FB

Ervaringen "Monumentenwandeling Brugge, langs alle bezienswaardigheden"

1032 ervaringen

- 25 februari 2020 - Carolien

Prima gids met mooie wandelroute. Zo zie je in korte tijd veel van Brugge. Probeer als het kan met de openbaar vervoer te gaan. Vanaf het station is alles goed aan te lopen. 1 dag is eigenlijk te kort.

- 24 februari 2020 - Bart Meurs

Prachtige monumenten maar drukbezocht, ondanks drukte absoluut de moeite waard

- 5 februari 2020 - Gilene Van Hoof

We hebben alle bezienswaardigheden in Brugge ontdekt dankzij de gratisse stadswandeling die we konden downloaden. Fantastisch hulpmiddel met alle details. Goed gedaan voor de toeristen. Dankjewel, het was vooral een geslaagde citytrip.

- 4 februari 2020 - Vermeulen A.

Bedankt voor de gids, hierdoor hebben we Brugge veel intenser en mooier kunnen bezoeken. De momumentenwandeling was echt de moeite waard. Een waardevol werkstuk om je vakantie te laten slagen. Bedankt.

- 27 januari 2020 - Thea Block

Aan de hand van jullie reisgids wandeling gemaakt door Brugge. Fantastisch, zelfs kleine juweeltjes die alleen de locals weten stonden beschreven. Bij een volgende stedentrip zal ik jullie site zeker bezoeken.

- 22 januari 2020 - Katrien

ben enorn verrast van de mooie plaatsen die er in Brugge te zien zijn. Zeer leuke daguitstap.

- 20 januari 2020 - Loenders Lambert

Zeer goede beschrijving van de bezienswaardigheden en de route. Goed informatie. Was niet op de hoogte van het verplicht registeren en toelating om met een groep Brugge te bezoeken. Bedankt.

- 13 januari 2020 - Eric Cordy

Het is reeds de tweede keer dat we deze wandeling gedaan hebben, en toch ontdekken we nog nieuwigheden. Zeer mooie route die zeker het wandelen waard is.

- 9 januari 2020 - Mieke Debleu

De moeite waard !

- 8 januari 2020 - J. Nieuwenhuis

Mooie route, krijgt zo een goede indruk van Brugge en alle bezienswaardigheden komen aan bod.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?