FB

Ervaringen "Stadswandeling Oudenaarde, parel van de Vlaamse Ardennen"

247 ervaringen

- 28 november 2018 - Liliane Verlinden

Dankzij jullie stadsgids en tips heb ik fijne dag doorgebracht in Oudenaarde en een interessante tentoonstelling gezien over Adriaen Brouwer

- 27 november 2018 - Greta Mertens

Wij hebben op zaterdag 16 november de wandeling gemaakt in een stralende winterzon. Het stadhuis is natuurlijk prachtig maar ook het begijnhof is de moeite waard. De vele weetjes onderweg maken de wandeling nog interessanter. Bedankt !

- 26 november 2018 - Anja Beertema

perfecte kaart. We willen in de meivakantie naar Vlaanderen, vandaar.

- 26 november 2018 - maggy DEKONING

Ik had graag nog wat meer uitleg over markante gebouwen die we onderweg tegenkwamen en die niet vermeld werden in de gids. En de afstand mag iets langer zijn, zo'n 4 km is ideaal. Toch bedankt.

- 25 november 2018 - Michel

Ik heb heel goede ervaringen met de stadswandelingen , je komt op plaatsen waar je anders niet komt ! en heel goed uitgelegd ! anders loop je zo maar wat rond !proficiat !

- 25 november 2018 - helma vandeweerdt

zeer goede gids, duidelijke uitleg, ook interessante beschrijvingen van bezienswaardigheden, aan te bevelen

- 24 november 2018 - Georgette Van der Jeught

Dank voor deze stadswandeling. Het heeft ons zeer goed geholpen.

- 24 november 2018 - Roland

Een uitstekend werkmiddel om en bezoek te plannen

- 24 november 2018 - Ann pfaff

Super goed uitgelegd ben deze wandeling aan t voorbereiden voor de lente.

- 24 november 2018 - Vermoesen

Prima gids. Ik heb genoten van Oudenaarde.

Gratis stadswandeling Oudenaarde downloaden

Download autoroute Vlaamse Ardennen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?