FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Londen City, van Tower Bridge tot Tate Modern"

133 ervaringen

- 10 november 2015 - Mia

Deze wandeling moet ik nog uittesten, maar ik heb alleszins zeer goede ervaringen met de wandelingen en routes van reisroutes.be. Ik vertrek dus naar Londen met een gerust hart.

- 9 november 2015 - H.van den Berg

Ook deze wandelroutes waren weer uitstekend Wij gebruiken met regelmaat de wandelroutes van reisroutes en ik durf bijna te zeggen zonder gaan wij niet meer op pad Ook London was weer een succes alle highligts kunnen zien en bewonderen Chapeau reisroutes

- 8 november 2015 - D. Moens

Tijdens ons 3daags verblijf zeer goed kunnen wandelen. Was een goede richtlijn door deze immense stad.

- 4 november 2015 - T. Carette

De wandeling, met de nodige uitleg hier en daar, afgelegd met tieners en die vonden het dik in orde!

- 30 oktober 2015 - Leen Verwerft

Heel handige routes. Ook de uitleg bij de verschillende bezienswaardigheden die je tegenkomt op de routes is tiptop. Zeker een aanrader voor wie een trip naar Londen plant.

- 29 september 2015 - EVENS Geert

Tijdens ons 4daags verblijf in het zonnige Londen, werden 3 wandelingen gemaakt, met een totale afstand van ongeveer 45 km. Zonder het verblijf in de verschillende winkels en warenhuizen. De wandelingen zijn tiptop in orde. Eerder al andere wandelingen gemaakt uit het gamma. Proficiat met jullie site.

- 31 augustus 2015 - P.dhomme

duidelijke route en een leuke wandeling. super !!

- 31 augustus 2015 - Joke en Floor

London city was een goede wandeling om de stad en de highlights te leren kennen. Duidelijk en niet te uitgebreid beschreven. Onderhoudend met af en toe iets bijzonders zoals de Ferryman's Seat. Een aanrader en bedankt!

- 25 augustus 2015 - saskia vandendorpe

wij hebben de 'london city' wandeling gedaan met de afgeprinte pdf en het was echt de moeite en perfect te volgen. ook de bijhorende uitleg is leuk. we gaan zeker nog de andere wandelingen maken bij een volgend verblijf in Londen.

- 2 augustus 2015 - Clemens en jo

Daar wij geen smartphone of iPhone bezitten, hebben we de wandelingen, die hierop gebaseerd zijn niet kunnen doen. London is en blijft een verrassend boeiende stad. ANTWOORD redactie: je hoeft geen smartphone of iets dergelijks te hebben. Onze routes kunnen afgeprint worden. Ze staan online als pdf-gids. Een andere link op de pagina brengt je naar de gps-tracks.

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?