FB
Betalend
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Arnhem wandelroute

656 x gedownload38 ervaringen
  • Startpunt: Zijpendaalseweg, Arnhem
  • Eindpunt: Willemsplein , Arnhem
  • Type: Stadswandeling
  • Afstand: 5,8 km
  • Duur: 4 uur
  • Wegdek: Verhard
  • Bewegwijzering: Geen (zie kaart in reisgids)
  • Rolwagens: Toegankelijk
  • Toeristische dienst Arnhem

Volg route op kaart met GPS-tracker

Aanbevolen door ons

Gelderland fietsvakantie 5 dagen regio Veluwe

Gelderland fietsvakantie 5 dagen

Ontdek Gelderland en de Veluwe al fietsend langs de natuur. In elk hotel kan na de inspanningen heerlijk relaxen in het zwembad en/of sauna, bubbelbad, fitness. Inclusief bagagetransfers en half pension.

Arnhem, een veelzijdige wandeling

Je zal merken dat er heel veel groen is in het centrum van Arnhem. Je start immers in een reusachtig groot park op de rand van het historische hart en later brengen we je ook nog op de groene ring. Arnhem is ook een winkelstad waar shoppers eindeloos plezier zullen beleven en een dag wellicht te kort zal zijn. En als de zon schijnt zal dat ook het geval zijn voor wie graag een terrasje doet. Gezellige pleinen die autoluw gemaakt zijn vormen het decor voor een leuk terras. De cultuurliefhebbers laten we zeker niet in de kou staan. We komen langs historische gebouwen en unieke kerken. De Slag om Arnhem van '44-'45 heeft duidelijke sporen achtergelaten in de stad. Tijdens je wandeling kom je tot bij het Informatiecentrum en de beroemde brug van 'A Bridge to Far'.

Gelderland

Download gratis preview reisgids Gelderland

Nog meer in de volledige reisgids Gelderland

Ontdek Gelderland via uitgewerkte autoroute, 3 stadswandelingen en tips voor fietsroutes die je langs bekende maar ook minder bekende plekken leiden. Uitgebreide praktische en achtergrondinfo maken deze reisgids compleet. Volledige reisgids kopen voor € 10

GPX bestand(en) van deze route downloaden

GPS-tracks Arnhem: we hebben de GPS-tracks van deze route in een zip-bestand geplaatst dat je vrij kan downloaden.
Lees meer voor info over het gebruik van GPS-tracks.

Route op de kaart


Geschreven door

Geert Van de Voorde

38 ervaringen

- 25 maart 2018 - Natasja

Ik kan nu zeggen dat ik Arnhem gezien heb, dankzij deze stadswandeling ! Leuke informatie, en je komt van alles tegen onderweg, zoals een markt , een friettent van Sergio Herman , leuke winkels en we hebben ook de kerk en de bibliotheek bezocht.

- 17 januari 2018 - Paquay Frans

We hebben deze gids gebruikt bij ons bezoek aan Arnhem. Zeer goede stadstoer die er in staat. Zowel de grandioze parken als de binnenstad. Met deze gids in de hand zie en beleef je Arnhem zonder veel te missen.

- 31 december 2017 - Erna

Fijne stadswandeling, de moeite om te zien zijn zeker de bibliotheek met een erfgoedmuseum op de benedenverdieping en het oorlogsverhaal in het museum aan de brug aan de Rijn.

- 31 oktober 2017 - Peter Harmsma

heel bruikbare route, leuk om te ervaren en de andere info te lezen

- 23 september 2017 - Josette

Tijdens de wandeling moet je zeker doorheen het park gaan. Wij hadden het geluk om er een prachtige big band op een vlot op het water aan het werk te zien. Wat een sfeer op een mooie herfstdag. Het was net zoals in België Monumentendag met een privé rondleiding in de witte watermolen. De samenkomst van de lopers in de prachtige kerk, run from bridge to bridge forever freedom, deed ons beseffen waarvoor zo n mooie ruimte een invulling kon zijn in de huidige tijd. Prachtige oude en nieuwe gebouwen. Zeker de moeite waard.

Download gratis preview reisgids Gelderland

Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?