koude vriesweer aangenaam vertoeven. In de zomer komen we terug om te gaan fietsen langs de donkvijver, de Schelde en de omliggende mogelijkheden.

- 20 februari 2018 - Devos

Prachtige wandeling door en rond Oudenaarde Mooie cultuur Groene natuur en heel goed weer !!

- 2 februari 2018 - Rudi

Korte maar mooie wandeling die je kennis laat maken met het mooie Oudenaarde. We hadden vroeger al het museum van de Ronde gedaan maar de stad zelf heeft ons aangenaam verrast. Vooral rond de Schelde zijn duidelijk inspanningen gedaan om de oevers her op te frissen. We komen zeker nog terug om te fietsen.

- 19 januari 2018 - francis

mooie route, maar veel uitbreidingsmogelijkheden, zoals aansluitend bvb het parcours rond de donkvijver, met mogelijkheid tot terras aan 'Den Dronk' met zicht op de waterpartij en veel mogelijkheden tot activiteiten (ideaal voor teambuilding).

- 10 januari 2018 - Kim Segers

Wij waren tussen Kerst en Nieuw met z'n tweetjes in Oudenaarde en hebben de wandeling gedaan. Heel leuk! Duidelijk omschreven en je ziet het ganse stadje. Oudenaarde was erg gezellig en fijn dat je vlakbij het centrum (gratis) kan parkeren.

- 3 november 2017 - Robert Senten

Fijne wandeling, goed beschreven. Hebben ook het Mou museum en het museum Ronde van Vlaanderen bezocht, zeker de moeite. Je kan een combi ticket kopen voor beide musea. Het vernieuwde marktplein is bijna klaar en wordt het weekend van 24/11 officieel geopend.

Gratis stadswandeling Oudenaarde downloaden

Download autoroute Vlaamse Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?