FB

Ervaringen "Stadswandeling Brussel: van Manneke Pis tot Jeanneke Pis"

954 ervaringen

- 24 mei 2018 - Degroote christel

Een goede wandeling.Rekening houden met een beetje op en meer wandelen.je kan er een leuke daguistap van maken.Aan de zavel wel een beetje moeilijk om de aansluiting te vinden. Topdagje

- 23 mei 2018 - An de Ridder

We gaan maar in juni met de klas van Spaans die uitstap doen en gaan bij de plaatsten iets vertellen in t Spaans. Maar wel n mooie wandeling langs de bijzondere plaatsen

- 17 mei 2018 - Irmgard van Ierland

Prachtige reisgids, heerlijk volledig en leuke wandelingen met goede beschrijvingen erbij. Zelfs met tieners is dit een aanrader !

- 14 mei 2018 - Carl Verboom

Zaterdag onder een stralende zon een citytrip gedaan naar onze eigen hoofdstad Brussel.Dank zij de reisgids van Manneke Pis tot Jeanneke Pis hebben wij Brussel leren kennen op een fantastische andere manier dan we gewoon zijn.Een aanrader !

- 16 april 2018 - Tinny De Meyer

Echt de moeite ! We zijn op plaatsen geweest waar we nog nooit kwamen. We deden ook nog andere wandelingen, maar deze vonden we toch wel de beste !

- 10 april 2018 - Carin Wouters

Mooie stad en de wandeling is een mooie wandeling met leuke informatie zeker een aanrader .

- 9 april 2018 - Ly

SUPERGOED!

- 8 april 2018 - Marina

We hebben de wandeling gedaan met onze niet begeleide minderjarige vreemdelingen. Dit was voor onze jongens een bijzonder leerrijke en plezante ervaring.

- 28 maart 2018 - Cauwenbergh Rudy

We hebben de wandeling samen met een paar vrienden gedaan.Is echt een aanrader

- 25 maart 2018 - Inge

Hele leuke wandeling met de voornaamste bezienswaardigheden in Brussel centrum. Ik heb dit parcours gewandeld met mijn leerlingen van het eerste middelbaar en zij vonden het tof.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?