FB

Ervaringen "Sint-Truiden wandelroute bij dag en nacht"

55 ervaringen

- 4 augustus 2018 - E. van Laere

Niets dan lof voor de wandelroutes: een ideale manier om steden snel en goed te ontdekken. Zonder omwegen naar de mooiste plekjes met korte uitleg over historie en achtergrond. Zeer genoten van een zonnig Sint-Truiden.

- 7 juli 2018 - Myriam Vanden Nest

Interessante uitleg bij de monumenten, goed gedoseerd. Wegbeschrijving en kaart prima. Heel tevreden!

- 28 mei 2018 - DE BLEYSER AGNES

St-Truiden heeft niet zo veel te bieden. Alleen het stadscentrum (de markt e.o.), het park en de begijnhofsite, en zeker de begijnhofkerk, zijn echt de moeite.

- 21 mei 2018 - herman

Mooie stad vriendelijke mensen ik kom hier regelmatig de laatste 20 jaar in het voorjaar en najaar groeten ria en herman

- 17 mei 2018 - Karin Vanherck

super toffe gids / mooie routes! Doe zo verder!!

- 10 mei 2018 - Peter&Karin

Fantastische gids! Blad voor blad gelezen en gebruikt om leuke dingen te doen. Ik ga alle andere ook bestellen, downloaden.

- 5 april 2018 - Gino

Wij hebben de wandeling gemaakt onder een stralende zon,de vergezichten vanop de Abdijtoren waren fenomenaal. De wandeling zelf langsheen prachtige gebouwen en kerken waren goed volgbaar . TOP!!!!

- 2 maart 2018 - Roofthooft Christiaan

Hebben wandeling gemaakt overdag, één minpunt de werken rond begijnhof is slecht aangeduid. Verder een aanrader.

- 11 januari 2018 - Espag

We deden de wandeling 's avonds. De oplichtende stenen laten op verschillende plaatsen te wensen over: gelukkig vonden we soms ook bordjes. De verlichting en de projecties zijn zeer goed geslaagd. Een aanrader.

- 1 december 2017 - Macro

Wij hebben de wandeling ook bij duisternis gemaakt. De bewegwijzering met verlichte klinkers is niet optimaal. We hebben in het stadspark het parcours verlaten en een grote lus eraan gebreid door de niet duidelijke bewegwijzering. De verlichting van de gebouwen is zeer mooi. Beslist de moeite waard, DOEN!

Gratis stadswandeling Sint-Truiden downloaden

Download reisgids Haspengouw

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?