FB

Ervaringen "Stadswandeling Oudenaarde, parel van de Vlaamse Ardennen"

161 ervaringen

- 13 november 2018 - Johan Janssens

Een nuttige en interessante gids met tops en weetjes die je stadswandeling nog interessanter maken. Ook de gegevens mbt wandelingen in de nabij liggende natuurgebieden was heel duidelijk een echte aanrader.

- 13 november 2018 - Nora

Wij gebruikten de stadsgids als startpunt voor een weekendje Oudenaarde. Bij aankomst was de stadswandeling een handige manier om de stad te verkennen. Nadien bezochten we ook tentoonstelling Adriaan Brouwer. En via de tips voor wandelen en fietsen kwamen we ook uit bij de wandeling in Ename bos. Een fijne wandeling voor wanneer je niet al te veel km wil afleggen en toch een gevarieerd parcours wil afleggen. Verder hadden we ook nog een fietsroute mee, maar daar was geen tijd meer voor. Een kort maar aangenaam verblijf in een streek die zeker een 2de bezoek verdient.

- 7 november 2018 - Vangheluwe Willy

Prima, we vertellen het verder.

- 6 november 2018 - de wulf chris

Het was een aangename wandeling en we hebben er iets van bijgeleerd bedankt.

- 2 november 2018 - Hendrik (Gent)

Na de "Adriaen Brouwertentoonstelling" handig gebruik gemaakt om op een zonnige zondagnamiddag even rond te kuieren in Oudenaarde. De stadswandeling was daarbij een goed en aangenaam hulpmiddel. Een aanrader!

- 31 oktober 2018 - Urlings

We moeten de wandeling nog doen maar op papier ziet het er zeer duidelijk uit. We gaan ervan genieten.

- 24 oktober 2018 - Claude

Zeer goede bron voor een leuke uitstap. Misschien in de gids zelf tussen de beschrijving van de bezienswaardigheden de te volgen route vermelden zodat je.niet telkens naar de kaart moet kijken.

- 24 oktober 2018 - Kristien Delannoy

Weeral een perfect uitgewerkte wandeling. Proficiat aan de makers. Mooie stad. Van begin tot einde werd alles heel goed omschreven.

- 17 oktober 2018 - Ludo Vercruysse

Zeer interessante, ontspannende wandeling. Heb genoten van mijn dagje Oudenaarde. Ook de tentoonstelling va Adriaan is aanbevelenswaardig, wat ik ook heb gedaan. Vooral de muurprojectie toon de vele details en kleurschakeringen van de schilderijen, super.

- 15 oktober 2018 - Reinilde lauwers

Aangename, gezellige stad. Prachtige tentoonstelling in een historisch gebouw. De aansluitende wandeling was een perfecte wandeling met de nodige uitleg om een eerste kennismaking te ervaren met een voor mij ongekende stad.

Gratis stadswandeling Oudenaarde downloaden

Download autoroute Vlaamse Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?