Sint-Truiden wandelroute bij dag en nacht

Sint-Truiden wandelroute bij dag en nacht

49 803 x gedownload98 ervaringen
  • Startpunt: Speelhoflaan, Sint-Truiden
  • Eindpunt: Speelhoflaan, Sint-Truiden
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 3,6 km
  • Duur: 1,5 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Sint-Truiden

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.

Wandelen in Sint-Truiden met wandelroute van wandeling Sint-Truiden

Een wandelroute in Sint-Truiden overdag en Sint-Truiden by lights. Overdag maak je kennis met historische monumenten en torens, oude verhalen en legenden. Je wandelt langs prachtige bezienswaardigheden in Sint-Truiden en dwars door groene zones. 's Avonds kan je in de winter genieten van het verlichte parcours. Niet minder dan 20 monumenten en gebouwen zijn speels verlicht (onder voorbehoud).

Onze tip: Ga voor meer dan 1 dag de streek verkennen. Logeer in de mooiste B&B's en kleinschalige hotels in de buurt. (Flexibiliteit, en achteraf annuleren mogelijk)
Haspengouw

Gratis stadswandeling Sint-Truiden downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Sint-Truiden: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Hotels boeken met hoge korting (beperkt aanbod)

Booking.com

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

98 ervaringen

- 19 juni 2021 - Luc De Clercq

Algemene commentaar op jullie beschrijving van wandelingen, rondreizen.... prachtig initiatief waar ik al een paar maal gebruik heb van mogen maken. In zoverre zelf dat ik mij schaam dat ik nog nooit via jullie iets geboekt heb. Ik beloof hierin verandering te brengen.

- 1 juni 2021 - Moniek Hellebuyck

We hebben de stadswandeling in Sint Truiden gedaan. Route was dankzij jullie plannetje goed te volgen. Info er bij maakt het nog interessanter want anders loop je soms heel mooie gebouwen of plaatsen voorbij. Ook de geschiedenis kon ons boeien. Dank je wel voor deze brochure die zeker nog van pas zal komen.

- 29 mei 2021 - Raymond Swaenen

Na het downloden van de wandelingen, hebben we er vorig weekend een aantal van gedaan. Wel is waar in bar slechte weer omstandigheden ,maar aan de hand van de beschrijvingen en bijgevoegde kaartjes is alles perfect verlopen. Zeer duidelijke beschrijvingen en vooral de beschrijvingen van wat men onderweg tegenkomt zijn echt top. Voor herhaling vatbaar

- 16 mei 2021 - Nicole Debeer

Ziet er ons heel aantrekkelijk uit! Zullen we zeker tijdens ons verblijf in Haspengouw doen. St-Truiden heeft blijkbaar veel moois !

- 2 mei 2021 - Dirk Meuleman

Als steeds, zeer bruikbare stadswandelingen.

Gratis stadswandeling Sint-Truiden downloaden

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?