Ervaringen "Stadswandeling Berlijnse muur, restanten 30 jaar na de val + kaart"

52 ervaringen

- 24 juli 2020 - sonja pauwels

Top wandeling voor een ganse dag. Wij hebben helemaal op het einde van de wandeling een bezoek aan het Trevlow park toegeovegd. Het russisch monument in typische oostblokstijl uit het communistische tijdperk is bombastisch doch indrukwekkend. De Berlijnse muur-wandeling staat ook gemarkeerd op elke berlijnse toeritische wandelkaart. De beschrijving in de wandeling van Reisroutes vindt zijn meerwaarde in de bijkomende uitleg. Wij hebben ervan genoten.

- 28 december 2019 - kitty rooms

Ik vond het heel leuk om de wandelingen te doen. Wel jammer dat ze elkaar overlappen. Heb dus soms deel 1, maar niet deel 2 gedaan van een wandeling omdat we dat eigenlijk al gedaan hadden in andere wandeling

- 21 december 2019 - Tina

Hopelijk zal hij nuttig zijn in juni tijdens mijn gepland bezoek

- 19 juni 2019 - Els De Cock

Leuke wandelingen met duidelijke instructies voor de weg. Je kan ze makkelijk in stukjes afwerken of inpikken vanwaar jij wil. Een aanrader voor Berlijn!

- 21 december 2018 - E.G. Karsten_Boerema

Heel duidelijk. Veel aan gehad.

- 11 augustus 2018 - jan t

zeer uitgebreide wandelingen, elk op zich goed. komt alleen vaak op dezelfde plaatsen terug

- 28 maart 2018 - Durk en ymkje wijbenga

We hebben in Berlijn de muur route en de stadsroute gelopen. Daar zit enige overlap in, maar dat was voor ons juist boeiend. De route thuis op de kaart “gelopen” en toen in Berlijn. Deze twee routes hebben ons erg geholpen de stad efficiënt te verkennen, erg goed en aanbevolen!

- 8 november 2017 - Vera

De route is hier en daar een tikkeltje onduidelijk, maar samen met de bijgevoegde kaart kom je er zeker uit. Het leidt je langs indrukwekkende historie. De route is lang, maar prima in een dag te doen. Zeker een aanrader!

- 23 september 2017 - Rosine Berode

Lange, maar heel interessante wandeling! Wij hebben ze zonder moeite in stukken geknipt en we genoten ervan. Een aanrader.

- 28 mei 2017 - Marianne

We hebben de route van de berlijnse muur gefietst...ook erg goed. Mooie route met veel historie.. Ook voor te fietsen mag je er best een dag voor uittrekken.

Wil je elke week leuke reistips en voordelen ontvangen?