FB
Volledige reisgids kopen voor € 10

Deze wandeling is onderdeel van de betalende reisgids

Ervaringen "Arnhem wandelroute"

42 ervaringen

- 11 februari 2020 - Luc

zeer tevreden

- 20 april 2019 - [email protected]

nu het weer heerlijk zonnig is (20 april) is het dubbel genieten van de wandelroute in Arnhem. Een mooi combinatie van veel zien en genieten op een terras. ;-)

- 15 september 2018 - Hugo Vreven

Het eerste bezoek aan Arnhem was 'n echte meevaller en als liefhebber van geschiedenis ,- 't bezoeken zeker waard . Houdend van lang voorbije evenementen ,- ook vele eeuwen,- is Arnhem 't zeker waard om als Hoofdplaats voor Gelderland op te treden . Hou van interessante Steden en plaatsen .

- 19 juni 2018 - Nicole smets

Beschrijving stadswandeling Arnhem is uitstekend. De sfeer van de stad beantwoordt ook volledig aan de info.

- 25 maart 2018 - Natasja

Ik kan nu zeggen dat ik Arnhem gezien heb, dankzij deze stadswandeling ! Leuke informatie, en je komt van alles tegen onderweg, zoals een markt , een friettent van Sergio Herman , leuke winkels en we hebben ook de kerk en de bibliotheek bezocht.

- 17 januari 2018 - Paquay Frans

We hebben deze gids gebruikt bij ons bezoek aan Arnhem. Zeer goede stadstoer die er in staat. Zowel de grandioze parken als de binnenstad. Met deze gids in de hand zie en beleef je Arnhem zonder veel te missen.

- 31 december 2017 - Erna

Fijne stadswandeling, de moeite om te zien zijn zeker de bibliotheek met een erfgoedmuseum op de benedenverdieping en het oorlogsverhaal in het museum aan de brug aan de Rijn.

- 31 oktober 2017 - Peter Harmsma

heel bruikbare route, leuk om te ervaren en de andere info te lezen

- 23 september 2017 - Josette

Tijdens de wandeling moet je zeker doorheen het park gaan. Wij hadden het geluk om er een prachtige big band op een vlot op het water aan het werk te zien. Wat een sfeer op een mooie herfstdag. Het was net zoals in België Monumentendag met een privé rondleiding in de witte watermolen. De samenkomst van de lopers in de prachtige kerk, run from bridge to bridge forever freedom, deed ons beseffen waarvoor zo n mooie ruimte een invulling kon zijn in de huidige tijd. Prachtige oude en nieuwe gebouwen. Zeker de moeite waard.

- 8 augustus 2017 - Jacqueline Peeters

Park Sonsbeek is meer dan de moeite waard te bezoeken. De Steile tuin, watermolen met gezellig terras en vele mooie plekken om te picknicken. Op de site van Molenplaatssonsbeek.nl kun je een leuke wandeling van 4 km downloaden. De wandeling in Arnhem is zeer divers. De Korenmarkt met zijn prachtige gebouwen doet wel erg "verrommeld" aan. De lift, het interieur en het uitzicht op de Eusebiuskerk is een aanrader. Gelukkig heeft Arnhem nog leuke kleine aparte winkeltjes in de winkelstraten. Het grappige Feestvarken bij Optie 1 ligt er nog steeds. Lekker uitwaaien op de Rijnkade. Buiten het centrum zijn we nog naar het Nederlands Openluchtmuseum geweest. Een dag is te kort om alles te zien. Erg mooi!!! En tevens Burgers Zoo met de nieuwe Mangrovehal is een dagvullende belevenis.

Alle promoties Gelderland 2 tot 5 dagen

Alle promoties Gelderland 2 tot 5 dagen

Een ruim aanbod aan promoties voor een weekendje weg of een fietsvakantie in Gelderland, zowel nabij de Veluwe als in de Achterhoek. Divers aanbod om te wandelen, te fietsen of gewoon te genieten. 

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?