Premium

Arnhem wandelroute

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Arnhem wandelroute

4 561 x gedownload44 ervaringen
  • Startpunt: Zijpendaalseweg, Arnhem
  • Eindpunt: Willemsplein , Arnhem
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 5,8 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Arnhem

Volg route op kaart met GPS-tracker

Adv.
Gelderland fietsvakantie 5 dagen regio Veluwe

Gelderland fietsvakantie 5 dagen

Ontdek Gelderland en de Veluwe al fietsend langs de natuur. In elk hotel kan na de inspanningen heerlijk relaxen in het zwembad en/of sauna, bubbelbad, fitness. Inclusief bagagetransfers en half pension.

Arnhem, een veelzijdige wandeling

Je zal merken dat er heel veel groen is in het centrum van Arnhem. Je start immers in een reusachtig groot park op de rand van het historische hart en later brengen we je ook nog op de groene ring. Arnhem is ook een winkelstad waar shoppers eindeloos plezier zullen beleven en een dag wellicht te kort zal zijn. En als de zon schijnt zal dat ook het geval zijn voor wie graag een terrasje doet.

Gezellige pleinen die autoluw gemaakt zijn vormen het decor voor een leuk terras. De cultuurliefhebbers laten we zeker niet in de kou staan. We komen langs historische gebouwen en unieke kerken. De Slag om Arnhem van '44-'45 heeft duidelijke sporen achtergelaten in de stad. Tijdens je wandeling kom je tot bij het Informatiecentrum en de beroemde brug van 'A Bridge to Far'.

Nog op zoek naar een verblijf voor tijdens je bezoek aan deze historische stad? Bekijk het volledige aanbod hotels in Arnhem en haal het beste uit je vakantie!

Gelderland

Download gratis preview reisgids Gelderland

Nog meer in de volledige reisgids Gelderland

Ontdek Gelderland via uitgewerkte autoroute, 3 stadswandelingen en tips voor fietsroutes die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Arnhem: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Hotels boeken met hoge korting (beperkt aanbod)

Booking.com

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

44 ervaringen

- 22 december 2020 - pollenus dirk

zeer mooie wandeling met zowel natuur, cultuur en winkels

- 24 november 2020 - GMJ van den Toorn

Dit is zoals altijd een prima gids. Ik mis nog een mooi stukje over de kroondomeinen. Paleis het Loo kan bezocht worden (nu even niet wegens een renovatie maar de kroondomeinen zijn wel te bewandelen) Hier zie je de prachtige sprengen (paraplusprengen) en de leuke en mooie jachthutten. Er zijn 3 paaltjeswandelingen waarvan de langste 13 km is. Ook geeft de Groene Wissel een wandeling (nr 250) uit van 17km. Het is in alle seizoenen zeer de moeite waard om daar te wandelen. Ook is het de moeite waard om op de fiets een tocht langs de IJssel te maken langs de Hanzesteden Doesburg en Zutphen. Het kleine plaatje Bronckhorst aandoen en met het voetveer naar de overkant van de IJssel te gaan. ( vaart tussen half arpril en oktober)

- 11 februari 2020 - Luc

zeer tevreden

- 20 april 2019 - [email protected]

nu het weer heerlijk zonnig is (20 april) is het dubbel genieten van de wandelroute in Arnhem. Een mooi combinatie van veel zien en genieten op een terras. ;-)

- 15 september 2018 - Hugo Vreven

Het eerste bezoek aan Arnhem was 'n echte meevaller en als liefhebber van geschiedenis ,- 't bezoeken zeker waard . Houdend van lang voorbije evenementen ,- ook vele eeuwen,- is Arnhem 't zeker waard om als Hoofdplaats voor Gelderland op te treden . Hou van interessante Steden en plaatsen .

Download gratis preview reisgids Gelderland

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?