Sint-Truiden wandelroute bij dag en nacht

Download reisgids Haspengouw

Sint-Truiden wandelroute bij dag en nacht

1 359 x gedownload74 ervaringen
  • Startpunt: Speelhoflaan, Sint-Truiden
  • Eindpunt: Speelhoflaan, Sint-Truiden
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 3,6 km
  • Duur: 1,5 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Toeristische dienst Sint-Truiden

Volg route op kaart met GPS-tracker

Wandelen in Sint-Truiden met wandelroute van wandeling Sint-Truiden

Een wandelroute in Sint-Truiden overdag en Sint-Truiden by lights. Overdag maak je kennis met historische monumenten en torens, oude verhalen en legenden. Je wandelt langs prachtige bezienswaardigheden in Sint-Truiden en dwars door groene zones. 's Avonds kan je in de winter genieten van het verlichte parcours. Niet minder dan 20 monumenten en gebouwen zijn speels verlicht (onder voorbehoud).

Onze tip: Ga voor meer dan 1 dag de streek verkennen. Logeer in de mooiste B&B's en kleinschalige hotels in de buurt. (Flexibiliteit, en achteraf annuleren mogelijk)
Sint-Truiden

Gratis stadswandeling Sint-Truiden downloaden

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Sint-Truiden: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Hotels boeken met hoge korting (beperkt aanbod)

Booking.com

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

74 ervaringen

- 16 januari 2020 - John

Mooie en interessante route. Van begin tot einde genoten.

- 28 september 2019 - Marina Kessels

Gids was duidelijk met een goede plattegrond. Uitleg adequaat.

- 6 augustus 2019 - billiau

leuke wandeling, maar wel niet erg duidelijk aangegeven waar juist de bezienswaardigheden zijn, zoals de abdijtoren, toch wel even zoeken waar de ingang zich bevindt, alsook de openingsuren in het weekend pas om 14u tot 17u, dat is wel erg kort als je alles wilt bezichtigen, verder was het een geslaagde dag, misschien ook nog vermelden, dat de straatnamen ook regelmatig ontbreken, wat het ook minder makkelijk makt om de juiste route te volgen

- 16 juli 2019 - annita claes

Viel os voor de eerste keer wat tegen, soms moeilijk te volgen waar de route verder liep , waarschijnlijk ook door de werken. Abdijsite gesloten wegens werken en ook andere musea uitzonderlijk niet open. Begijnhof was wel een topper. We gaan zeker nog eens terug om optimaal e genieten zoals we normaal gewoon zijn bij reisroutes.

- 30 juni 2019 - Adelheid Deneckere

Het was een mooie wandeling door de stad. Echt de moeite om te doen. Het was niet gemakkelijk om de route te volgen mede door de wekelijkse markt op zaterdag. Maar voor alleen vrouwen zoals ons groepje was dat mooi meegenomen natuurlijk. Is het niet mogelijk om de wandeling met van bordjes te voorzien? Altijd makkelijker om de weg te vinden. Maar wij hebben er zeker van genoten. Bedankt st Truiden voor ons super mooi en leuk weekend met ons femmF bestuur van Vleteren

Gratis stadswandeling Sint-Truiden downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?