FB

Ervaringen "Stadswandeling Mechelen, langs oevers van de Dijle + kaart"

961 ervaringen

- 20 augustus 2018 - Moerman Erik

Wij hebben uw wandeling gevolgd en daardoor een heel mooie kijk op Mechelen gekregen. Een aanrader : het holocaust museum.

- 20 augustus 2018 - Maria Verhasselt

Enorm genoten van deze wandeling. Mechelen is een stad in beweging. De vele restauraties van de gebouwen en het wandelpad langs de Dijle zijn zeker een pluspunt.

- 18 augustus 2018 - ERIC VERMEIRSCH

Ongemeen prachtig boek dat terecht de architectonische parels van de stad in de kijker zet. Mijn welgemeende gelukwensen aan al die mensen die daaraan hebben gewerkt. Ook aan het stadsbestuur, de technische diensten enz. Dagbezoek: ik heb er van genoten en plan binnen enkele maanden zelfs een twee- à driedaags verblijf om alles gedetailleerd te bekijken aan de hand van het boek.

- 13 augustus 2018 - Frans Hupkens

We gaan de gids gebruiken om in oktober een stadstour voor een groep gepensioneerden voor te bereiden. De gids geeft een goed inzicht in al het moois van Mechelen. Hij is duidelijk en geeft net genoeg informatie over de historie.

- 12 augustus 2018 - Anja

Iemand een idee hoeveel km dit parcours is ???? 7,2 km.

- 9 augustus 2018 - Lieve Wolfs

Interessante gids! We hebben de stadqwandeling ondertussen gedaan, de route is perfect uitgelegd en de informatie is erg bruikbaar. 1 kleine opmerking: de tuin van het Paleis van Maria Van Bourgondië is niet langer toegankelijk. Op het informatiekantoor van de stad wist men ons te vertellen dat dit voor onbepaalde tijd is wegens het huidig veiligheidsniveau.

- 8 augustus 2018 - Nicasy Gerd

Wandeling laat alle hoogtepunten van Mechelen zien, en de stad heeft er een heleboel. Duidelijk omschreven wandeling die je nog meer zin doet krijgen om de stad verder te ontdekken. Een citytrip naar Mechelen is voor jong en oud aan te bevelen.

- 6 augustus 2018 - Lydie Verschueren

Het was een duidelijk plan en interessant.

- 6 augustus 2018 - Thijs Agnes

Ondanks de hitte hebben wij de wandeling toch gedaan en ervan genoten! Wij hebben de stad wel echt leren kennen met al zijn bezienswaardigheden- gaan zeker nog eens terug- Mooie, gezellige hoekjes ontdekt dankzij de vlotte beschrijving van de wandelroute

- 3 augustus 2018 - Gerda

Zelf had ik de stadswandeling al eens gedaan en goedgekeurd! Met de vriendinnen deed ik de wandeling in omgekeerde richting, omdat ik de start via het park en het eerste deel van de wandeling niet zo interessant vond en wegens het opstellen van festivalaccomodatie was het park ook niet goed toegankelijk … Mijn medestappers waren verrukt over het Dijlepad, de Vismarkt, de vele, mooi onderhouden, historische gebouwen, de netheid van de stad en natuurlijk ook van de leuke terrasjes waar de ober ook nog eens voor extra animatie zorgde! Een geslaagde dag!

Gratis stadswandeling Mechelen downloaden

Download fietsgids Antwerpen

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?