FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Londen City, van Tower Bridge tot Tate Modern"

133 ervaringen

- 13 augustus 2019 - Monique Van Nieuwenhove

Mooie wandeling, goede routebeschrijving , deze wandeling bracht ons langs onbekende plekjes in Londen waar we anders nooit aandacht zouden voor gehad hebben.

- 14 maart 2019 - Marleen

De wandeling was een mooie leidraad om een deeltje van London beter te leren kennen. Er wordt ook aandacht besteed aan originele plekjes, weetjes. Top!

- 14 januari 2019 - Bronselaer Helga

Zeer interessant , mooie wandeling en goede uitleg 👍

- 23 oktober 2018 - Garfield

Fijne gids, we hebben de wandelingen wel ingekort, even de tijd voor nemen en dan wandel je 2 dagen beiden ruim 6 à 7 km. Shoppingdeel highlights eruit gehaald en aan wandeling 1 en 2 verbonden. Met een ovdagkaart super te doen. We zijn zeer tevreden over de gidsen, de highlights kennen de meeste wel, het zijn de kleine verstopte monumentjes die het speciaal maken. Ook voor kinderen en pubers erg interessant. Altijd goede kaarten erbij, je kunt de gids afdrukken of mobiel meenemen. De prijs is ook netjes, want voor heel veel kleine steden en wandelingen mag je ze gratis downloaden, dus een bijdrage voor de wereldsteden is een mooie manier om het rendabel te houden.

- 10 mei 2018 - KUIPERS

Prima wandeling! Mooi, leuke dingen om te bezoeken en lekker eten en drinken op de route!

- 22 juni 2017 - Patty

Had de 3 reisroutes van Londen meegenomen : het is perfect mogelijk om telkens een deel van route te doen. Ontzettend mooie en aparte routes, een aanrader!

- 8 juni 2017 - bart

Zeer fijne wandelingen met plaatsen waar je niet zo snel zou komen tijdens een normaal bezoek. Soms wel even zoeken maar maakt onderdeel uit van het ontdekken van een stad. Hebben geen museum bezoeken gedaan en daardoor is de lange wandeling zeer goed haalbaar in 1 dag. Een aanrader.

- 5 juni 2017 - Tuulia

Dit was een heel goede wandeling om op korte tijd de meeste bezienswaardigheden te zien. Goed te doen met kinderen. Af en toe moeten zoeken naar de beschreven weg, maar met het plannetje erbij was dit geen probleem. Ideaal voor ons gezin

- 11 mei 2017 - emmy

De korte versie gelopen met kinderen, goed te doen, zeer goed beschreven en een geweldige start om meteen bij aankomst lekker veel te zien!

- 9 mei 2017 - Marianne De Rycke

Ideale wandeling als je op korte tijd veel wil zien van Londen. Afhankelijk van de bezoeken aan musea of andere is deze wandeling haalbaar op 1 dag.

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?