FB

Nancy

1 007 x gedownload111 ervaringen
  • Startpunt: Place Thiers, Nancy
  • Eindpunt: Place Thiers, Nancy
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 5,2 km
  • Duur: 3 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Nancy

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wachtrijen vermijden en speciale tours

Wandeling Nancy, gratis stadswandelroute langs bezienswaardigheden Nancy downloaden

Met deze wandelroute in Nancy beleef je elk aspect van de stad. Je komt voorbij alle bezienswaardigheden van Nancy-centrum en dat zijn er heel wat. Nancy is immers gekend voor zijn grote kerken, musea en gebouwen. Het hoogtepunt van de wandeling is evenwel de Place Stanislas. Een prachtig stadhuis, prachtige fonteinen en vooral unieke smeedijzeren hekkens. Als we door Nancy wandelen doen we heel wat winkelstraten aan en ook de overdekte markthallen dat je zeker niet mag vergeten. Nancy telt ook nog talrijke goed bewaard gebleven stadspoorten en heel wat mooie Art Nouveau gebouwen.

Al onze routes in Lorraine
Onze stadswandelingen en autoroutes zitten vervat in de download van deze autoroute. Je kan evenwel alle routes apart downloaden. Dit zijn 3 stadswandelingen: Metz, Nancy en Verdun + een autoroute rond de Slag van Verdun en een autoroute die alle bezienswaardigheden aan elkaar linkt.
Bekijk nu al onze routes in Lorraine.

Nancy stadswandeling

Gratis stadswandeling Nancy downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-track Nancy: we hebben de GPS-track (GPX) van deze wandelroute in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.

Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

111 ervaringen

- 13 augustus 2018 - Nathalie

Wandeling die je de mooiste plekjes van Nancy laat zien. Het begin van de wandeling is op een zondag minder 'levendig' maar nadien kom je in het bruisende gedeelte terecht (oude gedeelte, place Stanislas, ...). Zeker een bezoek waard!

- 24 juli 2018 - Alfons

Aangename wandeling waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden met een korte situering goed aan bod komen. Wij hebben er alvast zeer hard van genoten!

- 4 juli 2018 - Gerry Verschaeren

Wandeling werd goed uitgestippeld. Het park is zeker de moeite waard om méér tijd in door te brengen. De afstand is perfect (iets meer als 5 km) om een aangename tijd door te brengen.

- 23 juni 2018 - joanneke oerlemans

Met deze wandelroute zie je alle mooie plekjes van Nancy wat een supermooie stad is.Een echte aanrader!!

- 4 december 2017 - Jos

Aangenaam verrast over ons tweedaags bezoek aan Nancy. Een levendige stad met een rijk aanbod aan bezienswaardigheden, gezellige en goede eetgelegenheden en leuke terrasjes. Het shopping aanbod is meer dan behoorlijk. De wandeling was een ideaal hulpmiddel voor onze ontdekkingstocht.

Gratis stadswandeling Nancy downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?