FB

Ervaringen "Stadswandeling Oudenaarde, parel van de Vlaamse Ardennen"

245 ervaringen

- 7 september 2019 - Dina Sturtewagen

De stadswandeling was super maar toen we in het Leidspark kwamen was het plan onduidelijk waar we het park moesten verlaten. Aan lokale bewoners gevraagd maar ze konden ons ook niet helpen dus dan waren we de route bijster. Opgelet "Huis De Lalaing" staat te koop dus konden we de tuin niet bezoeken. Verder hebben we genoten van het prachtige Oudenaarde.

- 29 augustus 2019 - Rema

Een heel mooi en compact stadje. Een heel rijk cultuurpatrimonium, schitterende gebouwen, waaronder een dijk van een stadhuis en een museum om u tegen te zeggen. Uiterst vriendelijke, joviale en uitnodigende mensen. En bieren, die alles zeggen over wie Adriaen Brouwer was en hoe liederlijk hij leefde en dat ook weergaf in zijn schitterend schildersoeuvre. Kortom, een echte aanrader voor een citytrip!

- 25 augustus 2019 - Marc Oldyck

Zeer leuke route. Begijnhof is de moeite waard om te bezichtigen. Heel veel gratis parking niet ver van centrum.

- 24 augustus 2019 - Danny Vandewalle

Voor mij was het een update van de wandeling die ik in 2016 had aangevraagd. Alles was correct aangepast en werkelijk up to date. Bedankt.

- 10 augustus 2019 - Eddy Bombeek

Jullie reisroute voor de stadswandeling heeft ons een perfect beeld gegeven van de stad Oudenaarde, aangevuld met interessante vermeldingen. De afstand van 3,1 kilometer was ideaal. Voor herhaling vatbaar !

- 7 augustus 2019 - Martine

Mooie uitleg gekregen 👍! Prachtige stad !

- 10 juli 2019 - De Rycke Louis

We hebben aan de hand van de reistips 2 stadswandelingen gemaakt in Oudenaarde, en die waren duidelijk aangegeven en beschreven. Soms wat moeilijkheden omdat er geen naamplaatjes voor de straten waren aangebracht.

- 4 juli 2019 - René Cools

Heel overzichtelijk en duidelijk weergegeven. Bij het lezen ervan hebben wij direct een weekendje naar Oudenaerde geboekt!

- 28 juni 2019 - fernand Vereecke

Heel tevreden zowel over stadswandeling, omgeving en faciliteiten. Zal deze zomer heel goed gebruikt worden samen met wat vrienden.

- 9 mei 2019 - Dijkje uit de Betuwe

Zoals vrijwel altijd weer een handig hulpmiddel voor een stadswandeling: Duidelijk, overzichtelijk en vol met interessante tips en wetenswaardigheden. Op deze manier gaat een stadje als Oudenaarde veel meer "leven".

Gratis stadswandeling Oudenaarde downloaden

Download autoroute Vlaamse Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?