Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Londen City, van Tower Bridge tot Tate Modern"

139 ervaringen

- 10 april 2023 - Jean-Pierre Gillis

Ik gebruik regelmatig de reisgidsen van reisroutes. Eenvoudig en zo opgesteld dat je op een vlotte wijze de meeste bezienswaardigheden gezien hebt. Voldoende uitleg en steeds mooie wandelingen.

- 22 februari 2023 - linda

prima

- 29 mei 2022 - Carmen

Duidelijke informatie!

- 24 maart 2020 - A. Raeymaekers

Wij hebben de 'gratis' wandeling bijna volledig gedaan (alleen de laatste pagina niet). Dit was een zeer leuke leidraad om Londen te ontdekken. Het is wel een zeer pittige wandeling. Tevens Winstminster Abbey bezocht en was verrast te ontdekken dat de audiogids ook in het Nederlands beschikbaar was (in tegenstelling met uw opmerking in de gids). Tevens vernoem je de veilinghuizen in de wandeling. Wel het loont de moeite om af te slaan en effectief Christie's te gaan bezoeken. Dit was voor ons echt een meerwaarde. Het grote nadeel was de restauratie van de 'Big Ben' en Houses of Parliament. De eerste staat volledig in doeken, hierdoor niks van te zien, en dit is in feite toch wel het symbool van Londen. Rond de houses of Parliament wordt een stelling geplaatst en zal waarschijnlijk ook helemaal verstopt worden. Dus we moeten terug, over ten vroegste 2 jaar.

- 14 december 2019 - Louis Kriesels

Gemakkelijke gids. Aan de hand van de wandelingen zie je heel veel van Londen. Aangevuld met wat eigen creativiteit door af en toe eens af te slaan is het de handleiding voor een leuke en interessante dagvulling. Dus downloaden die gids voor je op pad gaat........

- 25 november 2019 - Anita van hamme

Ik heb de gids gedownload voor mijn dochter en schoonzoon om te gebruiken voor hun huwelijksreis. Het is de 1ste maal dat zij beiden naar Londen zijn geweest. Volgens hen was alles perfect te volgen via de routes en waren zeer tevreden.

- 13 augustus 2019 - Monique Van Nieuwenhove

Mooie wandeling, goede routebeschrijving , deze wandeling bracht ons langs onbekende plekjes in Londen waar we anders nooit aandacht zouden voor gehad hebben.

- 14 maart 2019 - Marleen

De wandeling was een mooie leidraad om een deeltje van London beter te leren kennen. Er wordt ook aandacht besteed aan originele plekjes, weetjes. Top!

- 14 januari 2019 - Bronselaer Helga

Zeer interessant , mooie wandeling en goede uitleg 👍

- 23 oktober 2018 - Garfield

Fijne gids, we hebben de wandelingen wel ingekort, even de tijd voor nemen en dan wandel je 2 dagen beiden ruim 6 à 7 km. Shoppingdeel highlights eruit gehaald en aan wandeling 1 en 2 verbonden. Met een ovdagkaart super te doen. We zijn zeer tevreden over de gidsen, de highlights kennen de meeste wel, het zijn de kleine verstopte monumentjes die het speciaal maken. Ook voor kinderen en pubers erg interessant. Altijd goede kaarten erbij, je kunt de gids afdrukken of mobiel meenemen. De prijs is ook netjes, want voor heel veel kleine steden en wandelingen mag je ze gratis downloaden, dus een bijdrage voor de wereldsteden is een mooie manier om het rendabel te houden.

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?