FB

Ervaringen "Nancy"

111 ervaringen

- 13 augustus 2018 - Nathalie

Wandeling die je de mooiste plekjes van Nancy laat zien. Het begin van de wandeling is op een zondag minder 'levendig' maar nadien kom je in het bruisende gedeelte terecht (oude gedeelte, place Stanislas, ...). Zeker een bezoek waard!

- 24 juli 2018 - Alfons

Aangename wandeling waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden met een korte situering goed aan bod komen. Wij hebben er alvast zeer hard van genoten!

- 4 juli 2018 - Gerry Verschaeren

Wandeling werd goed uitgestippeld. Het park is zeker de moeite waard om méér tijd in door te brengen. De afstand is perfect (iets meer als 5 km) om een aangename tijd door te brengen.

- 23 juni 2018 - joanneke oerlemans

Met deze wandelroute zie je alle mooie plekjes van Nancy wat een supermooie stad is.Een echte aanrader!!

- 4 december 2017 - Jos

Aangenaam verrast over ons tweedaags bezoek aan Nancy. Een levendige stad met een rijk aanbod aan bezienswaardigheden, gezellige en goede eetgelegenheden en leuke terrasjes. Het shopping aanbod is meer dan behoorlijk. De wandeling was een ideaal hulpmiddel voor onze ontdekkingstocht.

- 12 november 2017 - Francis

Prachtige stad, mooie wandeling. Camperplaats Port de Plaisance is een aanrader.(opgepast, als je er bent ben je de inrit voorbijgereden). Lang gezocht naar eetgelegenheid. Uiteindelijk meerdere restaurants gevonden in Rue Gustave Simon.

- 1 november 2017 - Erwin

Mooie en duidelijk omschreven wandeling. Makelijk in gebruik, aanrader.

- 2 oktober 2017 - Bert

Heel handig om veel te zien. Zeer goede uitleg om route te wandelen. Sterke aanrader. Heel mooie oude stad.

- 14 september 2017 - Marjolein

Dit is een super leuke wandeling door een prachtige stad! Goed te volgen, leuke highlights. Echt een hele goede manier om Nancy in een kort tijdsbestek goed te kunnen zien! Absoluut de moeite waard!

- 12 september 2017 - Elly

Wij hebben de wandeling gedaan met mijn echtgenoot in een rolstoel. De wandeling was precies op maat gemaakt voor ons. We hebben genoten.

Gratis stadswandeling Nancy downloaden

Download autoroute Lorraine

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?