FB
Volledige reisgids kopen voor € 7,5

Deze wandeling is onderdeel van de volledige reisgids

Ervaringen "Stadswandeling Londen City, van Tower Bridge tot Tate Modern"

136 ervaringen

- 13 november 2015 - Pia

Londen is een geweldig leuke stad maar erg duur. Heel veel te zien, leuke mensen, helemaal leuk! Echter erg duur. Je denkt dat het evenveel is als een euro maar de omrekenfactor gaf wel even andere bedragen aan naderhand.

- 12 november 2015 - Eddy Peeters

ben bezig met voorbereiden verlof volgend jaar. Heb dus deze route nog niet gemaakt, maar is wel zeer helpvol.

- 10 november 2015 - E. Pletinckx

Ideale wandelroutes voor korte meerdaagse verblijven. Aanrader !

- 10 november 2015 - Mia

Deze wandeling moet ik nog uittesten, maar ik heb alleszins zeer goede ervaringen met de wandelingen en routes van reisroutes.be. Ik vertrek dus naar Londen met een gerust hart.

- 9 november 2015 - H.van den Berg

Ook deze wandelroutes waren weer uitstekend Wij gebruiken met regelmaat de wandelroutes van reisroutes en ik durf bijna te zeggen zonder gaan wij niet meer op pad Ook London was weer een succes alle highligts kunnen zien en bewonderen Chapeau reisroutes

- 8 november 2015 - D. Moens

Tijdens ons 3daags verblijf zeer goed kunnen wandelen. Was een goede richtlijn door deze immense stad.

- 4 november 2015 - T. Carette

De wandeling, met de nodige uitleg hier en daar, afgelegd met tieners en die vonden het dik in orde!

- 30 oktober 2015 - Leen Verwerft

Heel handige routes. Ook de uitleg bij de verschillende bezienswaardigheden die je tegenkomt op de routes is tiptop. Zeker een aanrader voor wie een trip naar Londen plant.

- 29 september 2015 - EVENS Geert

Tijdens ons 4daags verblijf in het zonnige Londen, werden 3 wandelingen gemaakt, met een totale afstand van ongeveer 45 km. Zonder het verblijf in de verschillende winkels en warenhuizen. De wandelingen zijn tiptop in orde. Eerder al andere wandelingen gemaakt uit het gamma. Proficiat met jullie site.

- 31 augustus 2015 - P.dhomme

duidelijke route en een leuke wandeling. super !!

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Londen alle promoties incl. Eurostar en ontbijtbuffet

Ontdek nu het aanbod aan promoties naar Londen inclusief ontbijtbuffet en de Eurostar vanuit Brussel h/t. Er is een aanbod aan hotels van 3* tot 4*. Ontdek nu alle promoties!

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?