Ervaringen "Stadswandeling Oudenaarde, parel van de Vlaamse Ardennen"

302 ervaringen

- 14 november 2022 - Hubrecht Willy

Zeer goed gebruik van kunnen maken. Echt mooi en vol van informatie. DANK

- 15 oktober 2022 - Demeyere Anita

De reisgids is een goede weergave van het moois in Oudenaarde.Vorige week een deel bezocht maar binnenkort hopen we het hele traject te doen.Reisgids is zeker aan te bevelen.

- 31 augustus 2022 - petra

mooie wandeling, prima uitleg

- 11 augustus 2022 - Katelijn

Bij het verlaten van het stadspark zijn we verkeerd gegaan. Omschrijving niet zo duidelijk. Bezoek aan de Sint Walburgakerk voorstellen. Verder Top !

- 24 juli 2022 - Hilde

Stadswandeling Oudenaarde: een prima gids om de stad te verkennen. Interessant aan alle stadswandelingen van Reisroutes is dat je onmiddellijk kan beginnen de stad ontdekken, van zodra je station of parking verlaat. Ook veel boeiende 'weetjes' die je niet in de klassieke reisgidsen vindt. Een aanrader!

- 12 juli 2022 - Dany beaumon

Heel nuttige info

- 10 juni 2022 - Ineke

Heel erg bedankt voor alle mooie tips. We hebben zo’n beetje alle routes in Oost Vlaanderen gewandeld én gefietst. Het was geweldig! Wat is deze regio mooi! En zo goed bewegwijzerd! Top vakantie gehad en we komen zeker terug! Dank voor de goede aanwijzigingen, Vr groet, Ineke

- 2 juni 2022 - Marieke

Het is een goede gids en je kunt er leuke dingen mee doen.

- 1 juni 2022 - Hilde Van Der Stichelen

Zeer duidelijke omschrijving van de stadswandeling in Oudenaarde. Ik heb ervan genoten!

- 1 februari 2022 - serge

S'avonds eerder toevallig beland in deze stad. Even op reisroutes.be gekeken wat hier te doen zou kunnen zijn... en direct een pdf gekregen met veel uitleg ! plannetje was direct klaar om dezelfde avond, maar ook s'anderendaags leuke en informatieve wandelingetjes te maken. ...ook de terugweg was plots aangenamer dan direct de grote baan op te gaan . Verrassend, we komen zeker nog eens terug om de rest te doen ! Maar dan niet eerder toevallig 👍

Gratis stadswandeling Oudenaarde downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?